我玩咗BDSM七年,講吓入以來嘅經歷,勿相認

387 回覆
67 Like 206 Dislike
Lm 好睇好睇

開始進入正題,會越嚟越多甜
不過我依然會盡力保持真實,希望可以分享多啲呢個「世界」畀你哋認識
大家有啲咩建議歡迎同我講,提我寫得好啲、講吓你哋有邊part鍾意、甚至唔鍾意屌柒我都冇問題
多謝
LM
我望一望個鐘,時間已經差唔多,我要出門口返公司,再唔出門口又會遲到。

「我宜家出門口啦,你做曬教案未啊?」我send咗WhatsApp畀我女朋友。

小蕎冇即刻覆我,應該仲忙緊。

入夜嘅西洋菜街人潮擠得水洩不通,自己一個喺街上遊走硬係覺得格格不入,我隨便揀咗一間茶餐廳就入去坐低。

我依一刻嘅心情仲停留喺啱啱嘅調教之中。

嗌完晚餐之後,覺得有啲無聊,就打開Telegram問狗狗:「你食咗飯未呀?」

隔咗一陣,佢回覆:「我煮緊飯啊。」

「我?」

「對唔住主人。」佢立即回覆。

「上次已經畀咗次機會你,睇嚟今次要罰過你先記得。」我將手機放喺枱底下回覆,茶餐廳座無虛席,下意識驚人哋會睇到我哋嘅奇怪對話。

「平時屋企都係你負責煮飯?」

「係呀主人。」佢有補充:「阿媽係無飯主婦。」

突然手機一震,原來係小蕎send WhatsApp畀我:「我到旺角啦,你喺邊呀?」

「我喺公司附近。」我回覆。

「我未食嘢啊,陪我食呀。」

「好啊,我喺XX冰室坐低咗啦,你過嚟啦。」佢成日都咁突然。

「你偷偷地食唔等我。」佢扮嬲咁講。

「鬼叫你咁遲先覆我。」

我一邊等小蕎,一邊繼續同狗狗對話。就算啲嘢食嚟到我依家視若無睹,一嚟想等埋小蕎先食,二嚟我而家嘅心情就好似一個啱啱收到新玩具嘅小孩一樣,顧住玩新玩具,又點會有心情食飯。

「喂~」我抬頭見到小蕎企喺我前面,將手袋放喺對面張櫈度,佢着住一如既往嘅白色連身長裙,帶出佢成熟嘅風格。

我即刻熄咗個電話mon,「嗌嘢食先啦。」

「又唔嚟地鐵站接我。」佢嘟起個嘴。

「我叫咗嘢食嘛。」我搣咗一下佢塊臉。

「喂!痛啊。」她有啲嬲咁講:「都話唔好搣。」

「呵返呵返。」我笑住摸摸佢塊臉。

因為時間關迫要趕返公司,我哋就隨意嗌咗小食,兩個人share當晚餐,唔知點解小蕎永遠唔鍾意我喺公開場合對她做親暱嘅行為,佢雖然冇其他人對香港女性標籤嘅「港女性格」,佢成熟大方,但可能因為過於理性,我同小蕎好少親熱,多數係我做主動,佢從來冇試過主動抱我錫我。真係難以想像眼前嘅女朋友變成女M,對自己百般依順、小鳥依人嘅樣子。我又開始回想起狗狗嘅乖巧。

「喂,做咩發呆啊?」

「吓。」我回一回神,見到小蕎睥住我。

「冇呀,我諗緊野姐。」我笑。

我同小蕎一齊發展生意已經差唔多一年半,一開頭佢覺得處理公司事務好煩,認為工作複雜。不過佢為咗我付出咗好多,幫我打理大小事務,由開始嘅唔願意,到宜家嘅積極參與。雖然講唔上咩賺大錢,但總算可以支付生活日常開支,好大嘅功勞要歸功於小蕎。

尤其宜家做咗學生會主席之後,大部份時間用嚟做學生會公務,好多時要小蕎幫手。即使佢讀書嘅課程繁複,依然會抽時間返嚟公司,我內心其實好感激。

送完小蕎返屋企之後,我搭上往尖沙咀嘅巴士返屋企。我鍾意搭車,坐喺巴士上望住路上嘅景色,聽住音樂,等自己沉醉於自己嘅小宇宙入面,都係一種獨處嘅享受。

經過頭先個網調,我嘅生活好似同之前唔同咗,實際上有啲咩唔同我又講唔出。可能係個感覺掛。話就話我已經研究咗BDSM好耐,真正實踐係幾個鐘頭之前嘅事。加上我有小喬呢個女朋友,內心明白情侶同主奴關係係有分別,不過感覺都好似出軌。

我真係一個仆街。我竟然對依種雙重關係一啲內疚都冇,有嘅只係刺激感。

唔知係咪淨係網調覺得冇乜嘢呢?如果有朝一日畀我實踐到實調,又會係咩心情呀?

一路望住街上嘅風景,唔同問題係我腦袋之中不斷反覆出現。
Push
Push
返到屋企,我登入Telegram,見到狗狗上一個訊息已經係7:36pm ,係三個鐘之前嘅事,當然我同小蕎見面時會熄咗Telegram。呢個始終唔係可以見光嘅嘢。

「我返嚟啦,啱啱放工。」

「狗狗啱啱溫緊書。」

「溫成點啊?」

「OK啦,仲有好多未溫,怕溫唔切。」

「唔緊要,仲有半年時間。」

「唔得㗎,冇時間啦。」

「其實你唔好畀咁大壓力自己先。」

「我一定要入到U架。」

「其實宜家唔入U都大把出路。」我講述咗一啲自己嘅經歷。我唔明白點解而家嘅社會價值觀塑造到一定要讀大學先有前途。我識啲成功人士只係中學畢業,都可以打拼出自己嘅天地。

「我屋企人一定要我入U,入唔到就要出嚟做嘢。」唉!又係家庭問題,呢種扭曲嘅觀念簡直係荼毒下一代。

我真係非常反對啲人話一定要讀完大學先可以有好人生,就好似人生有一個既定嘅規則咁,可能我係S,係男主,更加介意畀人點嚟點去,又要框死自己。我細細個就唔畀屋企框死,為咗自己想去闖可以喺學校示威,可以同屋企人反面一年,社會唔可以框死我。就算全世界話嗰樣嘢係啱又點?一定係啱嘅咩?我就鍾意行自己條路,我係極反對「讀大學先有好人生」,只要聽到有人咁講,我就會好反感。

「你其實真正想做嘅係咩?」

「物理治療師。」佢講咗一個大眾嘅理想。

「咁唔一定要讀U啦,asso都有㗎。」

「唔得㗎,我阿爸唔會畀錢我讀asso。」

傳說中嘅怪獸家長……

有好多嘅女M有家庭困擾,可能因為生於破碎家庭,可能因為受家人壓迫,所以我都有心理準備,佢會遇上普遍中學生嘅難題,唯有好好開解佢。如果依句說話係出自我父母口中,下場就只有鬧交收場。幸運地我父母喺學業上都尊重我自己嘅意願。

身為主人嘅責任更加要好好開導奴嘅價值觀,帶領對方了解自己,我明白到生活中好多嘢可以自己話事,甚至解決原生家庭帶來嘅傷害。簡單來講,就係一個心理輔導員一樣嘅角色,除咗平時接收情緒,解決心事之外,成長之中出現嘅後遺症都係主人嘅需要解決嘅事項。做唔到,唔係一個好嘅主人。所以基本上所有奴都希望自己主人比自己更加成熟、有人生經歷,先可以喺重要關頭帶領自己

「你有冇諗過半工讀啊?」

「到時我阿爸一定會叫我養家。」

我到底喺度睇緊啲咩70年代設定。

「一定要?」

「嗯。」

我突然醒覺狗狗對自己嘅稱呼改變咗,不過宜家傾心事,我決定先放過佢,費事對佢咁殘忍,宜家最重要係開解佢。我心諗,佢如果無法解開家庭嘅枷鎖,一世只會係咁,「由你唔聽屋企說話嘅時候開始,你嘅人生先會真正開心。」

我身為一個主人,除咗調教之外,仲要好好陪伴同引導奴隸成長,雖然我同狗狗只不過係網調,都要盡一下責任,冇可能見到有問題,見住狗狗有煩惱唔理。隔住Mon依然要照講。

佢冇回應,只係已讀我,我繼續講:「我之前屋企係咁迫我,結果同屋企人反咗面,佢哋最後畀我去追夢。」

「狗狗冇主人咁勇敢。」

我正想講我唔勇敢,又覺得呢個講法唔太妥當,「請不要在捆綁別人之前,就被世界所束縛了。」呢個係我入圈之後嘅一個格言。「唔使驚啦,我會支持你嘅。」我安慰佢。

真係好矛盾,明明實際係幫唔到狗狗乜咁,又要係到大條道理…唔通教狗狗同屋企人反面咩?我可以咁去決定我嘅人生,唔代表狗狗行同一條路會開心。唯有講得幾多得幾多…

唯有慢慢嚟啦⋯⋯

「多謝主人。」

「摸頭。」

佢回覆一個「錫錫」嘅表情符號。

「你呀,犯咗規仲未罰你,頭先嗰啲就算啦。」

「主人想點罰…」

我諗咗一諗,忽然諗到一個邪惡主意,就回覆狗狗:「遲啲話畀你知。」,加咗個「恥笑」嘅表情符號。

令奴對調教內容有所期待係調教之一。
如果大家想睇快啲可以去我penana

Penana
https://www.penana.com/story/149642

你哋仲可以follow埋我嘅IG、Threads、twitter
嗰度有小弟嘅其他廢噏🤧

Instagram
https://www.instagram.com/words.beyond.wall?igsh=OHhnZGZ0N2Nna3hs&utm_source=qr

Threads
https://www.threads.net/@words.beyond.wall

Twitter
https://x.com/hkmmter?s=21&t=mmKp8EW1sHo6fiteZfUJnA
已fol
咁多廢話
多謝支持

見到樓主咁少頭髮就無心機睇

我都知嗰日嗰陣時個髮型好kam
BTW,其實女主角仲未出場
捨得出文未
推到第6頁即刻做俾你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞