告唔入同老屈,好撚大分別喎

810 回覆
319 Like 2069 Dislike
思緒清晰 樓主不嬲係想搞鳩清晰嘅人嘅思緒 同你地玩語言偽術 不斷帶啲思緒清晰嘅人兜圈 樓主應該係個兩條女其中一條
根本自己講啲野就係想撩人屌你 你收嗲啦
就算入罪,案情中的所謂非禮同普通襲擊都似乎好小事,例如盜竊偷左 $1 一樣。
根本玩緊語言偽術
大家都諗唔明點解女事主告唔入可以全身而退,歉都唔使道,男事主脫罪但係身敗名裂,散盡家財。

咁係咪以後女性睇男性唔順眼就可以告一下,反正冇代價,因為樓主理論 告唔入≠冇做過≠老屈 女性必贏
仲有個id叫不借得太多 同樓主係咁狙擊我 屌撚柒完佢之後0覆 之後樓主上曬身係咁針9我 你地係嗰2條女咪認咗佢囉
睇pin
唔止講緊呢單案
講緊所有判無罪嘅案件,都唔代表係老屈

至於第二段,好多人講
我第一次回應呢個point
呢個諗法好危險
如果話因為佢告人冇成本
所以就指控條女老屈 ?
用返同一標準,係咪毫無合理疑點地證明條女誹謗?
無人講過呢個point
淨係話難告、好難證明佢屈人
都唔係指控佢屈人嘅理由
女事主咩事都冇根本就係on9 點錯相起碼道個歉先啦
啱啱好兩個 兩個兩個係齊到
思緒清晰
呢吓堅笑得大聲
你係咪以為自己獨醒撚?
我個個都覆
本身唔係
反社會人格?
無罪推定
係完全無合理疑點下先可以入罪
呢個應該智力正常嘅都明

但無罪,都唔代表可以推返轉頭
「佢無罪,代表佢無做過,佢無做過,所以條女係老屈」

咁你都認為唔係咁推返轉頭 所以你個concept係咪咁?到你答我喇 btw你點答都好 你嘅邏輯同智力我諗都係有問題

佢無罪,唔代表佢無做過,佢無做過,唔代表所以條女係老屈
你可唔可以組織得清楚啲再問
起佢底咪知囉 大部分post都搵人認同自己

咁香港common law信人證多過物證吖嘛
如果成幾條友做鳩佢指證佢,咁佢緊係上到庭啦

就好似夠有成班狗指證你暴動,你又係咪真係有暴動?

而家人哋都抑鬱就比條生路人啦
你估佢一個男仔會唔會好似女仔咁心計扮抑鬱吖

啲偽debunking…
你又邊句睇唔明? 閱讀障礙?
一睇就係想扮獨醒撚
你叫我答
但我連你條問題係邊都搵唔到…
第一日上連登咩
開得個po就預左做負評收割機啦
真係陰鳩公 原來小學冇教過你咩叫標點符號

咁你都認為唔係咁推返轉頭 所以你個concept係咪咁?到你答我喇 btw你點答都好 你嘅邏輯同智力我諗都係有問題
推,社會唔可以有呢啲獨醒撚,佢只會迫害果個男仔
Sorry,我clarify一下
你想問我,我concept係咪「佢無罪,代表佢無做過,佢無做過,所以條女係老屈」?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞