懇求傳媒界的朋友幫忙:政府6/7000萬港幣遺產公帑 去錯了澳洲墨爾本

1001 回覆
10 Like 735 Dislike
唔怪得知你無左1000萬, 買超值牌咁撚cheap。。。。
樓主整張遺囑嚟睇睇先啦
各大媒體瞄撚準備

先唔講件事真的假
佢筆錢End up「漏」得俾佢仔女即係證明佢冇立遺囑或者根本就係立咗俾佢地啲仔女
冇遺囑嘅話你就算召喚死靈都冇用

同埋行文間睇得好唔舒服
覺得樓主精神真係似有問題,建議睇醫生
樓主恨錢恨到發哂寒,屌埋老豆老母無常識,攞唔錢樓主應該會憎老豆老母一世
你想分幾錢?
啲錢係人地屋企既就咪貪啦
幫人地買下日常用品就想拎人1000萬?
如果你係女起碼比你uncle fred屌完再結婚先出黎講自己有繼承權啦
睇到話將身家捐比香港政府已經唔使睇
CLS報精神科啦
睇埋樓主啲ig account,都應該病得好勁吓
明明個樣都正常,見佢都幾多朋友,又成出席唔同活動,真係估唔到
招喚哥基Patpat
其實香港應該好多呢類人,只不過喺平時嘅圈子唔會接觸得到
AI寫先易睇
屌佢唔似有ADHD咁簡單 似係自閉+讀寫障礙先會咁
講完一大輪都唔知佢講乜 得個標題貼題 內文大量重重復復既廢話
竟然入到CU 大學生
阿鬼,你都係講返中文啦⋯
樓主覺得佢分唔到,遺產家屬都唔應該得到

幫人買罐醬就想吞人一千萬,都唔知人地有冇真係咁真,就算有,咪多口講句之嘛,純粹睇下你對錢有乜概念同有錢會點駛,可能佢係問你如果有一千萬會點,而唔佢俾一千萬你你會點,連登仔都成日問啦

我直頭係老豆老母物業俾親戚管理穿櫃底,最後賤賣,計返都蝕幾千萬,我都無怨老豆老母,因為錢係佢地,我有乜資格怨?而且我根本無乜憤憤不平既感覺

正正經經做人啦,再咁你實痴線
屌你啲字又話捐俾港狗政府
圖又講到有得分1000萬咁

打咁大篇文加入勁多廢話
唔關事,佢真係白卡嚟,選美前已經係被害妄想症大白卡,佢夢想係選港姐,本身ig好多白卡post,搞鳩好多人(全部都係佢妄想出嚟),其實有被騷擾人士報咗警

佢為咗選港姐del曬啲白卡post,但最後面試都過唔到,又痴咗線一排,之後佢搵到呢個夜場選美比賽,以為佢好返啲,估唔到依家又妄想多幾個人出嚟仲話有遺產分,越玩越大

喂白卡婆你自己俾仔玩完咪去搵返當事人算帳,你就偏偏唔爆當事人出嚟,就係咁搞鳩啲同你無怨無仇嘅中學同學,依家再搞鳩埋啲死咗嘅人,全部你自己被害妄想發作嚟咋,有病大撚曬?幾多人俾你妄想症騷擾緊?睇醫生啦白卡婆,一係你搵返真係搞鳩過你嗰條仔算帳啦
遲下AI要造反都可以理解 人類成日要佢總結呢D垃圾文
施恩莫望報
懇請各位關注這筆巨額遺產捐款和事件。我性感過官恩娜,唔應該淨係報道觀音娜。
tldr 其實應該係比我
我敢講樓主最後會從事色情行業搵快錢
現實真係有呢類人,學校只係一個俾你學嘢嘅地方,覺得pass咗就以為就係識晒個科啲嘢,其實出嚟做嘢同你學院讀嘅嘢,有時兩回事嚟,唔一定對工作有用。

讀中學個陣成日播呢個人:
https://youtu.be/OlPKreEggvQ?si=4FUqajJwosB7PInw
懇請各位關注這筆巨額遺產捐款和事件。我性感過官恩娜,唔應該淨係報道觀音娜。

佢想點撚樣
知情人士
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞