告唔入同老屈,好撚大分別喎

810 回覆
319 Like 2069 Dislike
咪就係講緊佢好彩,唔代表冇做過,下次佢自己小心啲
咁你咪send dm比佢lo
係咪尻up老屈想點?
你個名改得幾好
有兩個證人指證佢在場
一出街都比啲街坊指住嚟鬧啦 繼續討論「有冇做過」仲有咩意思 身心靈健康已經徹底受損
畢業後移民就解決到個問題,毋須跳樓
條女點解唔係老屈?
畢業後移民就解決到個問題,毋須跳樓
照你咁講條女告佢嗰刻佢已經水洗都唔清
有證人就要信?
咁我下次出街撞到你都屈9你偷嘢先
你自己睇返你上兩個回覆
而家咪有證據證明但法官判有合理疑點
一日都捱唔到啦
入到U即刻幾百對奇異眼光望住你
有冇人知條友講乜
咁佢係咪老屈咗個冇做嘅人吖?告人非禮成本太低啦,男人出街真係好危險
依家就係唔洗啵
係 個官有證人唔信信你?
我啲fd咪就係證人 睇你到時點樣甩
其實法庭唔受個不在場證據主要係因為無客觀事實證明個game 幾點完, 已知嘅時間點係
雙方同意 disco night 活動係10:15 完結
被告係10:00先入到campsite

因為無證據證明捐山窿隻game 幾點玩寫完 所以理論上被告可以10:00 到達後衝入去disco night去玩 (合唔合理一件事, 但係無辦法100%證明唔可能, 所以先唔接納呢一個不在場證據)

抽返出嚟睇需然個不在場證據被拒絕接納 但係情理上你會唔會相信會有人係最後15分鐘衝到入去 join 埋隻game? (我assume隻game 仲玩緊)

再退一步睇 pub night 啲agenda 真係會玩到完場咩? 正常最後都係freeflow 比人自己飲酒傾計嫁啦

所以我相信佢清白
佢指控同告唔入同佢係屈中間有好多空間 睇pin
你都on撚9既 咁不如個事主告撚哂全校既男人都得啦 跟住用番你呢句告唔入做下台階 痴撚線
又係呢啲眾人皆醉佢獨醒,唔該唔好喺度扮中立啦,呢啲風化案個官一定係信個女仔,所以個官信佢都唔出奇,不嬲呢啲案件男仔係好蝕底,之前保險嗰單嘢如果唔係個男仔有拍片,一早入咗赤柱,總之女仔出嚟講受害者上到庭個官多數都係信佢。
時間對唔到 唔係就係因為佢哋改口供?
兩個人係咪原告同朋友A? 定佢班組員?
全部都同原告有關係可信程度有幾大
表證明顯係屈
無咩空間架啦
真係好撚野,就算告唔入,條仔都俾兩條女搞到自殺咁濟,兩條女就繼續風流快活,搞鳩人完全冇成本
諗下開唔開先 好似同班生蕃講道理咁
好搞笑 2邊嘈到臉紅耳赤

樓主啱又好 屌樓主既人啱又好
最後都唔會改變到任何野
過多幾個月 所有人都唔會再記得單野
然後過多幾年 又發生多次差唔多既野

這就是香港
2024年你地仲覺得個政府會為你地講幾句而改變?
嘈黎只會令你地更唔開心
不如照下鏡 睇下你地而家嬲到塊臉紅哂個樣
然後熄左連登冷靜下
問下自己係咪真係值得浪費時間係到嘈
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞