你問我答 澳洲移民 (3)

1001 回覆
34 Like 6 Dislike
諗諗下
32歲前有30分
Diploma 10分
讀兩年 5分
讀書儲工作經驗 5分

都仲差十分
4個7難度好高
如果我夠60交左申請
其間雅思過左期
係要再考?定係交果下未過期就得?
英語水平係最直接提高移民機會既方法,我見過太多人為左移民將自己從4個6谷到4個8。

調轉黎講要求移民有一定英文水平都好正常。
收到邀請時未過期就ok。
一係係TAS完成一年學歷,一係搵到份雇主出job offer,一係去TAS建立一個生意。
可以。
唔太明你既問題。

通過到職業評估就可以,自己上評估機構網站睇睇要求。
1 出境唔影響BVA。
2 唔係,畢左業就可以開始全職工作。
3 BVA生效就唔需要OSHC。
申報》邀請
會唔會好耐

計番過去前考左雅思 有效3年
讀兩年
但讀完CV開始儲經驗 有年半時間
以你經驗 洗唔洗考多次雅思?
60分社工既話估計今個財年結束前先有機會邀請到,萬一連財年結束前都邀請唔上既話,我會建議你博4個8推高分。
1, 30頭
2, 做緊QS制業一年幾
3, 老婆做銀行
4, 呀仔1歲

冇資產
有冇得移..........
我會建議你考慮黎讀個可以令你移民既master
冇技術移民?!
我想問如果自己aus pr 係香港同老婆生仔
個仔會唔會直接有pr
二月過Townsville 讀書,想問有無咩特別日用品最好帶定過去。或者有無咩野,係澳洲買會出奇地比香港貴?
我唔係想去讀社工
我想去讀2年書廚
比教想知道出發前考左雅思 讀完書儲埋經驗洗唔洗考多次雅思 怕過期
廚60分 其實穩唔穩陣
23歲
讀完3年澳洲ug marketing
依家讀緊1.5年master of accounting

請問係咪要讀埋py, 翻譯,ielts 全7
先有機會移民?唔該!
一你無講你既學歷,二你無提你既英文水平,就咁睇你連50分都無,點技術移民?
可以申請孩子簽證101,係PR。
其實無咩,基本日用品都可以係澳洲買到又唔會貴好多。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞