LIHKG機械鍵盤/電容軸集中討論區#17 新手入黎請先睇頭post #1001記得開新post

1001 回覆
9 Like 6 Dislike
整左幾粒holy panda玩,tactile endgame個感覺果然係與別不同

tactile bump無zealios咁勁,但都係好大,bottom out既感覺好柔滑,但其實我覺得同zealios差唔多
成本wise,我覺得zealios應該係抵玩過holy panda
但係如果追求唔係超勁tactile bump + 唔想lube stem legs的話,holy panda應該就真係完美選手

Mito Ctrl 用zealios v2 67g

GMK Jamon massdrop有得買啦
已入貨
cheery red
Xda profile既 God speed
之前massdrop有得賣
新年想買隻茶軸玩下 有冇咩推薦
想問幾時有聚
想睇下各位既keeb
同埋想試下sa同dsa profile
有無人試過淘寶藍牙keyboard
高斯gs87c
Rk 987
Ikbc dc87(不過無哂貨..
想問聚會係咪一定要拎隻(selfmade) kb 出黎
先可以JOIN??
就咁報名ok ma ??
唔係,最抵玩係儲多4/5舊買 Leopold
唔係
不過有人搞先算
如果想試下玩下先 淘寶個D有冇推介?
2百幾蚊試試先
一分錢一分貨
到時double click/無反應就唔好上黎怨
主要打機多 所以想淘個試下玩
見淘寶都有cherry買 所以想睇下有冇bro試過
屋企副Ducky Shine 2近排開始神神地
家陣諗緊直接上Filco/Leopold 定試下i-Rocks
有朋友去大阪旅行 知唔知大阪邊度會有HHKB Pro 2 既無線版?
或者有冇巴打放HHKB Pro 2 有線版
想問下放左未?
放左喇
有隻藍芽版黑色日版Layout (有方向鍵)既HHKB 黑想放或者換
想換有線版HHKB 或者FILCO Majestouch Convertible 2 87Key
tg再傾補幾多錢 主要想換多過賣
放就$1800
http://t.me/lihkg_flowerfire
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞