告唔入同老屈,好撚大分別喎

810 回覆
319 Like 2069 Dislike
開心,又blk一條工場筷子仔
係呀,佢相信啲乜
都影響唔到我條J存在嘅事實

但佢認為我講嘅嘢係因為我係女
而佢又無證據地認為我係女
咁就係戇鳩,雙重戇鳩
Come on
根本係有做過 邊度得出嚟嘅結論
同埋你咪都係連登仔一個
正人君子上咩仇女論壇呀
其實你知唔知我個post係講緊咩架?
師傅,呢個係刑事檢控
唔係講緊個控方證人(受害者)告人
檢控決定係律政司做的
唔係講粗口同加多幾個問號就大晒
法官話佢係現場
晒氣 係連登講邏輯
???依家講緊係唔係老屈, 又想扯去邊?
唔係我唱反調
相反連登先係同呢個世界唱反調
其實呢度冇人想知你啲邏輯係諗咩 唔好同我喺度捉字蝨 成件事好簡單 條仔堅持冇做之後法官判冇證據證明佢做 如果嗰條女係唔服咪再告囉 而條仔俾人格謀殺仲唔可以告返人轉頭 人地錢都冇喇

然後你呢啲撚樣衝出嚟講到自己好撚明白法律 講真 依家上網駛撚你教咩 成件事明事理嘅都知條仔係俾條女屈 之後唔知點解喺呢啲咁模糊嘅口供 警方同律政司會受理
屈,係需要條女明知條仔冇做,依然堅持係佢做

如果係一時之失,嗰個叫唔小心,唔係屈
我要明知你係智商正常,都強行誣蔑你係戇鳩,咁先係屈
如果我唔知道你係智商正常,但睇你講嘢戇撚鳩鳩咁樣,覺得你係戇鳩,咁叫唔小心

但無論如何,檢控嘅責任係律政司,唔係嗰班女
你唔可以話因為有檢控,又告唔入,所以就叫屈
人哋不在場都可以去告鳩佢,仲衰過屈個盲既偷睇國家機密
樓主憑一己之力否決哂成個司法制度
冇證據夾硬告 = 老屈
其實連登係咁,如果依個case gender掉番轉,context一樣,可能風向又會掉番轉
其實你知唔知自己講咩 搞咁多想證明自己你logic king?

眾人皆醉你獨醒? 你好撚有見解?
班狗喺19年都係“誠實可靠”嘅證人喎,so?
佢冇屈,你係咁意思
而呢個都係事實,無罪唔等於清白
大把人會覺得只係單純入唔到罪
依個先係重點
條女係誇張到唔知俾人摸到聽講俾人摸,聽講係事主做全部都聽講,幾乎連主觀感覺經歷都無
然後就提告,咁都唔係屈真係唔知點先算
宜家只係懷疑有人落假口供姐

樓豬個腦就嚟process唔到㗎啦
哩個真係要pin
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞