懇求傳媒界的朋友幫忙:政府6/7000萬港幣遺產公帑 去錯了澳洲墨爾本

1001 回覆
10 Like 735 Dislike
因為我地三個都係覺得好憤怒好委屈 對住呢個優柔寡斷滿口大話的男人
相信事主都有密切留意我發的貼文 「論述」緊貼住我的貼文 不過啲女仔真係大佢 佢又唔會講大話 佢個人好好笑黐X線有問題 日日都唔同的 相信Vanessa & Charlotte都覺得自己中左伏

重申再重申全真人真事 搵埋Vanessa Chung和Charlotte Kwok出黎我都是有料的

到底事主的有錢母親諗住點拆呢?
范永強同范嫂搵事主尋仇未呢?
價值一億港幣社科俾面事件好憤怒和無辜人士名單:

PS 全真人真事 我唔講大話的 有精神病都認 又在連登自爆

- 港大社科 Vanessa Chung
- CUHK Nursing Charlotte Kwok
- Mrs F
- 唔知范永強咩狀況 不過佢一定嬲左我
- 順利天主教中學的觀眾
- (好無面和絕望)兩位仆街陳同學
聽講嗰陣事主分手 你哋去飲酒 之後去咗開房 聽講你仲準備埋condom 其實係咪天仙局?

另外睇咗你instagram 真係唔明你邊度嚟嘅自信迫人娶你 又話自己靚身材好 想講事主前女友靚過你身材又好過你 唔明你憑咩同人爭

你不斷騷擾事主身邊啲朋友嘅朋友/女朋友 連死人都屌埋 想全世界嬲哂事主 其實無人嬲過事主 啲人覺得你有病笑你癲婆咋

雖然我都忍唔住留咗個comment 俾咗關注你但睇返post入面7成comment 都係你本人

你真係好痴線好恐怖 希望你有一日醒覺 唔好再發癲
我俾佢纏住幾年 我都驚在社科臭朵 我亦未見過Vanessa Chung 亦唔識佢 我亦都唔想得罪佢

我只係想和Kenneth Chung討回一個公道 唔係我優柔寡斷 在兩個女生中彈出彈入 如果我真係要爭仔 我出來社會工作就一早踢開左Vanness Chung啦
From 2019 to 2023

我俾佢咁鍾意我 係咁纏住我 我在港大社科感到非常委屈和憤怒 我亦都真心唔識Vanessa Chung 亦都唔想得罪佢 我亦都曾經聯絡佢 我都知道佢感到非常委屈和憤怒 我亦都唔係想係社科落佢面 從來都係驚在社科多個仇家 Kenneth在2020為了事主轉電話避開了我 我比事主纏住咁多年 我亦都冇開口叫佢飛左Vanessa 無啦啦又多條女多個Charlotte 現在只是想和Kenneth攞返個公道
這些年我比呢個優柔寡斷有問題既人搞到好委屈好憤怒 我唔公開此事件 我呢世都冇面 相信Vanessa和Charlotte都係覺得好委屈好憤怒
事主有問題 Vanessa冇回覆我 同理心我諗佢係覺得好委屈和憤怒

我亦真心唔識佢 亦從來冇諗過同佢爭 但我忍左事主咁多年我今次係真心係到搞事和公開事件的 無啦啦多左個Charlotte 我係覺得好委屈同憤怒
條白卡婆癲到咁
突然開咗CK 名
我從來都冇興趣了解Vanessa,我亦都不會否認我在這裏是因為Vanessa讀港大社科擺埋佢上枱,食埋楊嘉驃的死人饅頭。事主點解唔回想和分享2019年起自己做過啲乜?

我亦都承認我見Vanessa係讀港大社科,我今天在這裏有風洗到盡,就算Vanessa係Rosemary Ling我都唔驚。大家都係做生意既人,社會弱肉強食。事主有問題,他的母親都知道,我都唔怕醜,可以將我發俾他母親的訊息上載上互聯網,避免其他無辜的女仔上當。報警和搵律師搵唔掂就早日和解吧啦。

我亦都唔希望大家當我係一個病人,係一個弱者,全真人真事。點解大家唔取笑事主自己優柔寡斷,唔識講分手,又游走在兩個女仔之間闖禍呢?2019年起,我亦真心冇同Vanessa爭仔,如果唔係我在2020年至2021年出來社會工作一早就是正牌女友了。問心佢自己都知道事主的垃圾嘢,相信我、Vanessa、Charlotte 都感受過事主千方百計fing甩你的濕9野。

有關於其他事實的真相分享,我明天要再做一些資料蒐集。事主雖然滿口大話,他的記性比任何人都好好,我都真係要去搵返,亦唔想係度信口開河。
更正:搵律師拆唔掂
我亦都唔會介意因我擺左Vanessa上枱 無啦啦走去鬧個三唔識七的人 你地鬧返我呀 佢身材好唔好 靚唔靚女 對我黎講唔係重點 重點係佢都係讀港大社科

我亦都承認我只係因為佢讀港大社科 又出黎社會工作識嘢了係度有風洗到盡 我只係為左錢 從2019起 我係感到非常委屈和憤怒 因事主非常鍾意我 但係又唔識講分手 我亦都真係冇同人爭仔

2020年尾 Kenneth因為知道佢又靚仔又有錢鍾意我 所以改電話避開我 大家都可以問其他社科的同學Kenneth是否改了電話

2021頭-尾 佢成日千方百計諗住飛左Vanessa 我以為佢係一個playboy 我顧住返工我係冇so佢

2024年的我 今天的我都會承認事主自己闖出事件 我係為左金錢 食楊嘉驃死人饅頭同擺唔識的走左的Vanessa上枱 唔擺Vanessa上枱 Charlotte讀中大護理系關我鬼事咩
我聽日回覆你呢個部份。

再重申,我唔希望大家當我係一個病人,係一個弱者,我係呢度做所有野都係合乎常理。我亦都唔介意大家幫我改左個花名叫白卡。
事主係一個非常優柔寡斷 冇主見冇落決定能力的人 不過佢都係一個非常善良既人 所以點解咁多朋友幫佢

佢個人有問題 日日都唔同 我唔清楚事主和Charlotte而家既關係 我地真係隔住范永強話結婚 我理解能力冇問題 但係事主日日都唔同 轉頭又寄信件俾我父親 之後又話完 再之後無啦啦打電話俾我華連堂的hallmate分享事件 之後我地又隔住范永強定Eric講野 寄信件俾佢 佢無啦啦第二日又走去重案組報警 我都真係冇擺刀片落去 佢唔係一個承擔得起責任既人 但佢都係一個善良既人 我相信佢對Vanessa都好好 我從來未見過一個人係咁優柔寡斷黐X線有問題 我亦都有發訊息知會佢母親 佢無啦啦send返好長既訊息俾我母親 又係度話我有精神病

我知道係好混亂 但事主真係咁 …
我知道係好失禮 我唔希望大家覺得我係「病人」 帶住我係弱者既目光對待我和事件 但我唔介意大家幫我改花名叫白卡 為了最後的生存機會(金錢) 我和Kenneth亦都不怕失禮

我都唔係一個鍾意生事既人 都真係忍左事主好多年 佢冇講分手既能力 亦都冇承擔起責任既能力 我做咁多事情都係為左事主母親出手 我相信佢母親都在等待事主本人既 意見不過我諗佢淨係識得吱吱嗯嗯同埋話我有精神病

我做咁多野係合乎常理 亦都冇理虧 我唔介意我攻擊過既人鬧返我 除左兩位陳同學 其他人我本身都唔想影響的 我都承認真係為左金錢不擇手段 事主亦都需要我 佢自己都知同係對話有提及的

事主個人係有問題 但都係需要我 我搞咁多事情都係為左等佢母親出手 因為事主本人冇咁既能力
我亦都相信事主依家都有搵返Vanessa求救 事主報警都係要搵朋友陪同的 我只係好淡定在公司等佢地的電話 我係有病 但我呢一年做咁多野 我精神係冇問題
你單機推左咁耐post,你個傳媒朋友肯出現未?

Btw, 你平時係做乜,有冇工作,點解晚晚都唔洗訓係度單機
咁撚弱智
一個香港人casual講野打書面語+會打標點符號多數都係精神病
你老母直頭智障同低2度先生到你呢件廢人出黎
乜撚都關sen事 屌你老母
我睇到變SEN
睇黎事主唱雞搵人留言 希望大家幫我呢個白卡和Kenneth送Charlotte Kwok去澳洲做護士🙏🏼
tldr有陣白卡味
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞