懇求傳媒界的朋友幫忙:政府6/7000萬港幣遺產公帑 去錯了澳洲墨爾本

1001 回覆
10 Like 735 Dislike
樓主白卡
這個都是一個認真的帖文。我置頂了這個留言。希望有傳媒界的朋友可以留意到這個事件,和幫我解決這個人生遺憾。🙏🏼
多謝你閱讀了我這麼長又混亂的文章,我已經不考慮法律上問題,事實就事實。我可以為Uncle Fred劉文光先生做的就是將這個真實遺願公開。
🙏🏼 我都知我有呢個問題。
廿幾歲人變成咁真係有啲心up
去睇心理醫生啦
白唔白卡都好
你就當搵個專業人士開解下自己
捐給香港正苦已經係on9
無立遺囑,俾返直系親屬係正常做法
關中學楊同學咩事?咩叫社科俾面事件?唔係講緊親戚嘅遺產咩?
精神分裂
所有嘢都係幻想出嚟
琴晚睇完你個post 我發夢自己都思覺失調
控制唔到咁出現幻覺 好恐怖
睇開啲
我都識 Uncle Fred, 佢都講過俾2000萬我
可唔可以幫我追埋, thx
無用。
你無法律文件,講經咩。
點解2020年畢業啲文筆好似1920畢業咁
hkcc更稱心
又中英文名又地址又盛全部唔關事,應該係好執著嘅白卡
你咪話
1920年d大學生文筆分分鐘好過徐志摩
樓主喺中學同學圈子已經出哂名係白卡,有思覺失調又唔去醫
不停喺 ig / facebook 去騷擾中學啲老師同學,又喺ig不停 post唔同中學同學嘅相,資料出嚟,已經有好多人受害
俾仔玩完中出即飛 但又唔post條仔出嚟 不停post條仔身邊啲朋友出嚟 唔知做乜鳩
會寄信,去人地返工地方去騷擾人,已經試過報警 但當然都無乜用

依家個條仔已經有新女朋友,佢仲成日喺度話人哋會娶佢 唔知佢有無繼續騷擾人
各位順利天主教中學、香港大學社科、中文大學護理系和香港的觀眾:

我是港大社科 Kenneth Chung 的多年愛人。可能他是讀社科最靚仔的男仔。這些年我被港大社科一級榮譽畢業的Vanessa C(又不是靚女又沒有身材)的有錢和靚仔纏繞多年我感到非常委屈和憤怒。

在2023年頭, Vanessa C頂唔順,事主Mr C自己離開了。之後Mr C 在大圍醫院找了新女友,之前佢只是講佢想做愛。之後我到他的醫院找他,他就找了CUHK CK做他的新女友。之後我隔住范永強和他短訊,佢話個個都鍾意玩,我都有證據的。

我在社科俾面事件分享的所有全是真人真事,亦都是為了我的面子,我最終目的就是由大圍送CUHK CK到澳洲做護士,我相信我是全香港最有料的人!因我們社科之草Kenneth C就是出名住大圍的。

我沒有申請白卡,在入讀中文大學2017年我確診了ADHD。在順利天主教中學我曾經有不愉快的經歷,我分享在這裏的經歷是真的,和陳穎詩小姐的經歷都是真。這裏可能有好多順利天主教中學的舊生留言,不過很多人報警和找了律師都無法阻止了我,我有料!

我下一個目標就是出名的順利校草范永強的愛人,因為這些年佢成日找我挑機,但是他不知道我是老幾。

我今天就在這裏和港大社科Kenneth C稱霸!就算你們鬧我是白卡,我都不會鬧你們是公屋學校,我不會鬧范永強是住公屋,因為我有料,亦都有品格。

香港中文大學全球研究2020畢業生
Hera Leung
有關於報警的問題:
Mr C在我瘋狂找他,佢最後上網投案話我電話滋擾。之後我到大圍的醫院找他,他嘗試報警找警察,但是我在中文大學的華連堂宿舍朋友阻止了。

之後我們隔著范永強WhatsApp佢話娶我,佢日日都唔同的,上一日話娶我,第二日又走去重案組報警。

但是,我從來沒有收到警署因他的報案來電,社會都唔係個個都受理。
我在這裏做的一切都是為了利益,即係錢和面子。我諗唔到咁樣做我有什麼損失,反正我衰極都有層私樓的Kenneth C。繼續稱霸!希望大家可以轉發訊息和貼文到自己的大學和學系。🙏🏼 繼續全港最強!
我最愛范永強啊!Kahlian Wong都CCCU升上香港大學BA 點解鍾智浩CityU BA 1st class honours無得讀香港大學啊?

另外,我都想在這裏分享一件事情。我不知道社科俾面事件最終的結果是如何,是CUHK C K俾人送到去澳洲做護士,還是我洗20個送鍾智浩Carter C去香港大學讀法律碩士。
我不是在這裡爭產,我只是想幫Uncle Fred劉文光先生公開真實遺願。
我無話你要爭產。
只係講你乜都無,你講嘅嘢無人理。
我打算征服太空
我打算統治地底
我打算飲光地球的海水
我打算分解我身上每一粒份子

我可以打算千千萬萬億樣野, 人地打算分1000萬俾你就一定會分1000萬俾你? 就算俾你錄到音, 都只不過係一個念頭, 無確實實行的話只係空想

你自己都知咩叫死無對証, 同埋唔好乜鬼都懶ADHD, 有ADHD又點? 大把人都有, 唔係一件好出奇的事, 你只係一個無常識的普通人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞