[耳機撚]召集大耳牛,台式耳機系統用家

1001 回覆
23 Like 5 Dislike
算係NAS,係router拖隻2.5''硬碟開Samba/NFS server,raspberry pi就可以讀到file

Raspberry pi 唔夠電力拖隻2.5''硬碟嘅,就係得USB手指用到
xelento聽到嘅變化同amiron聽到嘅唔同
唔係聲唔同, 係變化唔同
好似絕咗版
絕咗好耐,依家嘅一係有DAC,一就平衡輸入,唔啱T1駁,可以諗吓schiit asgard,第一代喺旺角聽過,都ok

http://www.schiit.com/products/asgard
你去試呢啲嘢係咪成set帶去
唔會,行過有得試咪試,用佢嘅
唔知自己試啱個dac,定試啱個amp
封閉式呢排有冇乜推介?1770聽過但係覺得對比770pro個升級幅度真係唔大,再加上個定價 ,如果有 有冇邊度可以試下?
Aeon C Flow. 不過呢隻調音比較老餅中正,可能有人會覺悶。但質素擺係度,街價都算抵玩。
有冇巴打有玩開TH900?
想試下玩平衡,想問下有冇線推介?
本身用緊HP-A8 + P-700u
thanks,aeon嘅耳牛邊間有得試?
旺角熊仔有隻open,星際3樓有隻close,幾個月前而家唔清楚。
我鐘意close,聽感居然寬鬆過open,而且無咁暖聲。不過呢隻野唔易推,去試之前準備好最大力既amp。
漏左,如果去3樓可以試埋 T60rp同Meze99,呢兩隻都唔差特別係隻T60,超晒值,不過高頻有d衝,mod下佢可以打同門大佬。
巴打有冇改電源,剛剛massdrop 咗隻來試下靜電
巴打你配緊咩耳機
試過 x1a 3.5 直推t60rp 又ok
想試隻Ap2000ti
Magni vs Asgard
值唔值得畀多咁多去追個class A嘅asgard?
btw講到屎牌咁正, 香港有無得試
Antelope zodiac + v280 + LCD2
好耐冇upgrade過
DMA 好似有
依套機其實唔update 都夠玩有餘
我見佢地官網同ect官網都無magni, 得Jotunheim, Valhalla 2, Asgard 2, Ragnarok, Lyr 2, Loki
而且想試埋modi email咗ect問
想知有無巴打見過其他地方有
問親schiit audio都係冇現貨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞