我玩咗BDSM七年,講吓入以來嘅經歷,勿相認

387 回覆
67 Like 206 Dislike
我推開學校一樓大門嘅玻璃門,避開眼前嘅人群,一個側身閃入大堂,跑去電腦面前,心諗「又遲到啦,快啲印完notes入去。」,我心急去上堂唔係為咗專心上堂聽書,而係為咗拎個好位、瞓個靚教

我突然醒起,拎起手機打算搵人幫我霸位。

「你又遲到呀P。」身後傳嚟一把女聲。

擰轉頭望一望,一個身材矮我一個頭、短髮空氣劉海、身穿藍色One Piece、明顯化咗日系妝、一眼就知道戴咗「大眼仔」嘅日系少女,圓圓嘅臉襯上佢嘅大眼con同眼線。

佢叫Tiffany,係我Ocamp紅house嘅組媽。

「你咪一樣遲到。」順帶一提,佢係我同班同學,亦係啱啱打算打電話畀佢嘅人。

「幫我印埋呀。」她企喺我身旁嘅空位。

「好啊,一餐飯。」我繼續專心喺學校官網輸入密碼。

「做P就要服務同學呀。」

「你傻咗呀,又唔見你幫你啲組仔女印埋?」

「唔同科呀嘛。」佢側住頭扮可愛講。

「你仲唔排隊印,一陣就好多人架啦。」

「小氣!」佢翻咗我一下白眼,轉身要去排隊。

我登出電腦,轉身離開,拍咗佢個頭一下,「行啦,遲到啦。」

「我都未印。」佢扮嘢撥開我隻手。

「我幫你印埋啦白癡。」我冇望佢邊行邊講。

好彩我哋唔算太遲,我同佢並排坐喺講台隔離靠後嘅位置,雖然唔係最後,但瞓覺都唔會太明顯。

枱上面嘅notes 其實只係用嚟扮嘢,呢個科目我一向唔太聽書,因為我底子好,過去嘅功課報告全靠「天才波」有70分以上,所以同Tiffany一齊坐嘅其中一個原因係如果我我瞓着咗,可以叫佢借份notes畀我抄。

「我哋搞緊Christmas ball呀,你有無興趣嚟?」「我哋」當然係指學生會。

「阿凱一定唔會畀我去囉,殺咗我都似!」佢擤鼻涕。

阿凱係紅house嘅副社長,佢哋喺Ocamp中朝夕相對,阿凱對Tiffany有好感,係迎新營後同佢表白,Tiffany應承咗,所以佢哋而家係情侶關係。

真係可惜。Tiffany咁可愛嘅女仔就咁畀人溝走咗,重點係,對於阿凱咁冇自信嘅行為,我唔like。

「有冇咁嚴啊,你唔講咪得囉。」我笑笑口。

「實會唔知啦。」她反咗個白眼。

之前已經聽聞阿凱管得Tiffany好嚴,簡直到咗瘋狂嘅地步,唔准佢同男性外出,成日check佢手機,甚至要求Tiffany 開Snapchat定位,等佢可以知道Tiffany嘅位置。

「冇自信嘅男仔先會咁。」我輕笑一下。

「你呢?」佢問。

「我唔介意我女朋友同其他男仔出街啊。」我笑住望她。

「我唔得呀嘛。」

「真係慘。」我推開面前嘅notes,打咗Tiffany個頭一下。

「我瞓陣先啦,幫我抄notes呀。」

「又係咁,收錢㗎喇。」佢冇好氣咁講。

「幫學生會P抄notes根本係你嘅光榮啦。」我冇理到佢,講完就埋頭伏喺枱上面。

大家唔好誤會,我唔係要追Tiffany,我只係將佢當成我上堂嘅小秘書,望住佢可愛又傻傻地嘅樣,整蠱佢簡直係一種樂趣。好似我呢種經常走堂,又唔鍾意聽書嘅「大忙人」,我每科都會揀一個同學做「秘書」,可以一齊做報告、溫書、抄notes,咁啱呢一科又係同佢一齊。再加上佢傻傻地咁樣,又可以畀我發洩一下S嘅感覺。

Tiffany對我嘅請求會聽話咁做,我有時都會蝦下Tiffany,佢又唔會反抗,所以都會懷疑Tiffany係咪M,如果Tiffany真係女M,Tiffany同呀凱拍拖就實在太浪費啦!

可能女M會有機會出現喺自己嘅身邊,所以我有時候會觀察身邊女生嘅反應、衣着、對我測試性動作嘅反應。雖然現實生活中搵奴係大海撈針,但都係一種樂趣。
開咗個Telegram,大家有興趣可以入嚟吹吓水
👉 https://t.me/+Sfid9fv88Fw2M2E9 👈

歡迎入嚟問吓我問題,傾吓偈
對於我小說有啲咩意見全部可以入邊討論
我都會分享吓我BDSM、調教睇法
或者我喺呢個圈入邊嘅日常有趣嘅嘢都會分享吓
嗰度會有最新第一手資料
樓主呢個形式去介紹BDSM幾好
好過全面某巴絲提議嘅你問我答
咁樣寫文會知多啲
可能大家唔係喺呢個圈子入邊,想了解都唔知應該問啲咩🤔
Btw,多謝支持
樓豬又幾型
多謝你
Lm 好睇 支持樓主
不過比起BDSM 我鍾意玩露出 野戰多啲
露出都係我其中一個項目
同女朋友玩過啲咩

有一次聖誕 酒店樓下有沙灘 都幾多人行
匿埋咗喺個大石頭後邊扑嘢

試過帶着遙控震蛋着短裙喺旺區行街 行吓行咗成地濕晒 後邊好似有個清潔姨姨見到

露出嘅話 試過住酒店2樓 拉開個窗簾 打開個窗其實幾多人喺度行嚟行去 跟住叫女朋友喺窗邊自慰比樓下啲人睇 嗰陣時晏晝三四點

諗到再講
的確係刺激嘅體驗👍
睇落去就會有
不過對於露出其實麻麻哋,所以唔係成日做
不過有陣時都會有
香港地而家越嚟越難搵地方
加緊甜
我想啲網調部份可以形容得仔細啲
呢個景正喎
呢個景正喎
通返關,冇辦法啦
聽晚出文
如果係鍾意羞辱加羞恥,但係又想求主人攬同錫係點,好矛盾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞