我玩咗BDSM七年,講吓入以來嘅經歷,勿相認

806 回覆
89 Like 363 Dislike
依度只係出小說
更新咗最新一集🖤
#86 剷屎官
https://www.penana.com/article/1507778
我嚇咗一跳,然後同夜夜講我要聽一個電話,就急急腳衝落大堂,嗰時已經11點,周圍冇人,不過我依然係唔放心,見到面前有一格傷殘人士嘅廁所,就即刻走入去。

「喂,咩事呀?」我聽咗電話之後好溫柔問。

「你喺度做緊咩啊?」手機嘅另一邊傳嚟小蕎把聲,可以聽得出佢已經有睡意。

「我啱啱返到屋企,喺廁所想沖涼啊。」我呢一刻只係想小蕎快啲收線,打算搵個藉口打發佢。

「仲諗住同你傾吓計添。」

「你可以嘅,雖然我除晒啲衫。」我又問「你喺度做緊啲咩?」

「咁算啦,我依家差唔多瞓喇。」

「好啦,乖乖啦,我唱多啦A夢氹你瞓啦。」我內心暗暗自喜,竟然小蕎就嚟瞓,我諗住安慰佢,等佢減少不捨嘅情緒,盡快入睡。

「好呀,咁你唱啦。」聽到我話要唱歌,小蕎立即表現開心。

我唱咗首多啦A夢主題曲之後,就溫柔講「乖豬豬,快啲去瞓啦。」

「好啦,晚安。」

「早唞。」

Yeah! 好彩而家學院入面一個人都冇,呢個傷殘廁所又隔音,小蕎完全冇半點懷疑。

我收左線之後,就返去頭先後台嘅出入口處,眼見啲人已經散得七七八八,而夜夜仲同零星經過佢身邊嘅朋友打招呼。

​​​​​​​
「點啊?我好肚餓啦,幾時去食飯啊?」我走到夜夜身邊問。

「我都餓到扁啦,依家去啦。」夜夜笑住捽捽自己個肚仔。

我哋正想離開嘅時候,一位戴眼鏡,身材高挑嘅文青女仔走過嚟我哋身邊。

「你返咗嚟幫手呀?」夜夜興奮捉住嗰個女仔嘅雙手。

「係呀,今日我啲師弟有份演出。」嗰個女仔講。

「哦,係咪信仔啊?」夜夜轉頭就向我介紹「佢係我嘅師姐,我當佢姐姐架。」

眼前呢個女仔睇落去比夜夜更加後生,估唔到係夜夜嘅師姐。

「佢係我主人。嘻嘻!」夜夜向嗰個女仔介紹我。

雖然我已經知道夜夜嘅性格爽直,但畀佢當眾介紹我嘅身份,暗地真係嚇咗一跳。

「係呀,hi。」我盡量唔露出尷尬嘅表情。

「hi。」只係嗰個女仔顯得有啲尷尬。

除此之外嗰個女仔冇太大反應,睇嚟夜夜玩主奴關係呢件事,喺佢嘅朋友圈入面已經唔係咩新聞。

嗰個女仔可能費事留低尷尬,寒暄左幾句就走咗。

++++++++++++++++++++++++

人群漸漸散去,我同夜夜雙雙離開。

「你真係唔怕人知喝。」我摸摸夜夜個頭。

「佢哋都知㗎,我啱啱玩主奴嗰時佢哋已經知。」夜夜又話「我唔怕畀人知。」

「其實如果唔拍拖,我都唔怕畀其他人知。」我好坦白講。

如果我嘅莊員知道我玩BDSM唔知佢哋會有咩反應呢?我好似一次都冇喺佢哋面前提起過。

「嘻。你曳曳呀,小心啲呀。」夜夜笑住講。

「我唔怕其他人嘅目光㗎。」我又講出我嘅格言「請不要再捆綁別人之前,就被世界所東縛了。」不過依家睇落,夜夜比我更活出依一個格言

「大人又約我啦。」夜夜轉開話題。

「佢唔知你有主人咩?」

「知啊,不過佢話我好正又想約我。」

其實我唔介意夜夜同佢嘅SP繼續約炮,反正夜夜已經係我嘅奴,心已經屬於我,大人極期量只可以得到佢嘅身體。

「你可以約,但係一定要帶套。」我嚴肅對夜夜講。

「咁可唔可以唔帶頸圈啊?」夜夜又想扭計。

「我考慮吓。」我隨便回應。我大可以答應,但偏偏想大人知道夜夜已經被我擁有。

我哋最後去咗太子酒吧街,夜夜帶我行入一間叫做"plazz bar嘅酒吧。

「就係呢間啦。」夜夜邊行邊走,呢間係一聞地牢嘅酒吧。

入面環境寧靜,燈火昏暗,樓梯間有一部80年代嘅合舊式唱碟機,估唔到仲有地方保留舊式唱碟機,酒吧長方形格局,只有幾個人,唱碟機播着80年代嘅英文歌,柔柔嘅歌聲,寧靜格調嘅場面,無疑係個談心嘅好地方。

我哋坐咗係一張四人嘅卡位,夜夜依然係輕力坐低,驚用力會頂到肛塞。

「你成日嚟?」我環顧四周。

「我哋以前成班同學一完咗表演或者做嘢做得夜就會過嚟呢度食飯同慶祝。」
出咗新一集
#87 如果…姊妹奴
https://www.penana.com/article/1510197

「你既然咁熟,就由你點菜啦。」我笑着張菜單遞去夜夜面前。

「好啦。」夜夜接住菜單。「老闆娘。」

一位身穿黃色連身長裙嘅中年女性行到卡位旁邊,「點啊女,想食咩啊?」睇落去佢同夜夜相當熟。

夜夜揭開菜單,熟悉咁點菜「要一份卡邦尼,一個芝士焗西蘭花,一個炸魷魚圈。」轉頭望住我又問「你想飲啲咩啊?」

「fruit punch啦。」我酒量唔好,除咗慶祝酒會,一向比較少飲酒。

「好啊,仲有冇其他?」老闆娘問。

「冇啦,等等要加再叫。」夜夜講。

老闆娘同夜夜傾左幾句就走咗,見到夜夜同酒吧嘅人非常熟悉,睇嚟夜夜嘅交際能力並唔限於學校。

我鍾意同外向嘅人相處,可能因為我都係呢種人。呀瑜都係超級外向嘅朋友。

「你真係成日嚟喎。」

「係呀,成日會撞到朋友。」講完就轉身向後面嗰台嘅食客揮手,「我啲同學。」

「你真係多朋友,你應該係右腦人,4號仔。」

「咩嚟?」夜夜好奇問。

「九型人格嘅4號仔,藝術型,係九型入面最千愁萬感,就好似你隻貓仔咁。」

「咁使唔使做啲咩問卷?」夜夜笑住咁講。

「問卷只可以測試到你嘅表面行為,點解會做出呢啲行為嘅原因先係你嘅性格,要知道你嘅核心情緒。」

「即係點?」夜夜明顯對呢個話題好有興趣。

「要透過問問題先知。」我諗咗一陣,問佢「如果有一個人係你排緊隊嘅時候打你尖,你會點做?即刻鬧佢,乜都唔做定係等人鬧你先會出聲?」

夜夜又諗,「我應該會睇定啲先。」

「唔,我大概估到。」我微微退後身,專登賣關子講「等我日後慢慢再觀察下先。」

「你又唔講。」夜夜見我唔答,立刻扁嘴。

傾偈之間嘢食已經送上枱,我餓左半日,我同夜夜忍唔住,即刻起筷。

夜夜好乖先分咗嘢食伸我,再輪到自己,呢個係基本嘅主奴禮數。

「主人,可唔可以批准我除咗個肛塞食飯啊?」夜夜細聲求我。

夜夜戴住個肛塞已經有幾個鐘,我諗佢已經受盡刺激,於心不忍,不如等佢安心食個晚飯。

「好啦,準你除啦,不過食完要戴返。」

「唔好啦,鳴….」夜夜用嬌嗲嘅聲音求我。

「唔可以,你仲除唔除?」我表情認真,調教項目係唔可以完全讓步,否則會毁滅自己身為主人嘅威風。

夜夜見我咁認真嘅樣,知道自己唔夠我講,驚我會突然改變主意,立刻從背囊入面攞出佢平時放情趣玩具嘅布袋,快步走入廁所。

隔咗一陣,夜夜攞住布袋笑笑口行返番座位「我除咗啦。」

夜夜冇塞住個肛塞,談吐舉止正常返,變返嗰個活潑夜夜。

夜夜拮左一粒西蘭花入口,問「你想唔想點歌啊?」

「好啊,有啲咩歌點啊?」我一行入酒吧已經想試玩嗰部唱碟機。

「主人畀十蚊我。」

夜夜滿口笑容遞出佢隻手板。

我拎咗五十蚊畀夜夜,夜夜走到吧枱唱錢,再走去唱碟機前面,我行去夜夜背後,見周圍冇熟人,大膽喺後面抱住夜夜嘅蠻腰,輕輕喺佢耳邊問「有咩歌點啊?」

夜夜打開點歌單,一張張CD嘅封面喺唱碟機中間嘅玻璃片後掠過。

「點解搵唔返首歌嘅?」夜夜自言自語,佢擰轉頭問「你有咩歌想聽?」

我眼見全部都係自己未聽過嘅歌「我畀你幫我揀啦。」

夜夜揀咗四首歌之後,拖住我返去座位「5蚊一首歌,一陣佢會自己播,播晒其他人揀嗰啲就會到我頭先嗰4首。」

我哋喺柔柔嘅歌聲下共進完晚餐,夜夜走入廁所塞番個肛塞,就離開餐廳,臨別嘅時候都不忘同老闆娘傾幾句計。

我同小蕎拍拖嗰陣從來冇試過蠋光晚餐,如此浪漫嘅情節今晚係第一次,我點估到係同夜夜一齊經歴。開心係開心,只係開心過後,難免湧出一陣可惜,始終冇同過小蕎食蠋光晚餐。

返去屋企嘅巴士上,我冇對夜夜郁手郁腳,夜夜靜靜地靠住我膊頭,佢淡淡的幽香傳入我嘅鼻,望住路上嘅風光,睇落好夢幻,我同夜夜嘅關係嚟得好快,一切都係嚟自一句主奴嘅承諾,一句冇法律效力嘅說話,看似堅固,但又十分脆弱。

情侶係有咗經歷先一齊,主奴就係一齊咗先有經歷,我同夜夜之間只有主奴之名,但就冇刻骨銘心嘅經歷。

我拖着夜夜嘅纖纖細手,旁人眼中我哋係一對情侶,可能心中有愧,我每同夜夜有一個親暱嘅舉動,都叫我小心。

「我最鍾意就係搭巴士,明知有地鐵我都唔會搭,我鍾意一路搭車,一路睇風景,可以散吓心。」

「嗯,我會聽歌。」夜夜細聲講,佢就好似一隻小烏依人嘅小貓,呢一刻佢只係想靠住主人,放空自己。

「有冇啲咩歌好聽?」

夜夜喺背囊攞出一部iPad,一邊戴喺插上耳機,一邊戴喺自己嘅耳仔,一邊幫我戴上。

「嘩,你依家仲有keep住部iPod?」望住呢部有10年歷史嘅電子產品,夜夜真係不斷畀驚喜我。

幾首歌嘅時間,我哋已經返到去我媽咪屋企,夜夜正想擒上嚟,我一手將佢推開。

「沖涼先,成身都好污糟。」我認真講。

「等等先啦。」夜夜扭計咁講。

「三、二⋯」我倒數。

夜夜知道倒數完之後佢都未有行動,就將會面對殘忍嘅對待,係我未倒數完佢就攞住衫褲,走入浴室。

我喺房間攞咗乾淨嘅衣物就走入浴室,企喺玻璃企缸上,雙雙赤身相見。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞