告唔入同老屈,好撚大分別喎

810 回覆
319 Like 2069 Dislike
岩呀,同埋依家d女興咩都放上IG先,有審錯冇放過,拎左個光環先反而最重要,反正放完上IG大把人撐佢
你而家前設係條友冇做

但法庭係講緊,因為有3條金毛所以唔肯定邊個做,而非禮案係相信有發生到

我認同事前開名呢件事係未審先判,係需要改進,但唔認為事主絕對無辜,最起碼而家冇證明佢係100%唔係佢做。成件事最可惜係捉唔到真兇。

不過是但啦,班失智連登仔根本聽唔入耳 連登仔取態: 比人非禮,但唔知邊個做就要啞忍啊嘛
我講嘅係以為被非禮
但如果係你呢個例子
唔知的話 算係屈
而家咪係唔確定係邊個做
但你既言行令我產生偏見黎覺得係你做
又唔求證,只係朋友講就當係
我明啊 因為我都有咁嘅經歷!
點解唔直接用搭車八達通紀錄 咁一定冇可能在場
CCTV又點解唔接納
因為有兩個女証人定係有更多既人都有証明佢在場?
又係你呢啲有罪假定嘅撚樣,法治社會行緊無罪假定唔該尊重返

仲有無人話唔可以報警但唔好唔肯定就是撚旦篤個人出嚟指證話係佢做呀
因為改左告既範圍
由原本disco night既時間範圍改做個晚

你同李家超一鳩樣只要有參加ocamp嘅金毛都可以代替被告個位
今日話金毛就告得 第二日條女話紅毛綠毛又得唔得
男女角色調轉你估上唔上到法庭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞