[Mac撚]用家/買機集中討論 (3) 賀年送鳩猴

1001 回覆
11 Like 0 Dislike
之前個星期都仲處理中
今日就待付款
明明card center 都話已授權
有無巴打有維修公司推薦?
有部MacBook Pro 2011哩兩日壞左
去完Apple 都話幫唔到
2016唔夠吸引阿 同埋好貴

自推

自推

壞左邊part?
2011款二手好平,除非識人平平地同你借屍還魂,如果唔係唔化算
有無巴打個safari 成日彈
之前用nmb都無彈過
有無巴打講下用咩外置mom
用緊15 mbpr 諗住買多個24-27吋mon

dell 2515 2k mon 想玩4k

自推

壞左邊part?
2011款二手好平,除非識人平平地同你借屍還魂,如果唔係唔化算

琴日去Apple run晒d test 都話只係知道硬件問題
話比錢都無得整同無得試邊part岩
但我一熄機同插external mon就即彈一頁話有問題會幫你reboot
試過有有次開返有report 個error code
AGC GPU REGISTER RESTORE FAILED
見到有d人話display卡問題

用緊u2515
d字細到喊

用緊u2515
d字細到喊

我較咗2048*1152 冇推到最高
有冇人同我一樣更新唔到個os

你無講預算,

正路都會答: lg ultra fine

2015 basic model 應該推唔到

真 利申線已攞
btw 想問各位巴打magic mouse 有冇邊隻滑鼠墊推薦?試左好多張隻mouse 一係行唔到一係行得好卡

洗唔洗book天才?

係囉,洗唔洗book天才吧?

琴日經過apple 佢地叫我帶隻mouse 去check
都有準備要買佢隻第二代

你無講預算,

正路都會答: lg ultra fine

2015 basic model 應該推唔到

UltraFine個mon好過dell?

一樣
Down少少就自己同我斷左,有冇人都係咁?
15年 13" 最低配置 macbook pro 夠唔夠edit gopro d 4k片?

一樣
Down少少就自己同我斷左,有冇人都係咁?

我手動更新就得,用app store唔得
買左唔夠一個禮拜就跌崩左
有冇得換架
冇特別研究 但係Mac有咩比windows更好?同埋點樣先叫發揮到Mac最大既能力?
有無巴打個safari 成日彈
之前用nmb都無彈過

我一上LIHKG官網,打字一多的話就好易彈
買左唔夠一個禮拜就跌崩左
有冇得換架

世上邊間消費者產品公司會接受「人為」損毀退換?

iphone applecare+
呢代2016機
係咪叫做13吋無bar叫做無咩鑊氣 用得下
會用黎剪下片 執下相 做下文書野 可能會打下LOL 會拎出街用
揀邊部好?
麻煩巴打比啲意見
1) new Mac book pro no tb 13"
Or
2) 圖中第一部
3)圖中第三部
會用黎剪下片 執下相 做下文書野 可能會打下LOL 會拎出街用
揀邊部好?
麻煩巴打比啲意見
1) new Mac book pro no tb 13"
Or
2) 圖中第一部
3)圖中第三部

打機就唔好買macbook
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞