我玩咗BDSM七年,講吓入以來嘅經歷,勿相認

387 回覆
67 Like 206 Dislike
今晚出
今晚有人推嘅話
快!
琴日夜晚有嘢做🙏🏻
今晚出返
出多幾篇
「你不如講下你啲經驗嚟聽下。」知道對方嘅底細係收奴嘅時候最重要嘅野。

原來佢同前度同佢玩過下sm,自從16歲就開始知道自己係女M,初戀男朋友就好似係一個類似主人咁嘅存在,會係做愛個陣羞辱佢、摙佢條頸令佢窒息,但佢又感覺到好有快感。佢而家無拍拖,有一個SP,但做唔到主人,所以想搵個主人。

傾下傾下覺得同佢幾適合,我提出嘅調教項目佢都可以接受,只係佢係一個貓奴。

貓奴同狗奴係兩個最廣泛嘅分類,貓奴生性百厭,鐘意討罰討主人注意,雖然鐘意痴主人,不過要多啲私人時間。犬奴比較聽話,廿四小時都鐘意痴住主人,對主人嘅忠心度高,唔會百厭。

原來係一隻小貓咪,咁唔錯嘅。

好快我哋順理成章咁交換咗Telegram…

「你叫咩名啊?」我問。

「我叫夜夜。」佢又問「咁你呢?」

我諗咗一諗,無理由用我日常嘅稱呼掛,我叫林尚薪……好,就咁決定啦。

「我叫尚木。」我補充咁講:「我未收你㗎,因為我係搵長期嘅奴隸,所以我要睇下夾唔夾先,正式收咗先叫我主人啦。」

「當然啦,我唔會隨便認主。」果然,貓奴都係高傲嘅。

不過我已經下定決心,夜夜,我會收服你!

非常好!經過成個月嘅努力,千辛萬苦,終於有起色!依家只係同夜夜交換咗telegram,只係第一步,總好過咩都冇先。係茫茫大海之中捉支樹枝,自然要捉到實一實。

今次一定要小心處理,千祈唔好柒!千祈唔好柒!

不知不覺已經同夜夜喺Telegram傾咗兩日,佢係一個藝術工作者,平時啲機構搞活動就接job為生,通常都係有job嘅時候忙一陣,直至到個活動完咗之後就唔洗返工,彈性工作時間。

夜夜係一個好有趣嘅女仔,我同佢總會有傾唔完嘅話題。佢分享咗之前嘅經歷,佢最鐘意窒息調教。夜夜話佢好享受畀人鏈住條頸,窒息嗰陣腦袋放空嘅感覺,「係生同死之間,感受到存在。」佢係咁樣去形容窒息嘅感覺。夜夜又話佢體質好敏感,潮吹係一件成日發生嘅事。就咁聽我好滿意,我覺得呢個女仔係一個可造之材,好有潛質。我講咗關於我女朋友嘅事,夜夜亦冇介意我有女朋友。

今日係假期,喺旺角行嚟行去,百無聊賴,但又唔想係屋企做廢青喎。當我係旺角街頭漫遊之際,夜夜忽然間send咗個message畀我。我打開之後嚇咗一嚇,即刻熄返手機mon。

夜夜send咗一張私處嘅相畀我,見到佢將陰毛剃得乾乾淨淨,私處呈一線一覽無遺。「我喺公司廁所,帶咗粒聰明球,你想唔想我塞落去啊?」夜夜調皮咁話。

聰明球又叫收陰球,原意用嚟訓練陰道肌肉,通常係一個塑膠球,內置一粒走珠,可以選擇唔同重量,女性會將「佢」放入陰道,故意地用肌肉收緊、放輕陰道內壁,用嚟訓練陰道肌肉嘅緊緻性。當然,亦有人會將「佢」視作情趣玩具,因為收陰球嘅走珠係行路嘅時候會喺陰道內來回碰撞,令女性產生快感,喺《格雷》第二集入面都有出現過,只不過係金屬製。

「好呀!塞到你放工,同埋唔准着底褲。」夜夜自動要求調教,我當然暗自竊喜,唔會放過呢個機會。

同夜夜傾咗兩日,知道佢有豐富嘅被調教經驗,不過估唔到佢會主動要求我去調教,代表佢好認識同渴望自己嘅慾望,只要遇到適當嘅推動,可以輕鬆將夜夜帶到更深嘅深淵,同時,要佢做調教項目都會更容易。

不過依家當然唔好咁多廢話,先調教咗佢先。

「咁耐?會好想要㗎。」

「咁又點?咁係你問題!」我依句非常殘忍。

「我唔制啊!啲水會流曬落嚟。」睇嚟每個女奴都會有呢個問題。

「咁你忍下啦!」

「真係塞?」

「係,依家塞畀我睇。」
依篇多啲字數㗎
今晚更新咗新嘢💛💛
https://www.penana.com/article/1364562
#34 燭光晚餐
想講女主角啱啱出場!
聽晚出文
lm
lm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞