懇求傳媒界的朋友幫忙:政府6/7000萬港幣遺產公帑 去錯了澳洲墨爾本

1001 回覆
10 Like 735 Dislike
我亦都可以講 我唔係一個愛面子既人 係一個戇居既人 但我唔花呢年時間成本 呢世都冇面了!
原先都唔係想影響到咁多人 事主同佢有錢母親唔聽人講 過左咁多個月 事件都差唔多發生左一年 我都好想回復正常生活 我覺得好無助 有關於我既家庭背景和經濟狀況都已經交代了 真係老豆老母都靠唔住啊 錢錢錢錢錢!我都真係迪士尼出黎的 不過我唔會話我最慘

但我唔可以唔出聲 因為我冇理虧 就算借錢都係要繼續社科俾面事件

我係借Uncle Fred劉文光遺產事件借屍還魂放上連登 但都係我真實感受 真人真事 因唔識嘢 我忽略左Uncle Fred對我既感情 亦冇辦法處理好無助既佢 咁多事件累積 我都真係好想脫離我既家庭 雖然冇分別 我唔會錯過呢次機會

重申:戴返個頭盔 遺產數字還在確認中 但一定有八位數字 3000萬上下
我都想講,Stella Ip係覺得好嬲好委屈的,佢係好俾面事主。佢都冇表達佢既憤怒俾范永強知,但係我想係到幫佢出聲,佢真係好俾面事主,因為范永強。同我失態鬧左佢,佢係非常尷尬,非常委屈,非常憤怒,非常俾面事主。

都好似佢咁講,唔關佢事無啦啦俾人拉左落水。

我真係唔想影響到順利天主教中學同其他同學的,但係發生左。事件係越黎越大,大家既情緒係越黎越失控。我都真心建議大家向事主尋求捐款,以免大家人財兩失。

我都唔介意大家鬧返我,改我花名做白卡。我唔係搞事既人,俾人搞就搞得多。呢啲情景,個個返學都明白,我係返學係特別無助,因為我社交能力有問題,屋企又冇人同我傾偈,真心好無助!但過去了。
👆🏻
優柔寡斷日日唔同成口大話的事主和范永強都唔知
事主最鍾意話我有精神病 又話Vanessa係假的

人生願望係同我做愛 日日諗住我打飛機 話好淫好正

又唔鍾意做護士 又唔鍾意Vanessa 又成日做愛

Vanessa好慘 俾人有問題的男人拖左咁多年 又搞到在港大社科咁難睇 個個對住事主都好委屈好嬲的

Mrs F 又好委屈好嬲 我咁多年又好委屈好嬲 范永強重助長緊成日講大話日日唔同的事主
$3000可唔可以陪我一晚
有追post

Yes I have been so 委屈 so 嬲 佢好鍾意我 不過佢唔識同Vanessa講分手 仲話俾$3000我同我去staycation Vanessa 好委屈好嬲 Charlotte 好委屈好嬲 Mrs F 好委屈好嬲
范永強有冇興趣幫事主表達情況幾惡劣俾事主母親知啊
范永強有冇興趣幫事主表達情況幾惡劣俾事主母親知啊 鍾智浩呢
可能英文打完再google轉中文?
是但啦 識唔識事主 or Vanessa Chung or Charlotte Kwok?

會否幫我和Kenneth送Charlotte Kwok返澳洲做護士?
支持你推爆
支持樓主
我唔鍾意followers le d 係而家為左「工作」買的 社會真係咁

個個都係買架啦 同冇人咁得閒睇你
Kahlian 有氣質 出身好 有家教 有常識 我記得細個睇佢IG 佢話媽咪教佢$10都唔可以亂洗

出黎社會工作 好唔鍾意留係屋企
//塗黑。引申為消掉、醜化及歪曲事實。如:「明明是件好事,你偏偏要將它抹黑。」//

得我心地咁好先唔會分享佢啲事蹟 仲同佢玩 全部都係真人真事
CCCU mates?
我最唔想影響到既人係Stella Ip。

佢一開始都忍左幾日 再請我唔好再搵佢。
范永強好好人 Stella Ip更識做人 我肯定范永強唔知佢咁委屈同嬲

呢件事後 我心目中排名 Stella Ip >>> 范永強 范永強我細個覺得佢又靚仔 又善良 人地都係低調謙虛善良的ISFP 又專一
建議連狗開個白卡台比樓主呢班白卡癲佬自己發癲
講係講笑報仇 人地係好尷尬同好俾面事主同我 忍左好長一段時間 我諗事主同范永強都意識唔到的
有精神問題就睇醫生
楊嘉驃同你冇關仲要生cancer 走埋都無端端俾你屌埋
我冇精神問題 搵事主啦
有關 楊嘉驃係順利天主教中學同港大社科的畢業生囉 學返事主目中無人
淨係離婚分錢 邊襯得起 高貴有家底有穩定工作月入超高又靚仔又大J又大隻的事主呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞