懇求傳媒界的朋友幫忙:政府6/7000萬港幣遺產公帑 去錯了澳洲墨爾本

1001 回覆
10 Like 735 Dislike
仆你個街Mr.C,事件係發生係我同前度分手後 又點算出軌?扮撚晒嘢,係你同Vanessa 一齊嗰陣主動聊樓主,根本完全冇悔意
你無睇錯 我特登唔blur的
如果你屋企有錢,你又話佢貪心,搵律師俾筆錢佢睇醫生(條件要和解,不得再追究)是否可行?仲有以後同女上床前相處耐啲睇吓對方有冇精神問題先穩陣啲。好彩佢驚你報警,唔係去你公司尋仇話你趙完鬆/強姦,你仲麻煩過而家
其實你好清楚樓主要乜 佢講到明只係想一招打爆機 你偷食𡁻完鬆唔係想拍拍囉柚走咗去呀?
起碼也向樓主道歉
whatsapp對話係分手前的事
但同佢搞埋一齊就係分手後
你覺得我無悔意定扮野都唔緊要 我講左錯既係我
要屌要鬧我都會接受
咁我又想問下你 咩係一招打爆機?
係喎,同前度分手後先同樓主上床點解會受良心責備?
想你娶佢?
樓主,你個Mr.C上水,你去咗邊度?有咩想講同佢講啦
你自己話自己出軌
你會唔明?
就算未扑野 精神上都算係啦 你會唔明?
想聽下你見解
Mr.C技術應該好勁
樓主一試難忘
屌 道咩鳩歉
你情我願 洗咩係咁幫住個白卡
唔道歉樓主去報警話mr.c強姦都得
回味無窮
你估講就告得入咩
花生 花生
樓主笠水?
事主出嚟就唔正面回覆嘅?
唔係做愛的問題 你自己2019-2023在港大社科搞出事件 我和Kenneth冇理虧 都係分享事實

我屌楊嘉驃同學的老母都係學返事主目中無人姐 擺明事主依家又想唔捐錢啦 一句sorry就大晒 Vanessa點啊? Charlotte點啊?楊嘉驃點啊?我又點呀?你咁多年自己日日彈出彈入 扭扭擰擰 滿口大話 依家就話我黑心 你都幾撚仆街

我在社科出名好人 返工都出名好人
各位順利天主教中學觀眾 目中無人是主搞出事件 不會以楊嘉驃名義捐錢俾順利天主教中學
搵又搵過你 你自己又話特登唔爆我名出黎而繼續拉人落水係為左好玩
咩捐錢又九唔搭八 自己想要錢又扮哂正義咁但明明又係你將唔關事既人拖落水
你講既kenneth我更加係唔撚識見都未見過又話我搞過人
喂其實你癲夠未?你想點先?同埋你肯去睇精神科未先?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞