[耳機撚]召集大耳牛,台式耳機系統用家

1001 回覆
23 Like 5 Dislike
focal 暖聲咩
曾經聽過utopia, 果種高頻通透得黎結實,好似鑽石咁 聲音算"冷"果面
4pin XLR線 有咩平價選擇?
諗住遲d用係對sennheiser 58x jubilee到
比 sennheiser 嘅平衡線無乜見過低價位嘅
可以考慮下官方平衡升級線,或者自己黎/師傅改 原線嘅插頭做xlr,其他選項好易貴過你對耳機嘅價錢
我去試吓先
好鍾意xelento
邊間試耳牛最齊
ECT showroon weekend唔開
717 都唔得
DxA
巴打你用spl 當前級用?
唔嘈咩
香港周末邊度唔嘈 或者金雞果邊啲耳機鋪小人啲,啲野都齊。
不過對我來講去店員多過客嘅鋪頭唔太自在
我都驚畀店員水 雖然有個員friend有玩, 但係佢都係識少少
而且完全no idea要預幾多budget
難得呢度都見到人講T50。
自己都mod過幾隻,而家只係keep左隻mk2同Alpha Dog。
Argon評價好唔錯,但山長水遠寄過去又要等幾個月先寄返黎,唔啱聽就真係。。。
巴打有無興趣交換聽下?

你找平板就有對手。

不過唔建議買focal任何耳機,勁易一邊無聲,本身線圈設計問題。
係出面見唔到Post, 所以入黎問下
最近戴得無線入耳多有啲唔舒服,想轉下耳牛用
想問下無線耳牛有冇邊隻平可以買黎粗用而又唔差?
完全唔覺得佢係咁神級, 只講音質我覺得HD800/S, edition 10 仲正, 利申:edition 10 用家
你係咪用緊stax 009?
自己用緊dac1+702 65th。想升級一下隻耳機聽開暖聲多唔知各位巴打有咩好介紹
買咗amiron home
多謝推介, 仲係Preorder 緊
有冇現成已經出左而且可以防汗做gym 用???
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞