告唔入同老屈,好撚大分別喎

810 回覆
319 Like 2069 Dislike
真 條仔仲要自殺來情緒勒索人係咪
唔係
俾你做官就碌柒啦,將啲野撈埋一齊講。七孔流血還七孔流血,死還死,兩樣野黎㗎。
我係話個時間果part有問題姐,依家個官係講佢最後有出現到,所以佢個不在場證據成立唔到,個官睇緊既係成個disco night時段,但受害人係指佢係係火車捐山窿期間俾人非禮,係呢點上面個時間唔吻合
不在場都要俾人告俾人亂認
就喺而家個法制 攪到啲女人屈人冇成本 啲人先屌條女
如果法制係公平 條女都出全相 啲網民個定論就未必而家唔一樣啦 明唔明呀 仲柒下柒下咁
佢有冇做過都好,最醒就係上連登做呢一大輪嘢,無論真係有做過定冇做過都好,而家已經挑喺曬兩邊性別對立,睇落受害者係佢咁,但最後全身而退嘅會係佢,你話第時見工冇前途?佢而家咁撚紅邊個唔識佢啊,只要個hr/老細係男人照比佢過啦,而家調返轉係嗰兩個女嘅更唔好受,目前客觀事實上只係「證明唔到佢做」,唔係「證明左佢冇做」,你話佢冇做嗰兩條女係罪有應得就話啫,萬一佢真係有做,而家嗰兩個女所受到嘅傷害會比佢細?就算而家大逆轉揾到關鍵證據告得入,都肯定會出現「個官偏幫女人」「有乜乜乜疑點喎仲告得入」,無論如何,而家情勢已經係冇人care真相,只係揀我想信的,挑起曬兩邊性別對立,男嘅要打反metoo旗號,女嘅要保呢個手段咁解。
其實呢.. 你都係到鳩屌緊
呢樣真
強姦犯都未必開樣,但呢個清白既就被搞到自殺咁滯
以現今證據同邏輯分析,判定唔到佢100%有做,所以答案係「無從判斷」,有咩好討論咁耐 全世界得本人知道有無做過

討論下點解傳媒可以公佈名同樣,點解唔可以用代號,呢個先係最不公既地方
依家就告樓主強姦隻豬
你追下po
呢個po,其他po
睇吓啲人講乜
屈人無成本=條女屈人
我屌嘅係呢個logic
你想講無人咁諗?
你幫佢地代言?
願聞其詳
鳩在何處
乜鳩
判完無罪都仲講緊”事主可能有做過…”
如果100%認到 點會入唔到
依家係靠背影來認炸喎
然後個重點係
我講緊事主面對嘅嘢其實發生緊
而你假設嘅原告變被告?冇
比人鬧 有冇樣有冇名?都冇
影唔影響到佢哋人生?人哋去蒲緊呀

你唔好同我super打和啦
你同條仔講啦:
sor喎你今次唔好彩
冇㗎啦你人生已完 死左去啦你

邊個有能力賠到個人生比佢?
條仔就算自殺來情緒勒索人都唔會令佢變啱
總之佢就有可能做過啦
三人成虎都無聽過

同埋,唔係信個自白,係有cctv播
佢可能有做過,呢句係你講定我講?
女權定係老屈果其中一隻野?咁緊張
幫你講
頂 算啦 你都係去瞓啦
你岩
所以法律真係joke黎判完無罪又覺得佢係有做既,判有罪又要覺得情有可原,立法又亂咁立,執法又亂咁用,大人物又用唔著,只係一支啞槍用黎嚇小民眾
同me too港女講道理,浪費時間,人格障礙
到時幾個圍住話係佢偷嘢

咁就入到罪啦

人證大哂嫁
咁你明知我無講過
你自己講,又要話係幫我講入我數
咁你目的係咩?

你幫我講,覺得係我講
然後自己就覺得爽?
道理
好撚諷刺
有無人留意差館認人果部份,條女認人到底係認到:
1. 佢係就火車捐山窿 摸女果個
定係
2. 佢係手臂上來回掃講咸野果個
如果係1,條女係臭雞,係老屈,因為差館你就話認到樣,上到庭就話認唔到,邊句真?
如果係2,有可能係差佬尻做,兩味串燒醒比佢,橫係都中手臂上來回掃,唔差在火車捐山窿都當係埋佢。差佬辦事,心照啦。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞