懇求傳媒界的朋友幫忙:政府6/7000萬港幣遺產公帑 去錯了澳洲墨爾本

1001 回覆
10 Like 735 Dislike
置頂 HKU Social Sciences Vanessa Chung & CUHK Nursing Charlotte Kwok part more important
https://www.instagram.com/reel/DBPHLx8BJ4j/

HKU Social Sciences Vanessa Chung screenshots 對話

我有病還我有病 事主有問題還有問題 就算我有病Kenneth都唔會唔要我 社科大把人知我有精神病啦 港大社科都唔少啦
https://www.instagram.com/reel/DBPILK_hOF7/

又話我有精神病 思覺失調搞咁多野
2019年起事主在港大社科送上門彈出彈入 又多個Charlotte想點
完?

我叫Kenneth轉返佢9221果個電話 扮從來冇事發生過得唔得呀?

我都係受害者,Kenneth都係受害者,我地都冇理虧啊。我夠想回復正常生活啦。我連屋企人都靠唔住。
你同Kenneth C 拍過拖?
Have always been his lover! 多謝關注
分手後佢比咗一大筆錢你,right?
No Uncle Fred有錢分 都死左啦
事主:點解有錢唔分啊!
他欠了我一輩子 and all his money
你慳d 啦 你分唔到一千萬先扮撚晒野出黎姐
人生重可以有第二第三個10M Kenneth is my another 10M too
你識啲人果然都係痴鳩線,用支那大劣圖溝女
事主真係黐線有問題的

屎忽鬼 - 香港網絡大典
解說 · 形容一些出爾反爾的人,或做事鬼鬼祟祟的人。 · 愛玩「後庭花」的人,或有龍陽之癖(男同性戀,俗稱「基佬」)的人。

鍾智浩都係屎忽鬼
你地成日都笑我!事主啲FD子S都成日笑我!

鍾智浩成日cap我俾范永強話:「又癲啦!」

入到中文大學 我成日都亂follow人的 follow Tim Liu佢又同事主講:「又癲啦!」

我唔周街唱佢諗住我打飛機!呢世都冇面啦! 我愛范永強
你唔係中意Kenneth 咩?
你有冇食藥呀
都話搞笑

個個都俾人笑架啦 馮同學阿媽咁勁都係會俾人笑 名城同事有錢都係俾人笑
有 多謝已移民中文大學ADHD專家麥敦平教授

我都幾嚴重的 所以我鍾意返工 因為可以自己做乜都得 我諗平時返學同埋社交我多數都係發左夢 冇聽人講野
范永強咁靚仔都有715負評
即係點?越嚟越唔明
佢唔係鍾意范永強,范永強只係事主朋友
Thank you!

Kenneth誤會就唔好了。

https://www.instagram.com/reel/DAVIfnoBQMQ/

多謝 Stella Ip & 范永強 俾面,唔係大家返工都冇「社科俾面事件」睇。
樓主面色幾差下
多啲休息 注意精神健康
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞