懇求傳媒界的朋友幫忙:政府6/7000萬港幣遺產公帑 去錯了澳洲墨爾本

1001 回覆
10 Like 735 Dislike
不會,多謝已移民的香港中文大學ADHD專家麥敦平醫生,我一直都有定期覆診和每天食藥。Mr C對住我的照片和裸照打飛機就有份。
即係你覺得應該搵位呃個位老人家錢,其實妳而家都唔遲,搵個有錢人目標,然後諗辦法呃佢錢,如果對方係男人,多利用自己身體,仲易
出來社會工作後,已經有常識了,所以才發現跌了一千萬遺產。我亦都不是在這裏爭產,我亦都提及我沒有合法的身份和合法的繼承文件,錢跌了我是非常清楚的。

「社科俾面事件」是由我中一起到現在出來社會工作數年的真人真事分享。未出來現實的社會工作,我不了解什麼是「面子」和「俾面」這些詞語,我都係想處理返好這件事。在社科裏,都有好多同學我想多謝返。

幫Uncle Fred劉文光先生爭取屬於他的面子,金錢方面我真的無能為力。沒有辦法處理好無助的他和希望我是女兒的他,我都只能感到抱歉和遺憾。
Mr C
🙏🏼 多謝閱讀和回覆。

只可以講,我未出來社會做這份需要較多社交的工作,我猜和我相處的同學都感到?????一頭霧水???????
屌你老母 貪得無厭既白卡
我都不會否認我今天在這裏搞咁多事情是為了錢,Mr C自己在港大社科送上門。
至於點解我只是出了陳穎詩同學的名字。都話我在以小博大中,我連生活都是要問銀行借錢,我亦唔知幾時等到Kenneth C的父母瓜老襯。在這個稱霸Project,我在節省成本中。
1999 好難睇。可唔可以簡單一句,點解你跌咗一千萬?
捐給香港政府? 條友傻㗎?
你而家有常識的話自己再睇返一次篇文同件事

篇文已經199999999999999
時序又亂、人物又無清楚交代、前文後理一塌糊塗

你而家有常識嘛,遺產呢D野係計最後果份有效力的文件,生前立過九萬幾份遺囑都好,只要佢臨死仲清醒有能力有見證人之下立最後一份遺囑,都可以推翻哂果九萬幾份所寫的決定

所以D爭產案打都係打最後果份遺囑的真實性/認受性

你有冇見過你所講果位Uncle Fred劉文光先生的遺囑?你有冇份聽分身家?
一句話人地生前講過乜就話應該點點點,有少少常識都知無可能啦
不如依到一人一下report個癲婆個ig啦
成日幻想自己有一千萬
如果俾一個咁既人搞都真係好無辜 仲要無仇報
一個唔該幻想你出軌殺埋你佢都唔使坐
樓豬中大畢業都寫野1999
全部都是真人真事 我有料 建議各位順利天主教中學 還有香港大學 中文大學的觀眾搵返事主啦
我唔講大話的 不過事主Mr C就係承擔唔起責任成日講大話的人 肯定他現在都係支支吾吾
多謝🙏🏼 從來沒有遺囑 不過又學多左一樣野 我係度唔係為了爭產 只係想公開真相 社科俾面事件都係想討返個公道 我俾范永強的女友鬧我such a loser 又成日挑我的機 我下個目標就是她!
寫到ai咁
現在的大學生水平其實都係麻麻地 我都不會否認我是讀副學士上中文大學 我正常做功課的GPA唔差的 更多同學更差

語文能力較弱應該是我個人的問題 失禮了🙏🏼
搵返事主啦!我全部都是真人真事!我都係Kenneth Chung 的多年lover 唔信去港大社科fact check!

僵持了一段很長的時間 我一開始已經講我只會一直向前 都希望早日和解 點解你地唔搵事主Mr C算帳!
你由頭都尾都擺明係一個LOSER喎
人地係事實陳述
無定你唔知咋

退一步講, 無遺囑咪跟親屬關係繼承囉, 好合理呀, 老婆子女, 父母兄弟姊妹, 真係無人無物先歸政府, 呢D有丁點常識都理解到

我因為是SEN家庭、普通家庭又未出來工作唔識嘢冇常識 但係我都想講出來社會工作 好多普通人都係冇常識的
圖呢
裸照呢?

FF少陣啦
我好人 我和Kenneth Chung港大社科俾面 Vanessa Chung 又冇身材又不是靚女

Stella Ip咁樣衰又住公屋 大把人在背後笑范永強Kahlian又不是靚女又肥又住康城 又是你們的順利女神
我在讀CCCU期間 范永強的真愛Stella Ip成日挑釁我 隨時準備分享
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞