【我每晚都會發比呀哥追殺嘅惡夢】

1001 回覆
144 Like 12 Dislike
多謝支持
歡迎巴打
如果姦殺阿俊令佢感受下被凌辱嘅滋味唔知現實中會得到咩能力
獲得阿俊幼嫩嘅後花園?
接著我們開始進入正題,

如何把牙俊繩之於法。

我把事情複述一遍給Gary和Hugo聽,

「點解你地成日都遇到呢d事.....」Hugo問。

「我地要負責搵佢地出嚟,之後就交畀警察...」Marla說。

「但茫茫人海,我地點搵佢地呀....」Gary說。

「呀!不如試下貼街招!尋人啟事!」我興奮地提議。

「都好喎!我負責Design!」Marla搶先回答。

「記得寫重酬!會有Gary哥親筆簽名限定街招!」Gary也和應。

「你地班友仔,係咪傻架....認真d啦!」

Hugo試著尋找頭緒,

「不如試下同佢連夢之後質問佢?」

「其實我之前就試過同佢連夢,仲殺埋佢...手法極度殘忍...」我說。

「咁點解你唔問佢嘅下落呀?」Marla問。

「我當時冇諗到...只係一心想出氣復仇。」

「淨係呢樣嘢已經足夠!今晚再嚟多次!」

Hugo提起精神,似乎想到些甚麼。
入夜,

我記住Hugo今天教我引出牙俊的方法,

再次與牙俊連夢。

...............
...............................

「嘩屌!!!又係你呀?」

牙俊明顯被我嚇得神色大變。

「係,我每日都會繼續折磨你個人渣!」

我握著拳頭對準他。

「唔....唔好呀!」

他抱著頭跪在地上,

「放過我啦大佬!我唔想再嚟多次!嗰日已經嚇到我瞓醒瀨咗尿...仲要唔知點解全身冇哂力....」

當然....你的力量被我奪去了,

不過這也是你活該的。

「你覺得我會放過你咩?」

我撿起地上的一塊大石頭。

「緊.....緊,緊係啦!你要我做咩我都肯!」

「咁你講你而家係咩位置。」

「係床到瞓緊囉!」

「你試下再亂答?」

我開始拉弓,準備把石頭擲向他。

「我我我唔講得架!」

「你寧願每日畀我咁殘忍咁折磨死你,定係講個答案出嚟?」
「.......咁....」

牙俊說出了他的藏身地點。

「做得好呀Peter!」

Hugo跑出來和我擊掌。

「吓?吓?!點解有其他人....」牙俊非常驚訝。

「Gary同Marla已經畀特登較好時間嘅鬧鐘叫醒咗,通知完警察應該會趕過去藏身地點。」Hugo說。

「果然同你講嘅一模一樣,「你上次咁殘忍咁殺佢,大家都知個夢有幾咁真實,佢一定會有陰影,可以借呢個機會用嚟威脅佢講出真相!」。」

我回想今天Hugo的話。

「你係個夢到係冇咁快醒到,慢慢等警察到啦!」我對牙俊說。

「話時話,點解你之前識控制樹藤?」Hugo問。

「其實我都唔係好知...只係記住增加想像力就可以增加能力呢句嘢....」

我握一握拳,

「但而家清醒返反而就用唔到呢種力量。」

「想像力.....呢點可能會對我地喺夢入面有好大幫助。」Hugo說。

晨曦初照,

「早前涉嫌性侵的疑犯和多名協助犯案成員,

在知情人士的情報下在今早被揖拿歸案,

被遣返警署等候審訊。」

這樣的性侵事件在香港也算是罕見,

新聞媒體都有在關注報道。

「終於都解決咗件事,將呢個衰人繩之於法。」

至於Masako,她已經返回日本休養,

希望她能從傷痛走出來吧,

以後有機會一定要親口向她道歉.....

「另一則報道,

本港著名血液科醫生崔翼望研發出可以醫治大部份血液疾病的藥物,

其中包括貧血,血友病等系統疾病......」

血友病......

我的病有機會治癒?
真係姦左? 過份左啲喎
個故事嘅題材好正 正皮
但情節真係離地 就算之後講返係香港極為罕有嘅案件都唔係幾接受到 比人感覺係突登向讀者解釋

樓豬雖然我成日批評 希望可以百屌成材等個故寫好啲 唔好浪費一個咁好嘅故
啱呀 搞到咁大鑊都仲要等人報案先拉到人真係離地左啲
你話條女比佢地綁起嚟打我都仲接受到
非禮揸下波嘴兩啖都算啦 邊有人日光日白係鋪頭強姦人
可能唔想後宮所以夾硬退場?
仲整個角色出黎做咩? 激發下peter?咁其實唔洗咁over都得啦
最終boss
最後係夢入面隊peter後花園
plot twist: 隊爆peter就可以攞番處女之身
我地幫樓豬作埋個故佢
好撚彩寫性侵
睇黎真係要兜到佢變返處
Spoilers

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞