我玩咗BDSM七年,講吓入以來嘅經歷,勿相認

387 回覆
67 Like 206 Dislike
網上搵相似既都得
可以👍
有甜嗰啲可以連圖
g持
不過我知道匿名交友app騙徒眾多,「佢」未必係個女仔,可能宜家同我對話嘅係一個中年嘅猥瑣大叔。

冷靜啲,唔好開心得太早。而家最重要係交換Telegram( Telegram最安全,為免大家嘅私隱公開, Telegram係最好嘅選擇)同交換相,證明對方係貨真價實嘅女仔。

「你幾歲,咩身材?」

「17歲,152,56 kg。」

我即刻腦補,雖然未知佢咩樣,但依然可以想像佢嘅身材,除非她係大波妹,如果唔係她都唔算瘦,應該小肥。「波依家嘢」我唔太介意,反而鍾情於腰,因為我認為如果係小蠻腰,身材一定唔會太差,比較好攬,相反大波妹亦可以係肥婆。

「都OK。」呢個時候唔可以即刻讚她,「咁你鍾意咩項目?」項目係指BDSM調教項目,大家接受程度越類近,先會夾得嚟。

「項目?」睇嚟佢係新手。

「就係你接受程度,我除咗屎、尿、血之外,其他都OK,所以睇你接受到啲咩。」

「我冇試過,例如有啲咩?」

「你鍾意被侮辱定係身體上刺激?」呢兩個算係BDSM項目入面最大同最易理解嘅分類。

「都得,只要主人鍾意就得。」

呢個女仔應該有調教嘅潛質,「我通常會打pat pat、綁繩、放置、犬調、強制高潮、肛調之類,你覺得點?」我見狀一口氣舉出一系列我最愛嘅項目,睇佢嘅反應。

「肛調有啲怕,其他我OK。」

「唔緊要,我可以慢慢教你。」我明白第一次對肛調恐懼係理所當然,不過肛調係我最愛嘅項目,情有獨鍾。

順帶一提,肛調即係指一切同肛門有關嘅調教。

「係嘅主人。」

「等等,我未係你主人,仲未正式收你做奴,未收你之前唔准亂叫。」依家我嘅心情雖則興奮,但主奴之間注重儀式同正名,心知一日未收,一日唔可以叫做主人。好似一日未拍拖,一日唔可以叫男女朋友。呃...定依家啲人已經係咁...

「係。」

「你畀你TG我。」終於問到最重要嘅事。

「好呀。」佢講完依句後send左佢個Telegram ID畀我。

我內心激動再次歡呼。如果有鏡,我依家嘴角一定係忍唔住笑出嚟,好彩係隔住部電話,唔係我一定會出醜,我即刻同自己講冷靜啲,唔係我可能會興奮到當場跳舞!話曬係22年嘅期待同心願…

我哋交換Telegram後閒聊咗幾句,互相交換一啲背景資料,我叫佢錄音畀我聽證明佢真係女孩。佢照做。

發夢都估唔到今晚突然會開拓咗人生嘅新一頁!雖然呢一下又興奮又新鮮,但我知道一個好嘅主人需要有耐性,加上關係未深入,太急進會嚇走對方,所以我冇當下就畀任務對方。

「而家夜啦,先去瞓啦,聽日再開始畀任務你。」

「知道。」

佢個icon係一隻BB柴犬,玩得”maychat”嘅人都係好小心私隱,當然唔會畀我見到真面目,不過我唔急於一時。

佢把聲唔係可愛類型,平平凡凡,實在難以透過佢把聲幻想對方嘅外表,不過起碼可以證明對方係真·女仔,或者係可以條仔叫自己阿妹錄音玩鳩我,不過反正只要到咗調教嘅時候,一切會水落石出,對方又唔知我乜水,我冇損失。

「係喎。」臨offline前我先忘記問一個重要問題,「你叫咩名?」

「Ann,你呢?」

我望咗望Ann嘅Telegram帳戶,個ID名就係叫「Ann」。我諗咗諗,冇可能直接叫阿林㗎,喺圈內,大家都有自己嘅稱呼,好似Cosplay圈有CN一樣。

「呀木。」「林」一半就係「木」,叫住先啦,趕住嘛,係Hea啲㗎啦!
第二朝早瞓醒,我第一件事就彈起身開Telegram,打開對話。我係驚Ann會走咗,網上交友冇承諾,加上Telegram唔係用電話號碼,隨時一夜間消失絕對唔奇怪。

呼~Ann個Chat仲顯示係我Telegram上,證明佢係到。見到Ann冇走到我都鬆一口氣。

「早晨,你仲未醒?」我見到佢嘅最後上線時間係7:10。係喎,Ann係17歲DSE考生,宜家仲要返學,我自從升上大專之後,已經對中學生嘅時間表忘記得一乾二淨。

「早晨,放學同我講,今日畀任務你。」

琴晚我哋有咗初步嘅了解,佢係中六學生,住喺粉嶺,對BDSM冇任何經驗,未拍過拖,屋企得一隻震蛋可以用。佢細個睇AV嘅時候就對SM題目嘅片有興趣,會成日幻想被人虐待、被綁、被打,至少佢唔係啲一時因為睇咗《格雷》所以好奇想嘗試嘅女仔。

我算係收咗一隻網調奴,不過我經驗淺薄,淨係得兩年前同女朋友玩SM嘅「經驗」,所以我決定今日一定要瘋狂進修,費事一陣露出馬腳。

—————————————————————————

今日學校淨係得朝早10點半堂,放學之後就可以繼續研究準備網調。本來打算走堂,但今日係我最愛嘅中西文學,教授最鍾意喺課堂入面加插講解兩性文化,加上學校嚟屋企路程唔遠,都係保留走堂嘅quota啦。

堂未開始,啱啱坐低冇耐,就有人拍我膊頭。

「今日咁早嘅你。」

我未擰轉頭,已經有人坐喺我隔離。

「幫你霸埋位仲咁多嘢講。」

有為係我一位由中一就識嘅朋友,識咗佢已經有十年,文青、風趣幽默、外貌幾靚仔嘅佢向來受女生歡迎,佢亦都係少數知道我秘密嘅人之一。

「尋晚籃soc ReU喎,我瞓都冇瞓就直接返嚟啦。」見佢對眼有好大對黑眼圈,但個樣就好精神,睇唔出佢尋晚通過宵。

「得啦,知你勁啦,我邊有你咁多ReU。」

「你冇玩籃soc Ocamp真係嘥曬。」佢笑。

「搞大O點去玩細O呀。」我不滿咁講:「點似得你呀,豆腐組爸。」

「邊有呀,我正直㗎。」他舉起三隻手指,扮要發誓。

「收皮啦,正直唔會玩籃soc 啦。」我反咗一個白眼,眾所周知,我哋學校籃soc 前年先因為舔腳單野上曬新聞,依家仲係網上名留青史,今年我地某Soc Ocamp仲要搞有傳媒係學校門口採訪。淫O各間大專院校都有,但出名到咁,就真係數一數二。
大家應該估到我讀邊間啩
快入正題
「呀木。」「林」一半就係「木」,叫住先啦,趕住嘛,係Hea啲㗎啦!

原來個名係咁嚟
係呀
你哋都係想睇嗰啲嘢啫
「係,主人。」

狗狗依句「主人」,滿足咗我多年嘅慾望,第一次正式畀人叫我做主人,真係爽!不過如果係現實面對叫,一定係另一個層次。

「叻女(摸頭),自動自覺果然抵讚。」

「記得有啲咩事都要同主人講啊,有心事、開心唔開心都要同我講。」

「知道主人。」

啱啱認識時嘅互相了解係最重要,冇了解嘅調教只係單純追求表面肉體上嘅快感,了解奴嘅背景同感受心情,先可以制定出最合適對方嘅調教內容,雖然只係網調,但我希望了解更多,起碼會親切啲,我唔想狗狗成為淨係接受任務嘅機械人。

「依排學校忙唔忙呀?就準備考DSE。」

「OK啦,反正都未必入到U。」

「你成績好差?」

「唔算差,有不過狗狗想入嗰科要好高分。」

「係咩科啊?」

「物理治療。」佢講咗一個淨係聽到名已經知道要求好高嘅科目。

「如果你中文唔得我可以幫下你喎。」

「好啊,多謝主人。」我已經話咗畀狗狗知我讀文科。

言談之間佢已經返到屋企,「主人,狗狗返到屋企喇。」

「可以做任務?」

「嗯。」

「乜嘢嗯呀!」我明顯係責備嘅語氣。

「對唔住主人。」

規矩一旦定立,必須要嚴格執行,如果對方犯規而我又唔出聲,唔單止規矩會形同虛設,連我身為主人嘅威嚴亦會被質疑。同訓練真狗一樣,講咗唔得就一次都唔比。

不過依個唔係重點。

重點係我將要講出我人生中第!一!個!命!令!

好緊張!到底我會唔會柒咗?我係腦入面幻想依一part已經幻想咗幾千次,一切熟練如流。不過,幻想同現實始終係兩回事。我上網學幾多野如果用唔返都係廢。

「今次第一次就算,之後再犯就要罰!」

呼~我深呼吸一下。得嘅!你做到㗎!

「而家你除曬啲衫,跪喺張床上面等我。」我講咗人生第一個網調命令。

有甜依個部份,我會因應有巴打要求盡量搵張似嘅圖放上去
追到live結果無人push
幫推幾次先
「係,主人。」

狗狗依句「主人」,滿足咗我多年嘅慾望,第一次正式畀人叫我做主人,真係爽!不過如果係現實面對叫,一定係另一個層次。

「叻女(摸頭),自動自覺果然抵讚。」

「記得有啲咩事都要同主人講啊,有心事、開心唔開心都要同我講。」

「知道主人。」

啱啱認識時嘅互相了解係最重要,冇了解嘅調教只係單純追求表面肉體上嘅快感,了解奴嘅背景同感受心情,先可以制定出最合適對方嘅調教內容,雖然只係網調,但我希望了解更多,起碼會親切啲,我唔想狗狗成為淨係接受任務嘅機械人。

「依排學校忙唔忙呀?就準備考DSE。」

「OK啦,反正都未必入到U。」

「你成績好差?」

「唔算差,有不過狗狗想入嗰科要好高分。」

「係咩科啊?」

「物理治療。」佢講咗一個淨係聽到名已經知道要求好高嘅科目。

「如果你中文唔得我可以幫下你喎。」

「好啊,多謝主人。」我已經話咗畀狗狗知我讀文科。

言談之間佢已經返到屋企,「主人,狗狗返到屋企喇。」

「可以做任務?」

「嗯。」

「乜嘢嗯呀!」我明顯係責備嘅語氣。

「對唔住主人。」

規矩一旦定立,必須要嚴格執行,如果對方犯規而我又唔出聲,唔單止規矩會形同虛設,連我身為主人嘅威嚴亦會被質疑。同訓練真狗一樣,講咗唔得就一次都唔比。

不過依個唔係重點。

重點係我將要講出我人生中第!一!個!命!令!

好緊張!到底我會唔會柒咗?我係腦入面幻想依一part已經幻想咗幾千次,一切熟練如流。不過,幻想同現實始終係兩回事。我上網學幾多野如果用唔返都係廢。

「今次第一次就算,之後再犯就要罰!」

呼~我深呼吸一下。得嘅!你做到㗎!

「而家你除曬啲衫,跪喺張床上面等我。」我講咗人生第一個網調命令。

「知道主人。」狗狗好乖咁回應咗我。

隔咗2分鐘後我問佢:「跪咗未呀?」

「跪咗啦主人。」

「好,繼續跪啦。」講完之後我將電話抌喺床上,打開電腦開YouTube睇片。

冇錯。我唔打算即刻畀任務狗狗…尤其狗狗係第一次接受調教,可以加大狗狗嘅期待同緊張感。

我睇咗20多分鐘影片,我知佢內心一定非常心急,不過我依然由佢喺度跪住,我呢個任務用作測試她到底有多聽話。尤其狗狗係第一次接受調教,我要令佢又期待又着急,不斷喺度諗等陣嘅任務會係咩。

我見已經差唔多時間,打開Telegram,「你有冇乖乖跪緊呀?」

「有啊主人。」佢即刻回答。

「幾好。」證明佢有聽命令跪住等我,如果唔係佢冇可能馬上回覆我。

「好,畀第一個任務你,搵兩隻衣夾夾住自己粒lin,然後每邊各打20下,打到見紅為止,再喺心口寫『我是狗母』」第一次任務我選擇咗羞辱,一嚟先拎佢知道自己嘅位置,二嚟難度比較低,一定可以做得到。

「知道主人。」佢隔咗一陣再問,「狗狗用唇膏寫可以嗎?」

「可以。」第一次任務就輕鬆啲啦。

隔咗幾分鐘,佢覆我:「主人,狗狗做完啦。」

「你介唔介意影相?」雖然我信佢,但有相當然係更加好。

「唔介意,只要唔save低就得。」

「咁當然,你影張相嚟睇吓。」我諗咗一諗補充:「記得set Telegram嗰個計時先send畀我。」我加多咗一句令佢感到更加安心,同時提高私隱度。

冇幾耐,佢就send咗一張10秒嘅計時圖片畀我,我吞咗啖口水,內心緊張咁撳落去,呢次係我人生中第一次調教女奴嘅任務。

我打開張相,冇影到樣,只見到佢赤裸上身,露出胸部,啡色嘅乳暈,對波都有C cup。雖然膚色唔係非常白晢,但望落去又有幾分似大原優乃嘅身材,都冇咩缺點,胸口仲用紅色唇膏寫咗「我是狗母」呢四個字,乳頭上夾住各一個藍色嘅衣夾。

狗狗呢個姿勢係因為我嘅命令而做!呢張相係屬於我嘅創作!終於可以唔係睇其他人點樣做調教,終於有一張相係因為我而誕生!

好感動!

「好,我未話可以除,都唔可以除。」感動還感動,依然係要畀返主人應有嘅態度。

「知道主人。」

頭先要狗狗喺度等嗰20分鐘我內心其實非常緊張。等待,係一把雙面刃。用得好可以令對方增加期待,放大之後嘅刺激感,用得唔好對方分分鐘cool down咗,連玩都唔想再玩。

「你屋企有冇鏡?」我決定加強今次任務嘅效果。

「有啊主人。」

「而家去搵塊鏡,望住自己淫賤嘅身體,睇你而家似咩樣。」我又點會咁容易就畀她完成任務,「有冇望緊啊。」

「有啊主人。」

「有咩感覺呀?望住自己個身上寫着『狗母』」我轉用語音,用恥笑嘅口氣問佢。

「好怕羞呀主人。」佢用返語音回覆,可能係照住鏡唔方便打字,佢怕羞到連把聲都收細咗,仲有少少喘氣。

「好好認住你個淫樣,你係主人嘅狗母!」我轉咗文字,等佢自己幻想我把聲。

「係,我係主人隻狗母。」狗狗把聲有啲怕羞又帶點挑逗,聽落好似喺度發緊情。

「你仲有冇咩感覺?」

「粒lin好痛啊主人。」

「咁除咗痛之外,你爽唔爽啊?」

「爽呀主人。」佢用嬌嗲嘅聲音答。

「咁就爽,果然係隻M底嘅狗母。」我再度恥笑佢。

「嗚~」

「夾多2分鐘先準除。」普遍衣夾限時15分鐘,多過15分鐘就會有血流不通嘅危險,我宜家前後只係夾咗佢3分鐘左右,先小試牛刀。

「知道主人。」

2分鐘之後,「主人,狗狗除咗啦。」

「非常好,第一次你做得非常好,叻女(摸頭)」奴完成任務,做得好嘅時候要給予肯定同讚賞。

「主人,狗狗想要…」她果然喺度發情。

「想要啲咩?」我明知故問。

「狗狗想自慰…」

「咁宮容易就發情,真係淫蕩。」我用恥笑嘅語氣講。

「狗狗係主人淫蕩嘅狗母。」我估唔到佢為咗我批准佢自慰,竟然會咁講。

其實我準備批准她,不過係宜家先開始調教,就係畀奴知道奴嘅自慰同高潮都係主人嘅獎勵最好時候,先會令奴為咗可以獲得快感而有更好嘅表現。「今次第一次我就批准你,但係你以後每次自慰都要得到主人批准。」

「係,主人。」

「咩係啊,主人獎勵你要講啲咩啊?」

「多謝主人。」

「乖(摸頭)。」

喺關係啱啱建立嘅時候,必須要灌輸主奴之間嘅禮儀。「禮」係一種規範,規範住主奴之間不可僭越嘅身份地位,係身份嘅象徵,好似君臣之間一樣。而呢啲禮儀要趁早教導,等佢習慣。

Yeah! 完成咗人生中第一次調教,一切按照我事先編好嘅劇本,叫做合格啦!雖然我知道距離真實調教仲有一大段路,但都唔好失望!至少畀我自high一下先啦!設計咗一晚嘅調教任務總算冇白費。經過啱啱調教順利,果然信心大增。我有信心之後嘅調教都可以做得好。

留名

我一個女sub朋友睇完之後嘅意見
Lm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞