懇求傳媒界的朋友幫忙:政府6/7000萬港幣遺產公帑 去錯了澳洲墨爾本

1001 回覆
10 Like 735 Dislike
ching知樓主唔少嘢喎
買超值牌就想分1000萬
大家請體諒精神病人士,驚樓主睇唔開
佢一開始淨係搞鳩條仔嘅身邊人同佢曾經嘅朋友,好多野係佢妄想出嚟,就係永遠唔爆令佢痴線嘅始作俑者出嚟

之後佢攻擊嘅名單越嚟越多,連啲只係同校但無交流過嘅都俾佢搞鳩,篇野俾佢屌老母嗰位係之前胃癌走咗嗰位港大生,明明同佢只係同校,同級都唔係,完全無瓜葛,都無啦啦俾條白卡婆拉落水,屌你老母白卡婆死人都搞

依家啲乜撚uncle fred好大機會係imaginary friend嚟,唔撚使理佢,完全唔認為有半點事實

但真心希望佢身邊人唔好再無視佢精神問題,真係越嚟越嚴重,驚佢真係有日周街斬人
無立遺囑,法律會安priority分俾直屬家屬,配偶>仔女

明顯係死者無立遺囑,政府處理對方遺產就過俾死者直系親屬
睇佢啲post家境都應該唔算差,屋企冇人理佢?
應該係樓豬先係
屌 我都諗起抄狗勢力
佢算唔算教唆他人勾結外國勢力
我都想知佢屋企人點解咁都唔理個女,佢其實思覺失調咗好耐,仲咁張揚地搞咁多野出嚟,屋企人無理由唔知
關我撚事
屌我驚佢餵完呢篇垃圾文入去 倒轉拖返低chatgpt智商
雖然知樓主白卡
但都想問關楊同學咩事
人哋生前仲捐錢俾小朋友抗癌
咁都要俾你鬧
cls

多年前,我在劉德華先生的粉絲見面會上和他有短暫的眼神交流
這是夫妻之間才會有的眼神接觸,不會錯的
換言之,劉德華先生當年是答應聚我為妻的
我才應該是劉德華的老婆
現在我也知道沒可能成為他的元配
但懇求傳媒朋友幫忙 拆散他和朱麗倩
Sorry for 1999
證明九族抄狗黑社會勢力好大
up乜鳩
講兩句就以為人地真係比1000萬你
比親人好過落廢官袋
如果你係認真寫唔係一心玩膠...建議你去睇精神科
來回睇左幾次都唔知關官恩娜咩事
D 文筆似曾灶財。
我跌了八位數的錢
我跌了八位數的錢
我跌了八位數的錢
我跌了八位數的錢
我跌了八位數的錢

人地啲錢關你撚事
我每次六合彩都跌呀
屋企人妄想型精神分裂左十年有多
會周街鳩叫煩鳩人 失蹤 唔食野etc
根本理唔撚到 佢地活左係自己世界根本完全唔會聽你講
又冇危險性送唔到入青山
唔通綁住佢係屋企?
屌!講咁多次都係咁多廢話,你係咪有ADHD真係記性唔好呀?算啦,我再幫你整理重點:

1. Uncle Fred劉文光本來想將6-7000萬遺產捐政府
2. 結果啲錢去晒澳洲親戚度,你同Jason楊國樑都冇份
3. 你覺得呢個唔係Uncle Fred真正嘅遺願
4. 你想搵人報道、廣傳呢件事
5. 你希望可以將件事嘈到去澳洲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞