懇求傳媒界的朋友幫忙:政府6/7000萬港幣遺產公帑 去錯了澳洲墨爾本

1001 回覆
10 Like 735 Dislike
應該唔係低能咁簡單
佢話捐俾慈善機構都合邏輯啲
佢ig 都出晒樣
分唔清你係白卡定表達能力差果然係後門入中大
似精神分裂d frd
幻想比人逼害
做新聞既價值都冇
我唔認同副學士入大學既同學係差啲 另外我係另外例子

但副學士真係咩人都有 公開試入大學既人好勤力就真
亦都唔關我學歷事 只可以怨自己係一個有問題的家庭出世 又冇早早接觸社會 天真嬌 可能佢地幾十歲都係去開迪士尼

不過出黎社會都好多人冇常識 咁人地都生存到 關我鬼事咩
返咗香港未
睇佢ig咪知
嗰啲遺產無你份 唔使嘈
不如講吓社科俾面事件係點
完全唔撚知你噏咩
語句差撚到丫

浪費3分鐘睇+2分鐘回你呢個唔知做咩嘅po
對波咩cup
走後門?
唔知道強嫂睇我既story係咪在表達她的憤怒和無辜 我上連登共開事件都係為左借力打力 范永強都冇面俾呀 建議大家搵返事主和他的有錢母親啦!
入到中大先知自己有ADHD?
你呢個post講既野 同陳振聰一鳩樣
係呀,入左中大之後,上網見到ADHD覺得自己幾似。

只係依家先清醒,人生都幾多遺憾。最緊要贏在起跑線!好無助,今天我的父母都係冇支持我。

好心樓主咪能再用人哋啲相啦 要用就用返自己啲相
樓主中學嗰陣已經神神化化 估唔到真係有思覺失調
聽聞樓主口中嗰個范永強根本同樓主只係拍咗幾個月拖 分咗手兩年 之後先同另外一個女仔一齊 但樓主成日追擊嗰個女仔 又寄信恐嚇人 真心鄧個女仔好慘
我亦都想講公開試同副學士係兩樣野黎 副學士做功課上堂模式好似正常大學咁

不過讀副學士入浸大等大學啲同學都真係麻麻地 可能正常考公開試入不是三大的同學 讀副學士會有更好的學位

我諗真係讀副學士既人 唔會後悔曾經做過咁既決定

利申:從來都冇笑鍾柔美 佢話諗清楚自己想要啲咩 其實都係想要好啲既大學學位姐
正常讀Band 1學校 真係認真返兩年學都是入港大 … 咁都要揀一個有興趣既科 Kenneth C DSE重低分過我呢啲訓教小六程度學生
周街都係大學生 最勁的鍾智活應該都後悔 仲記得2015年佢仲係Facebook轉左入左香港城市大學
社陳呢篤屎中的屎都入到 我人生其中的願望就是希望佢唔好再向我發出任何訊息 呢啲性格周街都係 陳穎詩正正常常都冇朋友 唔好講社陳
我從來冇追擊果個女仔 我今天在呢度搞咁多事情都是為了事主的幾千萬

果個女仔喺我讀貢院和中文大學有搞我就真 我亦都有對話 有問題搵返事主和他的有錢母親啦

關我鬼事咩
都唔知佢有冇搞過Kahlian la!
你地搵返事主啦好嗎?

范永強同佢愛人都係無辜無啦啦俾人拉落水

你地咪繼續鬧我思覺失調囉 唔知事主同佢有錢母親好唔好意思搞到全城關注爭仔
我亦都可以講呢個事件中范永強同佢愛人都真係好幫忙好俾面 Mrs F 係好嬲的 因為真係唔關佢事

不如你地搵返事主同佢有錢母親啦

你係到鬧我思覺失調都冇用 再刺激我又係到喺分享更多內容 我係要繼續同Kenneth C稱霸就稱霸 吹咩 范永強都冇面俾啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞