[Mac撚]用家/買機集中討論 (3) 賀年送鳩猴

1001 回覆
11 Like 0 Dislike
fb見觀塘有間叫ec workshop賣macbook開倉,都平唔少
有冇巴打去過?有冇伏?
fb見觀塘有間叫ec workshop賣macbook開倉,都平唔少
有冇巴打去過?有冇伏?

係幾平架,熟既話check機小心d都抵吊
有冇人back咗kickstarter個snapnator MagSafe
而家啲人話佢係呃錢嘅

我都back咗

如果真係咁唔好彩
當畀咗乞衣啦
屌佢老母
祝佢地黑仔足一世

我都買咗,USB3.0/USBC 兩用,新舊電腦都用得

呢隻邊度有得賣?
去深水埗問啲人話無呢啲咁嘅嘢

你去咗邊度問
黃金一定有
上面果層好多間賣memory card flash drive都有
我仲記得有一間賣緊哩款 128Gb $255

有fd隻野斷左,推唔到出來

要用野了出來

我有隻sandisk crucial micro 4Gb
個設計都差唔多
所以我都覺得唔好
因為有時插電腦果時隻手指唔係好實
有機會畀個port位推番個USB入番隻手指度

其實我睇中咗隻verbatim手指
https://unwire.hk/2015/09/14/verbatim_type_c/parts/
但係去過黃金同上網都唔見有
有冇巴打去過?有冇伏?

見佢話全新未開,仲有原廠一年保,有d心郁
但佢部mbp係mid2014
睇review core m3拍得住 i3 真唔真?
有冇巴打去過?有冇伏?

蟹左?
其實未開封係咪唔會計保養住?

蟹左?
其實未開封係咪唔會計保養住?

未必係蟹既,可能係果陣出15, 佢14版又唔減價,積下積下而家先黎賣
就算apple肯保都唔知有冇hardware幫你整
8000蚊有nmb core m 512ssd好似都ok抵玩
琴日落APPLE STORE,買佐條USB-C TO Lighting
多口問佢MACBOOK叉電有靜電問題
佢問完genesis bar後
最後話冇得單獨買,送比我

從此我唔著拖鞋掂地,都唔會feel到靜電
琴日落APPLE STORE,買佐條USB-C TO Lighting

條有地線既延長線
有冇人用緊m3 macbook

用膠地板表示從來唔覺有靜電

Head Porter袋有無巴打有興趣?
13寸樓下都岩用
我轉左15寸放左係到
Mac 可以用咩睇波?

睇番第一頁啦

驚你冇link
畀埋你又點話

https://lihkg.na.cx/thread/66605/page/1

之前睇咗,但都整唔到,所以問下睇下仲有冇其他方法姐

我同啲fd都係用www.jisutiyu.com/
低清但係都叫做順

use this link instead
it works to me and watching right now

http://download.sopcast.com/download/SopCastOSX-1.6.4.zip

https://www.reddit.com/r/ACEstream/comments/3jxw6f/acestream_30_osx_guide/

successful example
如果文書+執相用,2016mbp no tb版基本spec會唔會太少ram?
見清貨價諗緊買佢定買13488翻新2015mbp好
如果文書+執相用,2016mbp no tb版基本spec會唔會太少ram?
見清貨價諗緊買佢定買13488翻新2015mbp好

文書一定夠用 執相沒獨立gpu都幾難受下

13寸樓下都岩用
我轉左15寸放左係到

幾錢

13寸樓下都岩用
我轉左15寸放左係到

幾錢

原價過千
而加580

Tg:tarmac1

翻新機用住先 用到type-c/touchbar成熟再換就差唔多
利申:翻新機sales

巴打買機有無折

有business account, 買MacBook 同AppleCare 有九折(我都係咁買)

巴打我琴日買左2015翻新機 岩岩收到,希望識用 第一次用mac機

巴打買機有無折

有business account, 買MacBook 同AppleCare 有九折(我都係咁買)

巴打我琴日買左2015翻新機 岩岩收到,希望識用 第一次用mac機

買左邊部丫
歡迎入手翻新機 成部機新唔新 有無花?

巴打買機有無折

琴日買今日就收到

琴日買今日就收到

5點前訂 第二日就到
部野係香港個倉到

琴日買今日就收到

5點前訂 第二日就到
部野係香港個倉到

未開盒睇返左學😂😂有花會點架?係咪正常定有得換?

琴日買今日就收到

5點前訂 第二日就到
部野係香港個倉到

未開盒睇返左學😂😂有花會點架?係咪正常定有得換?

打去online按程序退左再買
Online d人比起生果舖helpful好多
試過訂野出貨中 出左貨到香港倉 打上去話想取消
都無say no
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞