懇求傳媒界的朋友幫忙:政府6/7000萬港幣遺產公帑 去錯了澳洲墨爾本

1001 回覆
10 Like 735 Dislike
我都沒有拉其他人落水,我現在暫停了工作一段很長的時間,問銀行借錢繼續生活。

建議所有不滿的人,除了踴躍到這個帖文留言,給我負評,希望大家找事主負責啦!這些年我和Kenneth Chung都是受害者。我這年花這麼多時間,時間成本,我都是為了我們的面子。
我都可以講我不是貪得無厭的人,俾人蝦俾人搵笨俾人搞得多,亦都歡迎你查看其他「社科俾面事件」的貼文。

如果我是一個自私和貪心的人,我一早就在我剛剛出來社會工作是正牌事主Mr C的女朋友,不會搞出這事件。

很無奈被捲入這個港大社科漩渦,但是如果我不這樣做,我和Kenneth Chung這輩子都無面了!
我最戇居,和陳穎詩玩這麼多年,她超級自私,可能全班只有我會理她,其他人評價我對她很好,原先我亦沒有公開她的賤料打算。

在中文大學全球研究,我都是和一個戇X同學玩。他上學和上班都是被欺凌的。我連發訊息請他幫我在地球小姐香港社交媒體平台的我的貼文下留言,他都沒有回覆我,亦沒有幫我。在大專大學社會打滾了這麼多年,學懂了好多人都不值得幫。

我亦不介意大家屌我的老母,我出來現實的社會,發現了我是沒有常識的,他們亦不知道我有問題,20多年都在迪士尼。唔識做人老母就咪X做啦。

阿伯事件,阿伯冇人理,得我理佢,最後都搞到咁。一招打爆機我是志在必得的,除了銀紙我誰都不要了。
建議大家搵返事主賠償啦,我講左咁多個月,希望早日和解,係要搞到今日咁。

我冇發癲,就算我係發癲,就算我係白卡,我都冇理虧。搞到咁冇面,咁失禮,你地叫佢捐返錢啦。
我係范永強都同佢絕交啦。
無人需要賠償 無人需要傳媒
阿伯死左 屋企人繼承遺產 天公地道
我建議close file
因為社科俾面事件,我都和我F1的好朋友反了面,事主拖了幾年,又拖了大半年,搞到今日咁,你自己攞嚟!淨係離婚和分錢太便宜你了!

仲叫我開你名,真係搞笑!HKU Social Sciences Vanessa Chung什麼質素啊!
係呀,我係梁愷家 Hera Leung,我而家就拉埋 鍾易廷 Kenneth Chung落水上連登稱霸!有問題搵事主Mr C和他的有錢母親賠錢啦!
我亦都可以同所有人講,我從第一天起,我已經講左我唔係玩的,我都真係暫停了工作全職尋求和解,亦都用盡了我三年事業和積蓄,現在生活是問銀行借錢。

我用了咁多成本,從來都不是玩的,係要搞到今日咁難睇。你地呢啲順利天主教中學觀眾,唔好諗住留言同負評就可以阻止我啦,搵返事主啦!呢單野跟我成世,我都冇所謂!
我亦都可以係呢度同所有順利天主教中學的觀眾講,事主母親有幾千萬賠俾大家,月入一出來工作已差唔多六位數字了。仲叫我開你名?你當我傻㗎?
TLDR
請問CCCU邊位?

給愛麗絲
雖然好似開得早左少少
但係比個地方各位交流下學術
無論係日校考生定Retaker都歡迎

申利返先

2015DSE老鬼 已決定Retake 2018DSE
好搞笑 諗起細個潼姐同狒狒相認 原來就10年了
有人在港大社科落Kenneth哥面
因為佢只係單純白卡
好撚癲
係呀!順利天主教出來的白卡!黃俊傑是Mr C brother!I’m Mr C wife!
起起樓主個底
見佢話一年前先返工返到頂唔撚順
而家就話QUIT左份工3年

白卡既思考領域
我真係頂唔撚順
都係BLOCK左佢
以後唔好玩傻仔啦
香港對精神病忠者嘅支援真係好缺乏
3年全職工作 還在職 暫停了
歡迎Google
除了 Vanessa Chung 我還打算在連登貼上 CUHK C K護士姓名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞