懇求傳媒界的朋友幫忙:政府6/7000萬港幣遺產公帑 去錯了澳洲墨爾本

1001 回覆
10 Like 735 Dislike
I love Carter C Rachel H Bonita C !
黃俊傑都有上到報章
呢個年代大學生都唔係啲咩 我啲同學都係做文職工作 …
就算Stella Ip塊面有篤屎 係阿儀 同范永強分左手 殺左范永強 係浸大搵緊陳穎詩睇中醫 係大圍名城搵緊暴敏 拜緊楊嘉驃 住大圍柏傲莊 住大圍嘉田苑 住大圍美林邨 我都唔可以屌佢的老母 因為佢俾面事主和我 同忍左一段好長的時間 冇人知道她的委屈和憤怒 而唔係因為佢係范永強的乜水啊 范永強都冇面俾
我的Kenneth見事主又靚仔又有錢又超級鍾意我 2020年尾電話就轉左 人都避開我了

2019年起事主在港大社科彈出彈入 就算我係阿儀 Vanessa Chung都唔係社科之花 我又冇踢開Vanessa Chung 2023年頭Vanessa走後 而家無啦啦多個Charlotte 咁事主係想點先?

事主:「我同佢唔係野黎㗎」又鍾意玩報警 又鍾意搵律師
我亦都唔想再留係屋企了 我的人生值得更好

我已經講左好多個月早日和解 係事主和他的有錢母親繼續目中無人 事主搞到順利天主教中學咁冇面 Vanessa Chung在港大社科咁冇面 Charlotte咁冇面 唔知佢會否考慮去澳洲做護士 又影響了無辜的楊嘉驃和其他同學

我只能盡力幫Stella Ip挽回她的面子 我最唔希望係影響到佢 因為佢真係好俾面事主同我 唔係因為佢係范永強的乜水

都感激最好人最靚仔的范永強俾面

我同Kenneth從來都冇理虧 我亦唔介意大家鬧返我 我從來都唔係一個搞事既人 亦都唔係一個趁火打劫既人 只係一個有錢都唔識執成日俾人蝦搵笨戇居的人
陳穎詩家人都係體面的 收入、外表等 佢亦都冇吹噓佢既屋企人 又冇周街鬧同學住公屋着淘寶 又冇吹水屋企幫到佢入大學 唔似得社陳 佢係一個好勤力既女仔 亦都係會淘寶既一個中產同學

重申我真係冇研究過佢 亦都冇追擊過佢 我唔希望佢屋企人感到不安 我真係冇哂辦法了

我諗佢人生最大既污點就係生左呢個性格 同埋整蠱我 我又冇辦法了要係度公開佢的賤料
唉 佢哋根本完全唔回應 當你透明當冇發生過 其實你都冇咩可以做到 可以爆嘅料應該大部分爆晒?
為了我和Kenneth的面子 係必須咁樣做 我都好想回復正常生活

事主有問題 拖住Vanessa咁多年 唔鍾意都可以成日做愛 又話好怪 又話唔想聽佢講野

之前同Charlotte熱戀期(事主口中用做愛期)咁梗係happy啦

啊!你提醒我未分享隔着范永強 和Charlotte做愛期同事主WhatsApp的訊息
你放過自己啦 順便放過他人
大家都係生意人 社會弱肉強食 事主自己送上門 話知你Vanessa A定Vanessa B定Vanessa C定Rosemary Ling 我同Kenneth冇理虧 阿伯事件後我邊個都唔要了 除了銀紙 Kenneth都係俾晒啲錢我先可以留係到 社陳快X啲收檔啦 返學又生存唔到 返工又生存唔到 去到邊人地轉工避開你 升學避開你
食晒阿伯成副身家我都有料 我亦都冇吹水 只怪自己太天真 好想離開屋企 幾廿歲人都唔知自己係現實快啲死左佢啦

我都冇記恨過陳穎詩 弱肉強食 我亦都真心鍾意同佢玩 雖然佢真係好自私

社陳就慘啦 生左呢個性格 仲要生得蠢 神憎鬼厭 都唔好話朋友啦 分分鐘冇人要 即係好似陳穎詩老公鬧我咁
細個Uncle Fred會講:「我冇收你錢喎」 細個都係聽唔明啊!

早日和解啦 事主需要我 Kenneth都需要我

我冇收到Uncle Fred的金錢 不過如果今日係我人生最後一日 我都會幫佢公開真實的遺願 人地有強迫型人格障礙咁「孤寒」都諗住俾咁多錢我
樓主仲有冇返地產份工?
和事主一樣暫停工作中
https://www.instagram.com/reel/DBJl93hh6M9/

我老公叫我唔好去仁安睇醫生
佢話娶我返屋企訓教 佢對啲女仔唔講大話的 我相信佢未話過娶Vanessa同Charlotte 不過唔知點解佢孭唔起責任 又會日日唔同 滿口大話
https://www.instagram.com/p/DABHNOSyjcW/

Pizza is ugly and a CityU graduate.

雖然佢兩三日就會鬧我 有次佢鬧我 呢世都冇得同范永強一齊 我鬧返佢呢世都冇得讀香港大學 所以我一定要一招打爆機唔係我驚佢搵我報仇
最新置頂:

Stella Ip >>>> 楊嘉驃 范永強

多謝 Stella Ip 俾面我同事主

https://www.instagram.com/p/DBG92KnBydQ/
Vanessa 俾事主拖足咁多年就快30歲 佢唔係97年出世的 佢一蚊都分唔到 我問過事主 事主話我都有付出架
順利天主教中學係我自己揀的 香港中文大學都係我自己揀的 係事主自己在港大社科送上門

2019年定2020年事主都唔鍾意Vanessa啦 真係慘Vanessa同Charlotte 痴心錯付 重要俾人擺上網 爭乜啊 人地唔鍾意Vanessa都可以成日做愛 成日諗住我打飛機 又FaceTime我係到打飛機 冇啦啦又多個Charlotte 「淨係想做愛」
事主母親仲話唔使擔心 都未離婚分錢 跨學系跨學校關注事件啊!
我有乜恐怖呢?我同Kenneth咁好人 又冇理虧 又冇打低Vanessa 我唔花呢一年時間成本真係呢世同Kenneth都冇面了!

我同Kenneth又有乜損失呢?繼續全港最強!大家返學返咁多年都未見到人稱霸啦 Stella Ip都冇我咁勁啦 我再重複 大家可以講笑 不過希望大家都可以尊重返Stella Ip 人地真係好俾面事主同我 唔係因為佢係范永強的乜水 係因為佢真係好俾面我同事主 今天的我連范永強都唔使俾面!
#社科俾面事件

Kenneth Miu Miu小狗分享

咁多年Kenneth是我的下風 事主又是我的下風 我又冇打低Vanessa C 今天不和Stella Ip & Carter C稱霸 真係呢世都冇面了!

https://www.instagram.com/p/DBKPV82z2uD/
https://www.instagram.com/p/DBKQRhKzrUu/

難得我又自己揀入左順利天主教中學和香港中文大學 范永強又是我的初戀男友 我的廷廷又在港大社科俾面事主 你又成日諗住我打飛機話我好淫好正 1000個人都唔知有冇一個咁高分的靚仔

呢個唔係一個天仙局 係一個天意
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞