懇求傳媒界的朋友幫忙:政府6/7000萬港幣遺產公帑 去錯了澳洲墨爾本

1001 回覆
10 Like 735 Dislike
范永強同鍾智浩有冇通知事主老母?
F3我覺得人生最幸福既事就係入左順利天主教中學同可以識到范永強
我F2 F3起就鍾意范永強 日日講范永強 小息搵范永強 最愛范永強 SEN冇話題only talk about 范永強
范永強高登名叫做思覺失調 劉浩龍的思覺失調
事主2020/2021年問我邊個係王子

范永強係批批王子 鍾易王係馬馬王子 事主係老襯王子
鍾易廷
每個人都是獨立個體 范永強是范永強 范永強老母是范永強老母

人生是一個人的事 江心微由細到大都係岩的
點解范永強咁靚仔有700個負評
事主話娶我返屋企sleeping
點解你咁夜訓
唔返工好悶 …
陳穎詩now new husband is handsome too

佢人生污點就係整蠱我同我逼於無奈要分享 同生左呢個性格
Asso入u 係咁的 體諒下
唔關我學歷事… 我個人問題…

而家啲大學生都好參差 語文能力要睇個人
我都係為錢

讀乜U 乜中學 都唔及有個有錢老母
王子復仇記-鍾智浩王子
#社科俾面事件

繼續分享我和事主和范永強的故事

事主好易鍾意人的 F3下學期佢都鍾意我 我同X魚玩 又扮哂野問點溝X魚 為左佢鍾意我呢件事 我成個月食唔落飯 because 我鍾意范永強

https://www.instagram.com/reel/DBNjiiAhZr9/

佢之前話未試過咁鍾意一個人 = 我
我愛范永強 I love 范永強 唔係幾個月的感情 我人生願望 我成個中學都係范永強
我愛范永強愛到癲左
點解呢個痴線post可以推到而家
你真係有病唔係扮
條痴線日日自推 記得揀不推文回覆
見到你話捐錢畀香港政府,希望你早d死,自己d遺產捐飽佢
希望佢早d死,自己d遺產捐飽佢
希望你早d死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞