懇求傳媒界的朋友幫忙:政府6/7000萬港幣遺產公帑 去錯了澳洲墨爾本

1001 回覆
10 Like 735 Dislike
只要你focus 返事主 正正常常講哂成件事出嚟
唔好再開啲唔關事嘅人名 公道自在人心 邊個啱邊個錯自有公論
好多人反你 真係因為聽咗事主嘅version
Thank you! 歌手老公
你唔慘 事主前女友先最慘
睇返你ig post啲對話
事實係事主真係好離譜
竟然咁樣對自己當時嘅女朋友
但我完全唔覺你係受害者
雖然啲對話睇落事主不停撩你
而你又知人哋當時有女友
但你又不停回應對方
又send相又踩底人哋女友
無人迫你做呢啲嘢
無人迫你做第三者
佢成日喪FaceTime我的

And so what I’m Kenneth Chung’s lover 仲唔夠俾面啊
你唔好話事主點解有問題咁靚仔咁有錢 都可以拖住條女唔鍾意咁多年都成日做愛又話同人地做愛好怪啦 就算你地鬧我 我冇理虧 咁多年我覺得好委屈好嬲忍夠啦!
你唔好話事主點解有問題咁靚仔咁有錢 都可以拖住條女唔鍾意咁多年都成日做愛又話同人地做愛好怪啦 又纏足我咁多年啦

就算你地鬧我 我冇理虧 Vanessa冇乜性吸引力都係事實啦 得個大波 我Year 5全盛時期好索的

咁多年我覺得好委屈好嬲忍夠啦 我係明搞事 係明搞到咁多間大學 咁多個學系都關注事件
我忍左事主好多年 Kenneth都俾面左事主好多年 又唔係我優柔寡斷闖出事件 闖出笑話

就算你地係道德高地鬧我 你地鍾意啦 佢咁拖住件Vanessa纏住我 好委屈啊 我都忍左事主好X耐了 分分鐘范永強同SXXXXX做愛都成日高潮啦
我亦都冇同人爭仔 唔係一早踢開Vanessa了 AIA張敬軒都係我唔同佢睇 先同Vanessa睇的
我亦都係明開post上埋連登 咁又點?
我估Vanessa咁多年就唔知溫柔滿口大話優柔寡斷的事主咁樣諗佢啦

我亦都唔想影響到佢 唔知事主和他的有錢母親是想點 不過咁多年我真係覺得好委屈好嬲囉
我意思是人地關係好、有愛

我亦都希望大家可以尊重返Stella 「報仇」好好笑 不過人地真係好尷尬同埋好俾面事主和我 感激不盡
以虛假藉口促致他人作非法的性行為
(1)任何人以虛假藉口或虛假申述,促致另一人在香港或外地作非法的性行為,即屬犯罪,一經循公訴程序定罪,可處監禁5年。 (由1991年第90號第5條修訂)
(2)就第(1)款而言,藉口 (pretence)或申述 (representation)包括與過去、現在或將來有關的藉口或申述,亦包括與使用藉口或申述的人或任何其他人的意圖有關的藉口或申述。
(3)(由2000年第43號第3條廢除)
(由1978年第1號第6條增補)
[比照 1956 c. 69 s. 3 U.K.]

佢話愛你直到永遠然後同你上床跟住飛你唔知計唔計
不妨報警試吓
有用過喺連登出po 之後俾人當白卡
記者唔會報導
因你有精神病
咁多年我未見過Vanessa 亦都唔認識Vanessa 我只知道佢係讀港大社科 我的Kenneth都係讀港大社科

比事主纏足咁多年我係覺得好委屈好憤怒 Vanessa都係讀港大社科我覺得更委屈更憤怒 Vanessa走後無啦啦多個Charlotte我係覺得無比委屈無比憤怒 我直頭周街鬧我的好朋友 人地差啲死左

我做咁多野只係想發洩我多年的委屈和憤怒 我和Kenneth冇理虧 我亦都唔會理會你地在道德高地鬧翻我 因為我真係好好人忍左好多年啦

同埋都希望大家尊重返Stella 亦都唔係因為佢係范永強的愛人 我係非常認真 所以我不斷重複 我都知道佢好俾面事主同我 同真係忍左好耐好耐好耐 我相信佢都係覺得好委屈好憤怒

其他牽涉的女生都係覺得好委屈和憤怒
多謝你成日覆我!
原意我都不想影響到Vanessa和Charlotte 亦都唔想上埋連登咁肉酸 係事主和他的有錢母親從來都唔聽人講野 我和Kenneth亦都冇理虧 係事主目中無人咁多年啫

Vanessa和Charlotte面子都唔及Kenneth重要啦 事主今天都冇幫佢地啦
我夠知佢前女友慘啦 我冇一腳踢開佢 我亦都冇做人第三者 係佢男朋友成日纏住我 我今日都唔想搞到咁肉酸都係因為事主和他的有錢母親唔聽人講野 呢幾個月我的角色好難做 亦都感到好無助

忍?完?

我冇面唔緊要 我CCCU的同學聽到事件都話人地「咁賤?」啦

不過唔止我(Kenneth’s lover)的角色難做 Stella的角色都真係好難做
就算有人分享我的色情相片 你地係道德高地鬧我 我都唔會再忍 咁多年我都真係忍夠啦

搞到今日咁肉酸 都係事主攞黎 兩位女生痴心錯付 呢幾個月我真係冇返工 冇人支持我的生活 繼續俾面 忍無可忍

重申:我冇思覺失調 精神都冇問題 係事主明知我好憎順利天主教中學和范永強事件都要係到招惹我啫 再者Vanessa讀港大社科同Kenneth都係讀港大社科 屌楊嘉驃的老母我呢世都認得出 我唔出聲真係黐線恐怖啦 搞到今日咁都係好合理啦

我呢世都會同Kenneth一齊 我都唔介意大家將事件上載到互聯網或者維基記錄

我亦都建議各位順利天主教中學的觀眾搵返事主捐款 以免你地人財兩失 成日幫佢鬧我白卡白卡 我唔介意你地鬧翻我白卡或者屌返我的老母 我知道係影響左好多同學
你地搞過咁多次,有冇試過你 有say no/推開佢/叫佢戴套,但佢唔肯,仲逼你繼續?
Dllm真係cls
七百幾個負評好明顯唔係俾嗰條仔係俾你啲1999文筆
私怨仲要學人開政事台 仲要拉埋啲唔關事嘅人落水搏noise 無人撐你都好正常
借fd acc一用
大家好 我係梁愷家小姐口中既Mr. C
對於出軌一事我係責無旁貸的
我唔止深深咁傷害左我前度 亦不斷咁向現任隱瞞 我首先想向兩位愛過我既人講聲對唔住
而且都要向受影響既同學仔 因為我既處理不當致歉
事件係發生係我同前度分手後 我同梁藕斷絲連 我承認我係衰咸濕 同梁發生關係
本身有意打算同梁發展落去 但又受到良心責備 同時梁又開始不斷作出滋擾行為 每日whatsapp同我講世界係粉紅色 只有錢係現實 等無稽之談
令我受盡精神折磨從而決心同佢斷絕來往 封鎖佢之後更不斷以133致電 受精神壓力困擾之下我只好報警求助
今次事件亦令我睇出梁係一個貪心且黑心既人
為求自己目的不斷拉同行人落水 連已逝的楊同學都被佢以粗口責罵
我受千夫所指亦屬正常亦不會再逃避
最後只想呼籲梁尋求精神科醫生協助 以及再次向所有人道歉

有精神病嘅女你都同人上床(佢係處女?)點會就咁打段道歉文同貼幾幅圖就甩身?不過都欣賞你借人account回覆
老實講 之前都只係覺得佢係有少少過度活躍 談吐都尚算正常可以溝通到 係之後愈來愈有精神病病徵
一直都想回應佢 只係舊acc比人ban左
其實我錯就緊嫁啦 大家要屌要鬧悉隨尊便
佢一路都謀住我屋企d錢同要我娶佢 無諗過可以咁簡單甩到身
只係想比大家睇埋事情來龍去脈同想佢將矛頭指返向我唔好再搞我其他朋友
另外 其實我都有擔心過佢病情會導致悲劇發生
所以有勸勉過佢去睇醫生 但佢一直堅持自己無病
遊說過佢屋企人留意一下亦不果 而家睇住佢周圍搞人都束手無策
有冇睇錯,Mr.C 自爆自己叫Cheung Ho Yin?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞