懇求傳媒界的朋友幫忙:政府6/7000萬港幣遺產公帑 去錯了澳洲墨爾本

1001 回覆
10 Like 735 Dislike

無辜又好慘又委屈又憤怒的 Vanessa Chung 港大社科幫她下架了相片
Vanessa都係一個好人 ENFJ

建議佢都搵 Mr C & Mrs C 攞錢

ESFJ 就完全相反 不了

但ENFJ好少 例如都係一級榮譽畢業的中大全研Rosita H
好耐無見個d 真係痴線佬嘅po
已經幻想緊樓主忽然潛水跟著第二日見報,好癲
暫時不會
你無常識同講嘢一舊舊絕對唔關adhd 事你讀社工唔該你搞掂好自己先好去”幫人”
我不是讀社工 社工是社會科學其中一個學科

我讀的是國際關係 沈旭暉教授在中文大學開的全球研究課程
搵人幫手執執d字
編文搞唔到
無連登感覺
唔好理個白卡啦
愈多人關注佢 佢愈係癲
我唔介意你地話我係白卡 為左人生另一個八位數字 我不願承認的順利天主教中學畢業生都承認了
相信呢個連登post 每一個人Google搜尋順利天主教中學、曾經出現過的人物名都會出現
其實你地咁踴躍喺呢個post度留言 點解唔搵返事主呢?

我係范永強都X柒佢啦 我都從來沒有理虧
另外提到了捐款,我從來都沒有話順利天主教中學是屋村學校的意思,只係如果我係當事人Mr C,我都覺得好唔好意思好冇面。我在港大社科,和Kenneth Chung從來沒有理虧,亦都唔介意其他人搜尋我地的姓名找到呢件事。

建議大家認為好失禮同冇面的順利天主教中學畢業生都係搵返Mr C的!
可能就快研究使用CHATGPT其他連登網民使用的AI程式 返工之後一直很忙碌 聽就聽得多 未使用過
好慘 見到黃俊傑搞到咁 我地F1班際踢波仲話佢好靚仔 好似果時話佢同陳穎詩有野

陳穎詩係唔好彩中左六合彩 呢啲說話未係連登出現過 都打一次 我估佢人生真係冇乜蝦過幾個同學 雖然佢係好自私的ESFJ人格 但好自私係真的 我估佢都介意自己冇朋友 佢好勤力好乾淨 亦都冇扮有錢 城市大學社科陳同學就唔同啦 佢係社科都真係神憎鬼厭

幾千萬喎 Kenneth C真係冇
一招打爆機!打倒陳PK!日日打飛機!

社科俾面事件口號!繼續同鍾智浩稱霸!報仇!
呢年我做咁多事情就是為了另一筆巨額金錢和Mrs C這個身份。

即係社科俾面事件目的係為咗成為返Mr.C 正印,同埋攞返佢有錢老母賠償?
樓主,我有認真睇晒你打嘅所有嘢
似乎你遇到一啲事令你有啲困擾,唔係幾開心,甚至係憤怒
你上嚟連登應該都係希望有人可以幫手
你會唔會考慮揾啲專業人士傾傾,睇下可以點幫到你?
其實去揾counsellor唔一定係diagnose到有咩事先去揾,如果你覺得情緒唔係話好好,其實都可以考慮去傾下,未必解決晒所有問題,但至少可能個人感覺冇咁辛苦先
希望你生活各方面都會慢慢好轉
嘗試整理出 害過樓主/樓主想向佢哋討回公道的人名:

-uncle fred 的澳洲墨爾本兄弟姊妹親戚
-Mr.C
-Mrs.C (CUHK CK)
-城市大學社科陳同學(女)
-陳穎詩
解釋完都唔知你講乜春?仲話大學生,弱智過連登仔
即係講咁多其實係勞資糾紛?
得閒打咁多廢話解釋不如直接執啦
喺你嘅故事入邊,點解你會覺得死者問你如果有1千萬會點用,就等於分1千萬遺產俾你?唔俾佢係純粹好奇?
幫佢去百佳買超值牌嘅日用品就要分咁多錢俾你?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞