[耳機撚]召集大耳牛,台式耳機系統用家

1001 回覆
23 Like 5 Dislike
有無邊間鋪有得試呢2樣野 定要分開買咁去試?
t1 係指beyer 果隻旗艦?
有冇封閉式推介 2~3千
bose
aune果隻dac解碼
有T1基本上唔會聽返600/660s
T1反而似600既完全升級版
HD800一D都唔似600
我記得有巴打有L3000, 唔知佢會唔會買埋L5000
未聽過l3000,不過去av show 聽嘅l5000好失望,質素一般般 adx5000都不如,唔知係唔係當時source or amping 唔好
W3000開始已經覺得老鐵唔上唔落, 不過衰響情意結上面
好好聽
不過好鬼兒戲

呢隻正呀, 曾經聽完衝動想買,不過理智諗吓唔係聽耳筒,而且已經唔少,終於戰勝衝動
用個頭箍每邊綁個喇叭果啲單元咁俾你戴上頭咁lor
好正 我果隻都係眼鏡版,我當初到手時覺得質素麻麻,然後越聽越上癮,有一種濃烈嘅感情同味道,好似紅酒咁,完全改觀,係我聽過最特別嘅耳機之一
nixie clock
係啊

用黎聽 「點解首歌好聽左」嘅感覺
講夾頭兼耳痛我諗呢對敢認第二冇邊隻敢認第一

有冇換膽?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞