懇求傳媒界的朋友幫忙:政府6/7000萬港幣遺產公帑 去錯了澳洲墨爾本

1001 回覆
10 Like 735 Dislike
佛道 人是來受苦

最新大熱個隻game黑神話 悟空咁,
西遊記要經歷痛苦打怪過程 才可以修成正果

一出世就打爆機,人生邊度有樂趣?
好似賭王既仔女咁,讀完mit 成世唔洗返工 游手好閒, 得閑就食好西,男歡女愛,用老豆d錢上市

btw 有d人戴住笑面具做人 其實内心好sad

見得太多 ,柳俊江 同之前白馬xxx個位 兩位都睇唔開 最後。。
唔清楚 我淨係知佢細個係冇錢 同埋佢應該係有強迫症 最近搜尋有關於人格障礙資料 見到諗起佢 所以你話佢係一個工作狂 應該都係
Yes! Happy下 大多數人唔返工都係冇人理
最後機會 以小博大 志在必得 建議范永強向事主索取金錢賠償
依家冇細個日日買咁誇張 因為眨眼又一日 真係買野都冇時間 又冇時間著

係啊 個個都係整容同打針 如果啲人唔生小朋友 收入又太低 打針唔算貴 就好似男人鍾意溝女咁
生存 人生應該就係冇意義

不過都好多人好慘 弱肉強食 我都衰過 人性都幾醜陋 咁我諗冇人想做弱者
都唔係咁多呢啲人 正常人都係公屋/居屋/私樓 供下樓儲下錢炒下股 我屋企就係係火星!
一定好多人為左生活結婚
我都係想豐富自己人生經歷 同埋真係覺得啲女仔都係麻麻地 又可以有個Title 青春都係大晒的 雖然我都係唔夠青春

由細到大啲同學都會講 選香港小姐嫁個有錢人 我諗呢啲成功例子唔多 唔係個個新鮮出爐Miss Universe HK Jojo / Rosemary Ling 呢啲名校、港大又高又靚又紅天選之人 好多選美既女仔其實麻麻地 難聽啲講句就係啲三線明星/KOLs 不過可能人地真係好鍾意呢啲「藝人生活」 或者係自己既夢想 出來社會工作搵食唔係咁易 搞呢啲藝術行業 個個Pumpkin Jenn咩 大把KOLs都數唔出叫咩名 你又唔係Ada Pong有個有錢老豆 做地產工作老細成日都send啲新聞鼓勵我地 曾經send過啲三線藝人新聞 可能好多人想做一個冇單開的地產經紀 但冇人想做一個唔紅既明星

好少標青 Ada Pong真係有個有錢老豆 細個係連卡佛返工都見過啲選美女仔生活富貴 都覺得人地係有個老細 但更多的係似三線明星

接觸完呢啲行業 更加覺得要靠自己賺錢 啲人連幾百蚊都唔想出 我返學都唔會咁cheap
Kenneth係純種馬 讀香港大學 父母都係做經理級 獨子有層私樓繼承 又靚仔又中產又識打扮 一招打爆機 我係志在必得的!

我讀得順利天主教中學和中文大學 一定要做事主的老婆 你自己中落黎的!
港產英國醫生為奪遺產 擬以假疫苗毒殺母親男友 企圖謀殺罪成
https://lih.kg/3799665

唔知呢度有幾多錢呢?
Kenneth 冇前度女友 真A0純情毒男處男

事主送上門 Marry me 未?
強迫型人格障礙

DSM

費心於規則、次序、不重要的細節,企圖維持掌控一切的感覺,反失去活動的重點。

追求絕對完美,甚至使工作計劃永遠無法完成。
過度投身於工作事業,因而放棄休閒活動與友誼。

對道德、倫理或價值觀的事物,表現得過份誠實(overconscientious)、無彈性。(如果能以此人文化或宗教認同解釋則不算。)

不願拋棄舊物,即使已毫無感情價值。

拒絕將任務授權或與他人共事。

認為必須盡量節儉為將來可能的災難準備 。

有處事僵化而頑固的特徵。
更正係強迫型人格障礙 強迫症係另一樣野 呢個應該係鍾智浩屋企人有 鍾智浩冇 不過佢係麻煩的ESFJ lol
Not really 我唔係一個天生做sales既人 平就得 都唔使好勤力 因為好多人好懶 但係好需要堅持同樂觀既一個行業
Who is 家人
我冇寄過鎅刀俾佢 前一日就話娶我 另一日就去重案組報警發癲

佢成日講大話呢幾年係佢纏住我 成日FaceTime我打飛機

事主係一個好人 都唔係一個負得起責任既人 超級優柔寡斷 日日唔同 亦都係滿口大話 佢之前會話佢阿媽上內地返工 叫我去佢屋企做愛 報警後佢仲同啲男仔講都唔知我點解會有佢屋企地址 所以我係唔會搵佢俾機會佢報警和搵律師告我 因為佢一定做得出

相信Vanessa C有相同感受 CK都係有相同感受 大家都係受害者 我相信大家都係覺得好委屈和憤怒
我唔怕事主公開我的裸照 佢成日FaceTime我係到打飛機性騷擾我 見呢度有中文大學護理系的朋友我都唔怕公開埋Charlotte Kwok全名 事主Vanessa Chung走後就話可能我地要對一世 之後又話唔關我事 淨係想做愛 轉頭就在大圍仁安醫院執了Charlotte回家做愛
Charlotte要怪就怪在在仁安醫院工作 遇到這個優柔寡斷滿口大話的男人 好希望所有中文大學護理系護士界的朋友都可以幫我呢一個冇面的人啊
我只是在社科、這裏幫我和Kenneth討回一個公道 全部都是真人真事 我亦唔會理事主講過啲乜 不是我在港大社科闖出笑話 呢個人優柔寡斷 唔識講分手又滿口大話 我呢幾年俾佢成日纏住我 性騷擾我 FaceTime我打飛機 仲要踐踏我們的社科之草 人地真係為左你轉電話避開我 我只是想討回公道

我唔理是 港大社科 Vanessa Chung 中文大學護理系 Charlotte Kwok 定 SSGC 的 Sharon Kwok 都唔及我和Kenneth Chung 的面子重要
事主成日纏住我 又話Vanessa Chung係假的 又話想要兩個女朋友 執Charlotte Kwok返黎做愛 又話個個都鍾意玩架啦 又話娶我

仁安醫院同事Melody Lee:事主 is in a serious relationship
希望各位社科的觀眾可以幫助我和Kenneth Chung無辜被港大社科Vanessa Chung的前男友性騷擾 在港大社科踐踏我們的社科之草 想討回一個公道啊 有冇人幫我地送 CUHK Nursing Charlotte Kwok 澳洲做護士?我都歡迎Charlotte的家人 還她的sister家姐Sharon Kwok找事主尋仇 我估你地都知事主和他的有錢母親住邊 不過佢好識講大話的!
Vanessa Chung & Charlotte Kwok’s bf’s discourse
👆🏻
全港社科俾面事件觀眾 我最新的置頂 唔知道俾人執返黎做愛的Charlotte Kwok會否找事主和他的有錢母親尋仇
就算我搵埋Vanessa同Charlotte出黎搵事主對質 我都有料
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞