我玩咗BDSM七年,講吓入以來嘅經歷,勿相認

387 回覆
67 Like 206 Dislike
依個係我幾年前啱啱入圈時寫嘅文
可以分享下
大家想睇先再up

主奴關係是什麼?
簡單來說我會視為dom sub的其中一部份,一方希望被征服,一方希望有人被他征服,才能成立,這樣說好像全世界都希望征服,不想活在別人的腳下,但生活的壓力,過去的傷痕,也會令一個人變成m,

當然,也有人是天生,主奴關係像一種生活的發泄,在投入主奴的角色,主可以實現高高在上的妄想,奴可以不理一切後果不負任何責任地生活,這些都是令人嚮往,至於天生的S和m,他們需要在被征服和征服他人的行為之中也能得到快感,傷同性戀者一樣,這是他們天性。

主奴關係除了Sm和調教外,最重要的就是承諾和責任,如果一對主奴沒有承諾和責任,那只是虛有其名,試問如果奴沒有對現承諾完成任務,主還會信任如嗎;若然主不負責任傷害奴,奴還會信任主嗎

這歸根究底,也影響信任的一環,主奴有時比親人還要親,因為主奴無條件的信任,他們之間沒有祕密,無話不談,真正的主奴關係就應如此
聯校聖誕舞會嘅事前準備功夫佔咗我唔少時間,OCamp完咗就即刻要搞下一個活動。其實好多細節已經分好工,唯獨同其他大專學生會開會嘅事宜就唔可以假手於人,必須要我出席。

我離開學校,帶住疲倦嘅身軀轉入人來人往嘅街道,行去地鐵站,我望咗眼手錶,心諗:「應該唔會遲到掛。」,開完會之後,依家仲要返公司處理公事。

「我而家過緊嚟啦。」我WhatsApp小蕎。

狗狗第二日同我講今日佢要留校補課,應該仲喺學校,同唔到我講嘢,過多陣見到小蕎之後就覆唔到狗狗,又唔知道今晚要幾時先可以同佢傾偈,佢見我消失咗成日會唔會覺得寂寞呢?一諗到呢度就於心不忍。

我琴日畀咗今日嘅任務佢,「你聽日唔准着底褲返學,直至返到屋企先可以着返。」,我又加多咗一個條件:「你見到每個人時,心入邊都要諗:『多謝你觀賞我呢隻淫賤嘅狗母』」

呢個任務用嚟訓練佢放棄自尊心同羞恥心,亦可以時刻提醒佢冇着底褲,增加佢嘅羞辱感,令佢認清楚自己係主人玩物嘅事實。
一諗到佢怕羞面紅嘅可愛樣就覺得興奮,但另一方面又擔心佢成日獨處會唔會驚,有危險,所以我是先叮囑佢可以因應當時情況覺得危險就著返底褲。

我搭向觀塘站,小蕎要我喺嗰度等她,我哋未食晚飯。見今日時間充裕,就同小蕎去食大家一路想去嘅雞煲。

服務員送上雞煲,係一個迷你嘅火鍋,類似吉邊,每煲可以揀三款餸,吸引唔少後生仔。

頭先開會嘅內容唔多,唔明點解大家都要將簡易嘅事變得複雜,用咗好多時間。冇體力勞動,但都已經心力交瘁。

「好攰啊。」我托住頭,「頭先開會真係好冇效率。」我嘆息。

「辛苦曬。」佢溫柔咁講。

小蕎竟然會主動關心我?我係咪聽錯咗?

聽到小喬突然嘅關心,我內心有一絲嘅感動。

平時小喬只要聽到我講有關學生會嘅嘢都會非常不滿,一向只有屌,事關佢到而家依然不斷勸我唔好理學生會,專心係生意上。所以佢一直冇用安慰去支持我,在佢角度係啱。如果佢下下都安慰我,即係變相精神上支持我繼續做學術研生會。

所以小蕎依刻嘅關心,非常珍貴。

「明明一個鐘嘅嘢要搞成三個鐘。」

「叫你唔好搞學生會㗎啦。」

我諗自己女朋友反對自己上莊係人之常情…

「算啦,唔搞都搞咗啦。」我拎起筷子,瞄準一粒芝士丸。

「等等!」小蕎突然喝住我,「影張相先。」

果然世上所有女生都習慣食飯前要先影相。

「好啊。」我放低筷子,我已經習慣咗。

「拎你部手機嚟呀。」佢用Samsung手機,所以每次影相都鍾意用我部iPhone,話用iPhone影相靚啲。

我遞咗我部iPhone畀佢,佢開咗手機相機對準眼前嘅雞煲。

突然,「叮」一聲,我知係Telegram嘅訊息提示。

「弊!」我突然醒覺我冇將Telegram嘅訊息提示校返去靜音模式。
好撚尷尬

不過更加尷尬嘅都試過
屌你quote文
提提大家唔好quote文🙏🏻🙏🏻
夜啲
「弊!」我突然醒覺我冇將Telegram嘅訊息提示校返去靜音模式。

我即刻搶番部手機,好彩Telegram嘅提示冇顯示訊息內容。

我鬆咗一口氣,「學生會有重要事搵我,等等先。」我講完就偷偷將Telegram嘅提示轉做「不顯示」。

好彩平時公務繁忙,小蕎冇起疑心,我將手機還畀佢繼續影相,心諗:「遲早有一日會穿崩,一定要諗個辦法。」

我內心浮現有為個名,做依種「秘密」嘢,就只能靠有為。

送完小蕎返屋企,離開咗一段距離,確定周邊安全,先拎出手機打開Telegram。

「主人啱啱放工啦。」又問:「你今日有冇安全完成任務啊?」

「有啊主人,狗狗返到屋企先着返底褲㗎。」又話:「狗狗掛住主人。」

我有啲唔忍心,要佢等我上線成日,就安慰佢:「主人要返工,狗狗乖,錫返啦。」附上一個「錫錫」嘅表情符號。

佢Send咗一個心形符號畀我。

我知道我嘅安慰有用,用錄咗句音:「你今日任務做成點呀?主人擔心你。」我溫柔咁講。

「多謝主人關心。」佢send咗一段高興嘅語音,又打字:「狗狗冇着底褲覺得好怕羞,但又好刺激。」佢應該係怕羞先唔敢用錄音。

「今次有冇濕到呀?」我輕聲恥笑。

「有啊主人…」

「有幾濕啊?」

「頭先我係地鐵站度行,好多人經過,我唔知點解覺得佢哋會知道我冇着底褲。一諗到佢哋會知道,我就好濕⋯⋯」

「你內心就係想畀佢哋望到。」

「主人唔好講⋯⋯我又開始濕啦⋯⋯」

「答我你係唔係想?」我又點可能咁就放過狗狗。

「係⋯⋯」

「你估你啲同學知道你咁淫蕩會點?」

「狗狗唔知…」我諗佢依家肯定怕羞到耳根都紅曬。

「你真係一個變態。」

「狗狗想自慰…」

「所以呢?」我刻意挑逗佢。

「求主人批准。」

「今日唔畀。」我殘忍地拒絕咗。

「知道主人…」佢而家應該好失望。

「你今日要忍下。」因為我決定要留待聽日嘅「好戲」。

我熄咗Telegram,打開WhatsApp,為咗以後嘅調教更安全,聽日一定要去做好準備。
LM
聽日推到第10頁立即有文
Lm
Push
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞