我玩咗BDSM七年,講吓入以來嘅經歷,勿相認

806 回覆
89 Like 363 Dislike
呼~我深呼吸一口氣調整心情。

「除衫,跪低。」我嚴厲命令夜夜。

我湊埋夜夜耳邊講「我有驚喜畀你。」

我喺袋入邊攞出一個黑色嘅盒,坐喺床邊。

夜夜見到我手上嘅盒,應該心知咩事,眼神立即變得又期待又認真。

夜夜除曬身上面所有嘅衫,爬過嚟我面前跪低。夜夜抬頭望住我,一言不發,就好似等待我下一步命令。

我望住夜夜嘅雙眼,吸一口氣,正式向佢講「夜夜你係咪願意認我做主人?」

今晚,係一個重要嘅夜晚,我降生22年,就係為咗呢一刻而存在。

「嗯。」夜夜肯定點頭。

「完整句子咁答我。」

「主人,夜夜願意。」夜夜平時係百厭,不過到咗依刻,臉上取而代之嘅係無比嘅莊嚴,平日嘅嬉皮笑臉消失得無影無蹤。

我打開個盒,黑色皮製頸圈,呢個係夜夜專屬嘅頸圈。

夜夜望到頸圈之後露出興奮嘅眼神,恨不得即刻戴上。

「呢一個係屬於你嘅頸圈,鍾唔鍾意啊?」

「鍾意呀,多謝主人。」夜夜忍唔住嫣然一笑。

「好!我有幾條規矩,你聽到如果有問題就同我講,冇問題嘅話就我每講一條規矩,你就講一聲「知道主人,夜夜願意遵守。」,知唔知道啊?」

「知道主人。」

「1. 要稱呼主人為主人。

2. 要自稱自己做夜夜,唔可以喺主人面前講「我」字。

3. 要服從同對主人坦白。

4. 自慰同高潮前要得到主人嘅批准。

5. 要時刻帶着頸圈,只准喺沖涼同埋主人批准嘅時候先可以除低。

6. 要將自己交畀主人,主人都會保護你。」

我每講一句,夜夜都回答「知道主人,夜夜會遵守。」

「好好。」我非常滿意,「我哋嘅安全詞係鱷魚。」

鱷魚,獵食嘅時候會留低眼淚,我希望我同夜夜會為大家流下眼淚。

安全詞係喺SM同調教入面係必要嘅存在,因為喺調教之中,奴會叫「唔好」、「救命」等詞語,但都唔係真實,可能只係奴下意識嘅恐懼,或者為咗氣氛而嗌,並唔係真正嘅拒絕同求救。所以,設立安全詞嘅目的就係為咗奴係真正有危險嘅時候嗌出,主人就會停止調教。

「知道主人。」

「安全詞係咩?」

「鱷魚。」

我一嘢打夜夜一巴。

「鱷魚,主人。」

「你以後每犯一次規我就會記低,儲埋就會罰,輕就打pat pat,重就到時再決定。」

「知道主人。」

「依家我幫你戴上頸圈,以後你就係我隻奴啦。」我將頸圈小心翼翼咁為夜夜帶上,我拎出鎖頭。

夜夜聽到我依句之後,立刻伸長頸,方便我為佢戴上頸圈,夜夜發光嘅眼神顯得佢好期待。皮革觸碰到夜夜條頸一刻,就代表夜夜將自己奉獻咗畀我依個主人。夜夜一絲不動,只係雙眼望實我。

「咔!」我將鎖鎖上。我哋嘅命運、肉體、靈魂同責任,就此共同扣上。

完美,只為夜夜一個而存在嘅頸圈。

騎士被冊封嘅一刻永遠係最值得紀念,最耀眼。

1秒鐘房間內所有空氣都為咗我同夜夜存在,一齊見證依份耀眼。

黑色牛皮隨着夜夜喉嚨呼吸嘅波動,一呼,一吸。緊貼住夜夜嘅皮膚。每一下呼吸,頸圈帶嚟嘅束縛,提醒住夜夜,佢已經被我依個主人擁有。

而眼前一個女仔只為我而存在,經過22年嚟嘅等待,夜夜,正式成為我嘅女奴。

簡單,完美。

我用力拉住夜夜嘅頸圈,將佢塊臉拉到我面前。

「你依家係屬於我㗎啦!」

今晚出咗新一集😋
#65 專屬貓盤
https://www.penana.com/article/1440761
尋晚更新嗰一篇係我最鍾意嘅部份
Lm
今晚更新咗新一集😎
#66 開始圈養
https://www.penana.com/article/1442352
我吻落去,深深嘅一吻。

呢個係正式成為主奴關係之後嘅第一個吻。

嘴唇分開之後,夜夜望住我,笑得好甜,仲不自覺舔一舔上唇,分明係畀訊息我。我解開我條褲,「你係咪要嚟服侍下主人?」我問。

聰明嘅夜夜即刻意會,然後趴係我胯下用佢嘅舌頭,細心服侍我嘅肉棒,好似幫佢清潔咁,每一個角落都唔放過。

夜夜突然將我嘅肉棒深入喉嚨,我一驚,估唔到連深喉都難唔到佢。

我用手用力咁撳住夜夜嘅頭。

「咳咳……」夜夜眉頭一皺,露出痛苦嘅表情。

我放手,等夜夜可以休息一下,之後又將佢個頭重新㩒落去,重複咗幾次,見到夜夜痛苦作嘔嘅表情,我先滿意放過佢。

平時AV見得多!親眼見識同體驗真係人生第一次!視覺衝擊、視覺享受比起含撚更加強烈!將自己嘅肉棒強行壓迫入對方喉嚨,征服感真係超強。加上夜夜忍唔住標眼水可憐嘅樣貌,更加突顯佢痛苦,但為咗服侍我、令我享受,強行忍受呢種痛苦,用自己嘅痛苦建築我嘅快樂。

我用手抬起佢嘅下巴,令佢嘅雙眼直視住我。

「之前你犯規,爭我60下pat pat要打。」我奸笑。

「可唔可以還30下先呀?」夜夜哀求。

我先唔會畀夜夜咁輕鬆,「唔得!轉身, pat pat抬高對着我!」我扮曬嚴厲咁講。

夜夜唔情願,不過都乖乖地轉身,抬起佢嘅美臀對住我。

我喺袋度拎皮拍出嚟,呢一個係新手S最易操作嘅道具,加上佢嘅體積細,方便收納,係我最鍾意嘅道具。

我用皮拍輕輕掃過夜夜嘅屁股,撫摸佢嘅屁股。當然,個玻璃肛塞仲喺夜夜嘅菊花入面。

夜夜敏感咁震咗下。

啪!我毫不猶豫打落去。

「啊!」夜夜痛苦嬌吟。

「我每打一下你就講「對唔住主人」,之後報數,如果報錯數就重新打過。」我命令咁講。

「知道主人。」

啪!我用力打咗一下。

「對唔住主人,一。」

我每邊pat pat各打咗30下,每一下打嘅力度同節奏都唔同。每打一下,夜夜會講一句「對唔住主人。」

60下之後,夜夜攰到趴咗喺度,Pat pat上面已經係赤紅嘅印。

我拎出潤膚膏,搽係夜夜嘅屁股上,輕輕撫摸佢嘅屁股,等佢慢慢消紅,我錫夜夜嘅屁股一下。

我叫夜夜面向我,眼見佢臉頰留住兩行眼淚,楚楚可憐嘅樣真係好嬌美,然後我輕輕錫咗一下佢嘅淚痕。

「唔好喊啦,主人錫返你。」我柔聲安慰佢。

「多謝主人。」夜夜微微點頭。

我畀夜夜趴係我腳邊休息一陣,就話「等主人獎勵你。」,講完之後我就喺個袋度拎出一條5米長嘅紅繩。

呢一個係繩屋出品捆綁專用嘅麻繩。

我扶咗夜夜起身,叫夜夜企喺門框之下,命令佢舉高雙手,放喺頭後面。

我用繩將夜夜嘅手綁起,另一邊綁喺門框嘅橫樑上,吊起夜夜雙手。

再拎出一個紅色嘅口𣕧,塞喺夜夜口中。

球形口𣕧,剩係得幾個細窿用嚟呼吸,夜夜嘅口撐大咗,只可「嗚...嗚...」咁叫,唔能夠大嗌,久而久之,因為嘴巴無法合上,口水就會控制唔到咁流落嚟,個樣十分可憐。

我拎出一枝2cm粗,有無數凸粒嘅玻璃製自慰棒,放喺夜夜眼前,佢眼中已經發出恐懼嘅眼神,身體不停搖動,好似想拒絕,可惜佢又點可以避得到呢。

夜夜嘅淫水已經多到流晒喺地下。

我捉住夜夜條腰唔畀佢亂郁,將自慰棒插入夜夜嘅私處。

Push 精彩
更新咗最新一集✌️
#67 空心肛塞
https://www.penana.com/article/1443061
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞