告唔入同老屈,好撚大分別喎

810 回覆
319 Like 2069 Dislike
Oh咁點錯相 姐係點錯左事主相
意指事主冇做過而被誤認為有做過
咪姐係”唔小心屈左人”囉

我唔認為所有委屈都係惡意
可以係誤會嘅 but who knows
那怕真係所謂嘅誤會 咪姐係屈錯人囉
我唔明你解釋啲咩
冇人話要燒死人喎
你受害者屈錯人一個唔該搞到人前途盡毁
可能對你哋來講好小事啦
真係好認同
呢單案顯示出黎最撚有問題既唔係被告, 原告或者證人
而係第三者既網民 (+傳媒)
追左咁左多 post 根本仲有極多人唔了解 而家發生緊咩事 有咩/點解會有爭辯位
IG post 一出風向就係原告到
被告千字文一出 風向又去返被告到
睇下幾時到原告自殺 風向會唔會又去返原告到
事前
屌個男嘅係色魔
要起底 開名開樣

判完
屌個女嘅老屈
要起底 開名開樣

等睇上訴又再一個反轉
me2最on9呢樣野係事後,仲要勁耐勁耐先告

當時大嗌非禮
咁好多野易做好多
咁都唔夠屈咩 一個人只要上個一庭,成個人個底花曬,就算事主依家被判無罪都會喺咁比人成世討論 “有做告唔入“既可能性,對比條女誤告要乘擔既代價差好遠喎,根本未入罪前就唔應該開名
口供就要信?唔比夾定嘅?
比你做差佬嘅香港死得啦
條仔係咁問人有冇扑嘢想唔想3p已經係有力證據 證明佢個人為係點
唔係指完唔入就等於老屈 冇做過嗰part睇pin
法庭法庭,法庭大撚晒咩?
而家就係男事主話冤枉不在場,你就話法官已經講咗點點點,唔需要再討論?而家就係要討論究竟兩條女口供、佢哋做過嘅事需唔需要負責啊嘛?

唉唔該你再quote多次叫我睇新聞
咁睇po主開唔開過囉
咁岩啦 上庭審一次條女係咪老屈羅
屈錯人唔係屈
前途盡毁 悲劇 完
其實成單嘢
得一個女話見到原告俾人摸
然後原告信咗
走去告人
最大影響力唔係原告
係另一條女
佢主導晒成個舉證

原告同被告都只係配角
仲講緊不在場 你睇多幾頁先
都話在場囉屌
我睇完佢講嘢真係笑咗
係當事人出來講
而唔係旁觀者隨便9up喎
幾多點先在場呀 你係咪眼殘呀
返去睇眼科醫生啦垃圾
咁依家咪無罪lo 你仲想點
因為班淫魔搞手專搵冇CCTV嘅房囉
點解個官判個不在場證據唔成立原因:

呢度
- 確認喺 “火車捐山窿” 期間被非禮
- 多名証人分別指出 “火車捐山窿” 喺完場前 30-45 分鐘完結
- 完場時 2215

以完場2215 推算, “火車捐山窿” 完結時間 最早於2130 而不遲於 2145。

- 被告2200被 CCTV 拍到抵達營地閘口

即係佢有機會係2215 disco night 完場前到達果間黑房
所以有人會係現場見到被告既可能性係有
所以可以幫佢好明確顯示不在場原因失效
所以個官先會咁樣講

但我好同意一樣野
佢係基本上冇可能係玩緊火車捐山窿既時候非禮到受害人
因為根據雙方提供既時間點根本對唔上
因為之後改咗說法唔係話 “火車捐山窿” 期間,而係成個活動期間所有時間全包。

所以用 活動結束 2215嘅話, 扣除閘口到室內時間有少於10分鐘在活動內。因為改咗說法,所以時序先變成只能參考而未能充分成為不在場。

又話“火車捐山窿”, 之後又話唔係。
又話第3者通知完,先知道到原來有非禮。然後由第3者話佢知係邊個,再自己認實被告知果個嘅身份。
==============

成個發生根本係9屈,本身唔覺有俾人非禮 都 唔知邊個非禮佢。 而係事後聽先突然知

我今日都有朋友話我知原來你昨日非禮過我。雖然我唔覺你有掂過我,但我朋友話有同指埋俾我睇邊個係你就係?

我睇完你個不在場証明再改再時間包曬全日都唔代表我係屈你, 而且更不代表你無非禮過我?
明明就係在場
而家係條4眼淫蟲利用環境因素,加上個個都醉哂又昏暗又嘈,比人摸都好難望清條友
其實你講呢個point做咩呢? ok 當你同我講無罪推定 請問我邊個位唔啱?

同埋我個位令你覺得唔理性
係呀個活動一早完咗 所以根本上時間就唔吻合 不過佢又真係在場 10點後先在場lol
女權惡撚晒
你有做過->社死->最後證明清白->悲劇喎sor9囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞