懇求傳媒界的朋友幫忙:政府6/7000萬港幣遺產公帑 去錯了澳洲墨爾本

1001 回覆
10 Like 735 Dislike
大學生都寫到成個弱智咁
口講同真做不嬲2 回事, 樓主太天真。
連登白卡病友又多一位😅
不能同意更多
6. 我希望將自己既幾億捐哂畀樓主
他們得到 Uncle Fred 所有的遺產,這並不是劉文光先生的真實遺願

你又知唔係真實違願?唔俾劉生臨終前轉軚,將所有遺產留返俾自己後代?

所有遺產去晒遠在澳洲墨爾本兄弟姊妹親戚到,究竟有咩問題?遺產留俾自己家族成員無可厚非喎

你唔係諗住幫人買下日常用品,超值牌果醬就瓜分人哋一千萬下話???

你自己都講咗你冇合法身份又冇合法文件同證據,咁你憑咩同人哋爭家產?

成個post,字裏行間只係見到你為果得唔到嘅一千萬而不斷抱怨
仲未接受現實
自己先係局外人,對人地家族嘅事指指點點
無官恩娜咁性感 點解要幫你?
???????????
Up乜9
樓主搞乜
思覺失調
唔駛太認真
樓主100%白卡黎
你到底寫緊咩…
我性感過官恩娜,唔應該淨係報道觀音娜。
咁既文筆都上到大學?連表達能力都好有問題
借刀咋下話
sen
搵律師啦,上連登有撚用
屌你老母 中大畢業寫到19999
以為係假膠,點知係低能
上連登叫人幫香港政府追數係咩玩法?

樓主膠、篇嘢又打到咁點解都可以上熱門?
你咁都畢到業,我都想屌你讀果間大學
睇嚟黎是順利天主教中學的校友,係呀現在還在「社科俾面事件」中。遺產已經跌了,但是全都是真人真事。我屌得港大社科和順利天主教中學畢業生楊嘉驃老母,我呢世都認得出。
「社科俾面事件」全部都是真人真事,我讀中學這麼多年被順利天主教中學耽誤了我的人生,被陳穎詩小姐玩足咁多年,我都是分享真實故事,亦都不是你所說的無仇無怨,雖然我一直都沒有記恨他們。
建議睇醫生+食藥
真係Google translate都通順過你D 1999嘅中文
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞