懇求傳媒界的朋友幫忙:政府6/7000萬港幣遺產公帑 去錯了澳洲墨爾本

1001 回覆
10 Like 735 Dislike
睇黎事主吹雞搵人留言 希望大家幫我呢個白卡和Kenneth送Charlotte Kwok去澳洲做護士🙏🏼
睇完仲人好想企起身同突然集中唔到
佢話無做嘢啦 為左畢錢
娶你返去托柒咩你淨係識訓 > 娶你返去訓
佢真係痴晒線
多謝你的留言 因為社科俾面事件都係我日日係 Instagram account @heridescent post好多stories

只係依家轉場 上左連登
屌ching你up乜9啊
事主係Mr.C?
Yesss 多謝關注🙏🏼
真心 唔知佢有咩自信
事主前女友勁靚女 呢個癲婆係完全無得比
全世界都知樓主係個癲婆 個個當佢笑話咁睇
係人都知Vanessa Chung得大波 係肥婆啦
好過你樣又無 波又無嘅 比男人拋棄 又搵唔到下家
建議Vanessa Chung & Charlotte Kwok去觀塘搵事主有錢母親尋求賠款啦 我同Kenneth咁好人呢幾年咁俾面 我塊面有篤屎都係Kenneth Chung lover

真心冇乜研究過Vanessa和Charlotte咩質素 總之都係普通貨色 弱肉強食 自己送上門怨邊個
請問你係咪陳朗琪啊?
總之我最全盛時期事主送上門 纏足我咁多年 我依家老緊你更加唔使旨意走
定陳穎詩定社陳 咁憎我成日追擊我
陳穎詩 中學嗰陣都算對你好 同你做朋友
但係依家喺度抺黑人 未見過心地咁差嘅人

真係難怪所有人都離棄你
哇 睇黎你係佢歌手老公
總之佢唔好彩中左六合彩 我咁多年都冇諗住搵佢報復 佢都真係冇周圍蝦同學 佢亦都冇亂咁相信人 大把人衰格過佢 我亦都冇取笑佢冇朋友 大把人都冇 佢唔好彩生左呢個性格 佢真係好勤力 但係都好自私
有無懶人包總結下咩事
睇樓主d留言好辛苦
好多人都係呢個性格 我真心覺得佢係最可惜果個 我諗佢都介意自己冇朋友 我返大專大學果啲又低質又衰格開口都想嘔 我真心冇哂辦法了 我都想生存 非常抱歉🙏🏼
其實你唔駛睇樓主講嘢, 因為九唔搭八...
我地班啲女仔亦都冇夾埋避開佢
社陳?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞