懇求傳媒界的朋友幫忙:政府6/7000萬港幣遺產公帑 去錯了澳洲墨爾本

1001 回覆
10 Like 735 Dislike
兩單野無個人識 但如果無啦啦有人話要送我去澳洲嘅話中我應該開心都嚟唔切
你都戇尻尻,冇人識你呀
你既邏輯就係同你讀同一間中學同讀過social sciences (仲要唔同U) 就要俾你屌,及早求醫la
有冇睇精神科
睇哂

絕對唔係咩adhd
直頭係思覺失調症狀
俾范永強搞癲左的順利白卡 食死人饅頭 得未
我精神冇問題

ADHD有定期覆診 100分
我唔明點解大家淨係鬧我 我明明係事主有問題在港大社科闖出笑話 我真心冇乜研究過Vanessa咩樣 但係我都唔想影響到佢

我都覺得好無助 好想盡快回復生活 但我和Kenneth冇理虧
人格障礙症[1](personality disorders,中國大陸作人格障礙,台灣作人格障礙症[1])或人格異常/疾患/違常[2],又稱「病態/變態/反社會人格」[3][註 1],是一類精神障礙,患者具有「持久而牢固的感知、情緒、動機、思維或行為模式的異常」[4][3]。世界衛生組織《國際疾病分類第十一次修訂本》(後文簡稱「ICD-11」)中描述:人格障礙症是個體人格功能的顯著紊亂,常伴有明顯的個人和社交問題;其中心特徵是自我方面的功能問題(如自我身份、自我價值感、自我意志等)與人際交往的功能問題(如發展與維持互相滿足的親密關係、理解他人觀點、處理衝突等)[5]。人格障礙症在青年或成年早期通常即表現出徵狀,且會嚴重干擾到個人、社交或職業功能,給患者帶來顯著痛苦[4]。
過去的ICD-10曾列出了「偏執型人格障礙症」等8種具體的人格障礙症[6],但最新版的(2022年起生效)ICD-11已不再定義具體類型的人格障礙症,只保留「輕度/中度/重度/未特指嚴重度的人格障礙症」編碼;但另外給出了6種人格特徵/模式維度,分別是「負性情感」「分離」「社交紊亂」「脫抑制」「強迫性」特徵和「邊緣型」模式,用以對人格障礙症患者突出的異常人格特徵進行描述。相對應地,美國精神醫學學會制訂的最新版《精神疾病診斷與統計手冊》(DSM-5-TR,2022)仍保留了10種具體人格障礙症的診斷,它們是:「偏執型」「分裂樣」「分裂型」(以上屬A類,古怪型)、「反社會型」「邊緣型」「表演型」「自戀型」(以上屬B類,誇張或不穩定型)、「迴避型」「依賴型」「強迫型」(以上屬C類,焦慮或恐懼型)[4]。
同埋佢果啲都係小惡作劇姐 不過佢好自私就真既 唔係佢問題 性格問題 出去大專和大學 大把人更衰格

呢個性格啲人陳穎詩都係我最鍾意既其中一個 好勤力 其他果啲真係又俗氣又仆街又無料
真心冇

得ADHD同組織混亂俾人取笑的文章同冇常識同係迪士尼彈出黎社會 我都唔介意大家取笑我 只係想大家關注社科俾面事件🙏🏼 和遺產的真相🙏🏼
你仲未答「社科俾面事件」成句野點解
自問家境常識等 出黎社會工作 我都幾嫌棄我的屋企人 唔明白幾十年都唔知道自己係現實係點樣生存到 唔覺得比Stella Ip好得幾多 Stella由細到大都係社會 係我冇聽佢講

咁好多普通人都冇常識 我好多間名城SEN阿嬸同事 可能佢係一個有錢的好媽媽 不過佢真係好失禮
懇求傳媒界的朋友幫忙:政府6/7000萬港幣遺產公帑 去錯了澳洲墨爾本
https://lih.kg/CRDgNhX
#232 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

謝謝關注
我Kenneth在港大社科和社科係最靚仔的男仔 真係白馬王子 靚仔過金秀賢 父母都係做經理

你搵順利天主教中學校草范永強老best和Vanessa Chung前任啦

就算我塊面有篤屎 就算我係阿儀 就算我讀公開大學社科 我都可以屌楊嘉驃老母 最憎順利天主教中學 出埋全部啲人都係臭罌出臭草

建議各位順利天主教中學校友搵返事主捐款啦
我冇問題

Uncle Fred應該係有強迫型人格障礙

呢一年我識到個自戀型人格障礙 我好希望可以擺脫佢 真係好多壞人
睇黎我表達能力稍弱 所以你誤會左我既意思
社科黃俊傑

我精神冇問題 亦都冇思覺失調

我中學尾段可能係有抑鬱症 我冇確診亦都冇睇醫生 好多人都有情緒問題 Vanessa有 Kenneth都有

好慘 好地地一個人 又「神神化化」帶橙色眼鏡返學 又Facebook開live講耶穌 又係籃球場同人地挑機

社會真係好殘酷 佢最後再病發都係真係好慘 冇常識自己走去停藥 思覺失調係唔可以停藥 呢個都係Google學返黎 再重申:Google我都係由鍾智浩身上學識的
我可以屌楊嘉驃老母 范永強老母 但唯獨是唔可以屌Stella Ip老母 因為人地真係好俾面事主和我
我可以(冇要屌的意思)屌呢啲有地位/學霸/中產同學老母

范永強老母 鍾智浩老母 李寶文老母 黃匡泰老母 鍾怡嫻老母 花生醬老母 Kahlian老母 Jer老母 張madam老母 Carlie老母

但唯獨是唔可以屌Stella Ip老母 因為人地真係好俾面事主和我
「俾面」俾左係邊
梁穎兒老母 初奶晴老母 馮泳思老母 Tess老母 馮Tsz Chung老母 范永強老母 范永強老母 范永強老母

但唯獨是唔可以屌Stella Ip老母 因為人地真係好俾面事主和我
作為大學生,你寫到1999,真係枉你讀死書

不幸中嘅萬幸係你識得求傳媒嘅人幫手
事主就算中出即飛你又點呀
做愛個陣你情我願㗎喎
人哋唔理你就要喺度騷擾人?

恐怖情人 你呢世都唔會再有男人吼
但到目前為止唔見有任何傳媒follow up
個個思覺失調都follow up咪好唔得閒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞