懇求傳媒界的朋友幫忙:政府6/7000萬港幣遺產公帑 去錯了澳洲墨爾本

1001 回覆
10 Like 735 Dislike
我睇到有兩單嘢
第一遺產事件
第二社科俾面事件
No!

多謝關注事件
請問你識Charlotte Kwok嗎?

有關於報警:
Charlotte Kwok男朋友(我唔清楚佢現在是否還是事主的女朋友)
我係咁打電話俾佢 佢上網投案話我電話滋擾佢 「唔關我事 我淨係想做愛」

轉頭我去仁安醫院搵佢 超級優柔寡斷在二至三個女生彈出彈入的事主話要報警 不過我華連堂的宿友 即係仁安醫院Charlotte Kwok和事主同事阻止了
恐怖情人走到去人哋返工地方真係好能痴線
事主周街搵人求救夠痴線
好多人都唔鍾意呢個性格啲人

如果陳穎詩係社陳就好 我冇感受過佢藍媽媽式無微不至 咁睇唔上就係睇唔上 我淨係覺得佢對我好自私

我諗鍾智浩 Rachel H 第三個最鍾意的就係陳穎詩 其他都好反感 佢除左好自私都冇乜野 唔係佢問題 性格問題

佢係岩的 又唔會周街講自己屋企啲野 又唔會乜屎都擺上網 重新黎過 返學都會玩少啲social media
多謝你

冇怨 係遺憾 人生冇100分 只係可以更好 我日日都想搭時光機
中肯
可唔可以summarize吓啲前因後果
同埋咩社科畀面事件,睇晒佢ig 都唔知咩嚟
睇返都真係覺得大時代嘅編劇功力好
人物角色寫得好立體而真實
原來丁蟹呢啲角色放喺現實世界係一模一樣
你識唔識 Vanessa Chung? Charlotte Kwok?我係咪靚女唔係緊要 總之佢地都唔係社科之花同護理之花啦

佢地男朋友2019起纏住我 又在港大社科和大圍踐踏我們的社科之草 成日彈出彈入 今日又話做愛 聽日又話兩個女朋友 後日又話結婚生仔 成日都話Vanessa Chung假架 咁多年有咩回應啊?你係咪識事主啊?可唔可以幫我問佢啊?
懇求傳媒界的朋友幫忙:政府6/7000萬港幣遺產公帑 去錯了澳洲墨爾本
https://lih.kg/CRDgPdX
#312 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

我都知我篇文好混亂 失禮了
https://lih.kg/CRDgNhX
#232 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

2 謝謝關注
電視播緊東張西望又學左多個詞語

最完美的騙術,利用了一切能利用的因素,被後人分析為“天仙局”。意指完美的沒有痕跡的謀劃。

事主自己在港大社科送上門,我都係被迫要做佢老婆同生仔,個天都唔幫陳穎詩啊。Vanessa Chung @ Charlotte Kwok 咩樣關我鬼事咩。
全部都係真人真事 事主自己在港大社科送上門 六年後人生第二次機會
https://lih.kg/CRDgNhX
#232 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

謝謝關注
范永強都冇面俾呀!你地成間順利天主教中學笑足我成個decade俾范永強搞癲左!鍾智浩成日攞范永強鬧我!我上連登鬧埋范永強老母都有料!你叫佢問返佢老best2019年起做左啲乜啦

一招打爆機 志在必得!Rosemary Ling 我都唔驚!
有關於condom:

冇飲酒 亦都唔係我準備的

https://www.instagram.com/p/DBBiWp-h0Kt/

13.3.2023 回覆返可能是Vanessa Chung彩虹朋友的連登留言 已經同Vanessa鍾散左 但睇返和事主訊息記錄應該在下星期他們去異地分手旅行

Condom是事主的 我冇性生活的 好似佢地好耐都冇性生活condom係過期的 唔係我準備的
不過做唔做愛唔係重點

2019年起事主在港大社科彈出彈入 2020年尾Kenneth電話就轉左 人都避開我了 我亦都唔想影響到Vanessa 事主纏足我咁多年

咁而家想點呢?
咁多年我冇理虧。

不如事主反省返點解搞出此事件又影響到他的母校順利天主教中學、他的好朋友范永強和愛人、仲有港大社科已經離開了的Vanessa啦。

我屌楊嘉驃老母,呢世都認得出,我都幾憎順利天主教中學/范永強事件,都唔知事主呢幾年要招惹我。我Kenneth係港大社科最靚仔,我鍾意屌邊個老母就屌邊個老母,學返Vanessa Chung前男友在港大社科目中無人。

我唔希望大家當我係一個病人,我精神好清醒。你地都係搵返又靚仔又有錢的事主用楊嘉驃名義捐錢俾順利天主教中學啦。
更正:都唔知點解事主呢幾年要招惹我
我唔介意大家幫返Vanessa Chung鬧我,我從來唔識佢,亦都冇研究過佢,淨係知佢讀港大社科,真係慘比事主優柔寡斷拖足咁多年,仲要俾人踩場。不過我冇理虧!我人生都俾人蝦得多!

就算我塊面有篤屎,係阿儀,我都係Kenneth Chung lover。又唔係我闖禍,又唔係我優柔寡斷,又唔係我目中無人!

建議大家都係搵事主母親賠錢啦。
Jul 2022:Kenneth搵同事扮his new gf icons分享

https://www.instagram.com/p/DBBkxKABrhj/

#社科俾面事件
你一味講自己想講嘅嘢,完全唔理其他人理唔理解到
成個白痴仔咁拋啲得自己先明嘅形容詞、自己鳩作嘅名詞出嚟
就算道理喺你度都變理虧啦
小學有冇學過6W
Thanks!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞