懇求傳媒界的朋友幫忙:政府6/7000萬港幣遺產公帑 去錯了澳洲墨爾本

1001 回覆
10 Like 735 Dislike
篇文寫到咁都入到中大
我的語文能力應該係稍弱 失禮了 不過大學都真係咩人都有 同埋依家啲大學生都係麻麻地 有興趣了解我的情況可以追post
建議你地都係搵返事主和他的有錢母親啦 纏足我幾年依家潛左水 正一懦夫 有錢袋我唔介意你地成間學校都鬧我是思覺失調

我有料 我冇打低Vanessa C 今天我都有Kenneth C幫我爭仔 又好人又有料
社科俾面事件
成句野可唔可以解釋下?
思覺失調病人根本你無可能明佢up乜
佢講嘅每一句嘢都係唔可信
你地鍾意啦 我都係為錢啫 我係你地就叫事主捐返幾十個一百個俾順利天主教中學啦

我亦都唔想搞到范永強和他的愛人 係人都知范永強冇錢 又無啦啦俾人拉落水 Mrs F依家實好委屈好憤怒
點解樓主爆咗咁多料,Mr.C 仲可以唔出嚟澄清/回應,當冇事發生?

擺明身有屎,唔識回應就學mirror 咁冷處理
多謝你的回覆,我仲未回覆你的留言。

佢個人有問題,拖住港大社科Vanessa C幾年,係咁纏住我幾年,連分手咁簡單都唔識講。

事件大把無辜受害者。
以現時樓主外星人咁嘅表達能力,
我諗地球都冇幾個人同佢溝通到
希望樓主快D接受治療。
係咪唔記得咗覆診食藥
其實成件事只係你情我願 嗰個Mr C 同樓主做咗幾次愛 9up吓鍾意佢就以為人哋會娶佢 妄想 恐怖情人 Mr C 緊係走都走唔切啦

Mr C慘就慘在玩中個精神病人 但其實依家樓主不停post 其他人 唔post事主 以為人哋會因為咁感激你嚟娶你咩

人哋同緊新女朋友做緊愛啦
精神病患者就係永遠覺得人哋有問題 世界欠咗佢
千錯萬錯自己都唔會有錯
我就話果條女收左皮啦。

點啊順利天主教中學校友 唔抵得我搵第二條仔有錢過范永強?讀香港大學?仲要係靚仔。
係呀,我係有問題!為左幾千萬搞到順利天主教中學冇面!
我都不會否認我是不擇手段 冇着數都唔會認自己是順利天主教中學畢業生
你地搞咁多野護主 一陣間事主又唔捐錢俾順利天主教中學 人財兩空 我就認清了社會現實 冇着數都唔做 除非個人幫過我
呢個世界得一個人可以唔俾錢鬧我 果個就係鍾智浩Carter C
想問你點解覺得佢想比$1000萬你?
同埋呢件事其實關你咩事?
睇到上面嘅對答我就知道OP冇人幫係正常 , 唔係講佢表達嘅問題 , 而係佢嘅態度奇差
總之現在很多事件疊埋一齊。多謝你的留言。🙏🏼
條女真係癲得好徹底然後佢仲要係咁用啲奇怪既term反駁咩天主教中學 咩俾面事件 又港大又中大 又乜柒uncle ,每隻字都明但擺埋一齊就完全唔明佢做乜鳩

成件事有啲好笑但其實都好可悲,見佢以前啲野都正正常常,又讀U又做地產經紀,然後突然間咁就short撚左
我都係求財姐

另一個幾千萬又送上門
范永強更加冇面俾 大家搵返事主啦
多謝你的回覆。我都好清楚現實,只係覺得係人生好大既遺憾,咁我都知依家果啲繼承人有幾千萬。
懇求傳媒界的朋友幫忙:政府6/7000萬港幣遺產公帑 去錯了澳洲墨爾本
https://lih.kg/CRDgNhX
#232 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

多謝關注!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞