我玩咗BDSM七年,講吓入以來嘅經歷,勿相認

387 回覆
67 Like 206 Dislike
「好攰好眼瞓啊…」我趴咗係張枱到。

「你日日都眼瞓㗎啦。」有為係我隔離講。

「忙啊嘛呢排,又學生會又assignment。」

「好彩我冇入學生會咋。」我之前有叫過有為,但佢冇入到。

「又要諗調教項目。」我細細聲咁講。

「頂!你自己攞嚟嘅。」有為反咗我一下白眼。

「我開心啊嘛,呢個係做主人嘅責任。」

「唔講依啲住。」有為開咗佢WhatsApp,「Amy正唔正呀?我諗住約佢食飯。」佢笑笑口咁講。

「吓?Amy?攝soc個個?」我擰轉頭望住有為。

「咁桐桐呢?」桐桐係近排同有為曖味緊嗰個女仔。

「又未拍拖,仲有得揀下。」

「What The Fuck? 」我指住有為話:「正一fuck boy。」

有為撥開我隻手,伸個頭埋嚟,「咁你呢?咪又係玩緊交友apps。」

「頂你呀!」我即刻捂住有為把口,唔畀佢再係班房入面亂講。學生會主席,一旦有是非,就會好麻煩。

有為扯開我隻手,「你自己咪又係一樣。」

「我點同你?」我抗議。

其實有為冇錯,我係課室入面玩 "Maychat" ,睇嚟我已經冇得救。

搵一個實調女奴真係比我想像中難好多,我每晚堅持用成5個鐘喺 "Maychat" 上面,已經成個月時間啦。眨下眼,學校嘅每個同學都為final exam喺度努力温緊書,我自己都一樣,無論係喺學業上定係搵女奴方面。

我真係有啲佩服自己嘅堅持。

「你抄完記得畀返我啊。」Tiffany將佢本notes遞畀我,「我仲未温曬㗎。」

「得啦,今晚搞掂畀返你。」我接住咗Tiffany本notes,「多謝曬。」

「一餐飯呀。」

「星期四陪我温書,之後請你食飯。」

「好呀,你講㗎!」Tiffany指住我講。

我笑住同Tiffany講:「唔會走你數啦。」
想講女主角而家先啱啱出場
唔好意思,原來仲未😂
下一篇應該會出現
同Tiffany分開咗之後,我好自然咁攞咗部手機出嚟。

突然間,我部Iphone 5 SE 彈咗個通知出嚟「貓奴尋主」,係 "Maychat" 嘅通知!

我即刻9秒9 Log in "Maychat" 㩒確定邀請, "Maychat" 突然lag咗機,connect唔到network,我點㩒都㩒唔入。隔咗一陣,終於成功登入返 "Maychat" ,可惜個邀請已經消失咗。

我即刻企埋一邊,滑下個mon,搵下嗰個標題。雖然可能係男仔,又或者已經畀其他人邀請咗,但我依然唔會放棄呢個機會。

「Fuck!」我暗暗叫苦。

皇天不負有心人,我終於搵到嗰個標題啦 ——「貓奴尋主」。

我㩒咗入去,佢冇接受到我嘅邀請,我冇放棄。根據我嘅經驗,呢啲標題一向一定好多人邀請,佢一時之間未睇到我嘅邀請完全唔出奇。

我繼續努力咁係咁邀請「佢」。

終於,畫面一轉,我進入咗私人對話嘅介面,成功邀請到佢啦!

不過我知道,距離真正嘅成功仲有好長嘅路要行。

我深呼吸咗一下,冷靜下自己,打咗第一句說話。。。

「Hi!」

「Hi!」佢覆我。

「你係女M?」

「係呀!你係男主?」

「嗯!我有三年幾經驗,依家搵緊奴。」當然,我只係喺到扮曬野,其實我得一個月網調嘅經驗,但我有信心以我爬文嘅經驗,可以講到好多「經驗」出嚟。

「我之前有玩過下,未有過真正嘅主人。」

睇嚟對方係有經驗嘅女M,我要認真咁拎出十足十嘅看家本領將佢收服。

「你想搵主?」

「嗯。」

「你幾歲呀?」

「25。」

「我22歲。」又補多句「你介唔介意?」

「唔介意,但一定要成熟過我。」

放心,以我嘅「經驗」,我嘅内心一定比一般22歲嘅屁孩成熟。

「年紀唔代表一切。」

「係呀!」

「你想搵一個點嘅主?」我問。

「一個可以lead到我,又可以照顧我個心、啱傾嘅主。」

「可以,咁你鐘意嚴啲、惡啲定温柔啲嘅主?」

「我鐘意嚴啲惡啲嘅。」

「咁我平時會對你好,錫你,不過如果你犯規我就會罰你,知道嗎?」

「好呀!」

「你不如講下你啲經驗嚟聽下。」知道對方嘅底細係收奴嘅時候最重要嘅野。
今更新咗
https://www.penana.com/article/1364560
#33 4個鐘嘅肛室地獄
收第二隻收得咁快?唔使培養感情?
睇落去就知㗎啦

而家先啱啱發現對方存在咋
13頁再出文
push
推啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞