懇求傳媒界的朋友幫忙:政府6/7000萬港幣遺產公帑 去錯了澳洲墨爾本

1001 回覆
10 Like 735 Dislike
俾范永強搞癲左 又俾人纏足咁多年又話思覺失調緊係差 見到順利都想嘔
俾咁多個月事主 係要搞到今日咁難睇 Vanessa咁多年咁委屈咁嬲俾你拖足咁多年 今日仲要咁樣衰 我就算差銀行錢我都要送Charlotte去澳洲做護士 唔係呢世都冇面啦 鬼叫我愛人係Kenneth咩?仁安醫院 屌你老母啦 我都真係忍左事主好多年

思覺失調 全真人真事 我忍左咁多年 唔揭發事件 真係Lulu
屌 人地使撚你送咩 一早過左去啦
講撚到你有能力送人去澳洲咁 你有撚錢咩
有錢顧掂你自己先啦柒頭
諗住搞咁大單野仲會有錢收?
你咪繼續囉 繼續乜都唔好做 淨係上ig連登發up瘋多十年八年
你人就愈黎愈老啦 到時回頭睇下自己得到d乜野
唔好話錢啦 屎佢都話唔會比一篤你呀
咁中意做廢人 我係你就申請白卡問政府拎錢算啦
范永強冇錢都唔娶我做公屋師奶
范永強已有719負評
事主咁溫柔 又唔識講分手 我估港大社科Vanessa Chung就冇估到佢背後俾人咁講啦 仲成日做愛添 就算俾人話好怪

Vanessa Chung做愛唔出聲的 我估佢都係一個傳統又好人的女仔
你讀中大護理㗎可?我記得返中大既時候 事主都話:「人地知我有女朋友㗎 !」
#社科俾面事件

事主話出港幣$3000叫我同佢去staycation之後我鬧佢
https://www.instagram.com/reel/DBSn6N6h0z7/

佢話同Vanessa做愛好怪 次次見面都係做愛 一男一女有咩好做

叫我捽碟俾佢睇安撫佢
https://www.instagram.com/reel/DBSnvG6By9y/
#社科俾面事件

https://www.instagram.com/reel/DBSotgphcHW/

👆🏻我有精神病都冇咁準時同到人準時講生日快樂
#社科俾面事件

成日纏住我 又話我唔鍾意佢
轉頭又係咁同Vanessa做愛 又話同人做愛好怪
https://www.instagram.com/reel/DBSpPj6BsBK/

我冇思覺失調 係要搞到今日咁難睇 我同Kenneth都忍得事主夠多年 俾得夠多面了 爭爭爭爭爭 人地都唔想同你做愛爭乜啫
你地鍾意啦 總之有人纏左我咁多年 Kenneth又轉左電話咁我唔通呢啖氣就咁吞左咩

Vanessa同Charlotte都唔係靚女啦 好極有限啦 忍左咁多年 2021年2022年之前想去德福搵佢好耐啦

有冇人睇聽人爭仔啊?
請問你係咪識Vanessa Chung?佢男朋友2019年起係咁纏住我?成日問我鍾唔鍾意佢 話我唔鍾意佢 佢話同Vanessa做愛好撚怪呀!Kenneth2020年尾為左佢轉電話避開我啊!
我俾Vanessa Chung男朋友纏左咁多年 果個人仲要係范永強好朋友 梗係黐線恐怖啦 仲要俾人話我思覺失調 果個人又靚仔又有錢又大隻又大J唔鍾意Vanessa仲都可以成日做愛 仲要話同Vanessa Chung做愛好怪 我條仔仲要係Vanessa HKU Social Sciences Kenneth Chung
原來佢未分手就已經同你做愛
佢個ex先係最慘咁愛佢但俾佢喺背後咁中傷
他們分手後我們才做愛!我就係忍咗咁多年 所以點解要去到咁盡。我冇思覺失調 係太好人,俾面俾面再俾面呀!

係呀!我就係俾左咁多個月機會事主 依家就要係度分享!
告佢強姦得唔得?
唔得 驚俾人告就有我份
好得閒 睇緊玫瑰的故事 諗起陳穎詩 佢真係好勤力好乾淨
人哋未分手你已經同人send 哂咸相 又上人屋企喎
唔好淡化自己做人小三呢件事喎
條仔係有問題 但唔代表你無

你唔係受害者 佢個ex先係 不過都恭喜佢無再俾個渣男呃落去
樓主都係直接放事主相出嚟啦 無謂搞到其他人
咁多人反你 都係因為你搞著無關嘅人
正正常常 post事主 同所有對話圖 講清楚件事 相信好多人會推post
問過私隱專員公署,淨係po相唔算個人資料
佢報警都無用 唔好post HKID 地址 電話就得
小三第三者
樓主爆料擠牙膏咁 可唔可以快啲 其實唔少人淨係聽事主講 之後又俾你無情情放上網 所以好難唔反你
Thanks!

咪就係佢纏足我咁多年 就咁走左去 多個Charlotte Vanessa同Charlotte都唔係社科和護理之花啦 想攞返個公道啫

咁多年好委屈同憤怒 我好人 Kenneth亦都好人

我亦都唔想影響到咁多同學 一黎就去到Vanessa部份又冇野好睇 不過我估事主咁溫柔 Vanessa都冇諗到事主咁嫌棄佢 背後咁講佢好多年

重申全真人真事 我冇思覺失調 我亦都唔想影響到咁多人 對家又唔聽人講 我都唔想搞到咁肉酸
我估Vanessa俾人fing咁多年重傷 搞到今日咁仲傷

由Day 1起 我都唔想影響到佢 係事主和他的有錢母親唔聽人講野 繼續滿口大話啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞