你問我答 澳洲移民 (3)

1001 回覆
34 Like 6 Dislike
70-75
只計讀完
玩489未必要工作經驗,你喺邊到讀?
你無經驗嘅話讀完砌到幾多分先
點計到60
Partner 要同你同list 喎,你知㗎呵?咁你可以試nsw190嘅+5分,nsw489都有+10分
好難講,其實你可以入兩紙,不過489好難搵返本行,除非你讀完做一年之後去南澳大學讀個master of QS...佢話你有bachelor qs可能讀一年就得,到時可以直接埋南澳190
一定要2年先有分,但SA 190 local grad,你揸住65分應該問題不大。其實樓主無講,澳洲依家成個計分收人玩法,主要係益喺嗰到讀書嘅畢業生
巴打唔係分咁簡單,係南澳肯擔保你嗰科嘅grad,其他省唔肯
請問做data scientist 算入那個skill?
我做咗次online test reading 得4,好打擊我信心
放低咗咁耐,有排操番啲英文
Thanks 巴打 想問埋physio 想考189 要幾多分先大機會成功移民
Reading 已經係最易嗰part
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞