[耳機撚]召集大耳牛,台式耳機系統用家

1001 回覆
23 Like 5 Dislike
唔該哂,仲想問下lcd3 減完大約會係幾多到
同埋係唔係會好快賣哂
除左跳樓價,好難會賣哂

諗下買2定3好過
black friday有咩音響野平?
z1r o5ok? worth the price?
LCD-2 499
Sine 349
EL8 closed back 449
EL8 open back 499
EL8 Titanium 549
LCDX + Deckard amp 1695
LCD XC + Deckard amp 1695
LCD 3 1495
btw 2016

同埋係b stock
b stock即係咩
refurbished或者demo貨,
即係功能上100%冇問題不過外殼未必全新

不過唔清楚今年係唔係又賣b stock定係好似上年咁賣新產品
Not really
雖然我暫時諗唔出其他
唔該哂
咁講即係上年冇特價
睇錯自膠
可以keep check住reddit
啲人到時候就會開減價po
點評價ath-m50x?
早幾年家姐送比我做生日禮物,一直用到宜家
其實算係伏我定係揀咗好嘢比我
z1r聽無人聲嘅音樂還可以,因為音色質感有啲古怪
伏你入坑,好家姐
M50有得換ear pad同換線(雖然冇乜意義)
鐘意d 聲柔d就Denon
iem我都識得點揀啱我聽
耳罩呢啲真係唔熟
其實個方法同揀IEM一樣,分別可能係你最初唔熟d型號
揀聲,夾amp/source,好唔好推,不同單元類型同特性呢d都係一樣
以前就話IEM冇靜電,而家有KSE1200/KSE1500,所以呢樣都唔係分別
而家唯一分別係headphone可以揀close back或open back
最麻煩呢啲好難試
都係屋企先有齊機去試
話說你哋用耳罩聽咩多?
我聽呢啲用iem硬係覺得差咗啲
用耳罩即刻覺得好震撼
https://www.youtube.com/watch?v=sJwiE8XWT_c
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞