我玩咗BDSM七年,講吓入以來嘅經歷,勿相認

559 回覆
77 Like 283 Dislike
夜夜輕輕抬起佢pat pat,分開佢嘅雙腳,我粗暴咁擘大佢兩塊臀肉,夜夜嘅菊花係我眼前清晰可見。

好靚嘅小菊花。摺紋清晰可見,一條毛都冇。我手指喺夜夜嘅菊花上面打圈,因為我嘅挑逗,佢下意識怕羞咁縮咗一下。

好可愛!

我將肛塞放喺夜夜嘅菊花口,一下就放咗入去。

「啊!」夜夜痛苦呻吟咗一聲。

由於肛塞已經沾滿咗涶液,好容易就放咗入去。我企起身,用手瞄準肛塞嘅尾端壓落去,「唔好,頂到啊佢……」夜夜嬌喘咁講。

我當然冇理到夜夜嘅求救,繼續無情按壓落去,呢一個幼長嘅肛塞嘅尾端直接壓到夜夜陰道入面嘅G點。

「點啊?咁就爽?」我把嘴當然唔會放過夜夜。

「佢頂到夜夜個G點。」我當然知道。

我見到夜夜嘅私處已經泛濫到滴水拉絲,淫水直接滴落梳化,我見佢咁樣立即拎出手機影低夜夜呢個醜態。

夜夜已經開始忍唔住發情,我攞出一張櫈,叫夜夜坐上去,將佢嘅雙手反到背後,用手扣鎖住,再用索帶將佢嘅雙腳固定到櫈腳上面。

我摸一摸夜夜嘅私處,手指上面沾滿夜夜嘅淫水,我將手指放係佢眼前,「睇吓,一個肛塞就搞到你濕曬啦。」

「唔……」夜夜怕羞咁擰轉面,眼神唔敢同我對視。

我將夜夜嘅淫水抹喺佢塊面到,轉身拎一出我早已預備咗嘅電動轉珠棒。

夜夜眼見我拎出一個轉珠棒,面上立即露咗害怕嘅表情。

呢枝棒同日本AV入面會出現嗰啲轉珠棒一樣樣,表面係黑色透明矽膠,入面驚銀色鋼珠一覽無遺,足足有兩隻半手指咁粗,上面仲有無數嘅顆粒佈滿喺上面,完全展現暴力的美學,我諗無論邊個女仔見到都會覺得驚。

我將轉珠棒慢慢插入夜夜嘅私處,夜夜口中發出痛苦呻吟,我冇停手,繼續將轉珠棒推入,大量淫水瞬間被迫出。當然我非常慢同温柔,冇理由一開始就將佢玩壞㗎嘛。

我不斷用轉珠棒抽插夜夜嘅私處,時快時慢,夜夜嘅呻吟聲亦充斥住成間屋,希望隔離嘅鄰居聽唔到啦。

我將夜夜嘅絲襪同內褲拉高著上,方便頂住轉珠棒,令佢固定喺夜夜嘅私處入面。

我退後,滿意望住夜夜,「好啦,你就坐喺到半個鐘啦。」我邊講,邊用手機影低夜夜嘅神情。

「唔好呀……」夜夜哀求。

我冇理到夜夜嘅哀求,將轉珠棒嘅轉動調校到最大,留低不斷呻吟嘅夜夜喺到,自已行入房入面閂門。

放置係我最鐘意嘅項目,因為可以感受到女奴成為玩具、物品,冇得反抗嘅神態,離開佢嘅視線可以畀到一定程度嘅恐懼佢,又唔知道我幾時先會解放佢,呢一種等待同無助嘅感覺亦係放置調教嘅重點。

今晚更新咗新一集🥰
#53 尚未打開的內心
https://www.penana.com/article/1394885
正!期待下一集!
想知樓主而仲有冇奴
單身定有拍拖
想知樓主而仲有冇奴
單身定有拍拖
多謝
而家冇奴亦冇拍拖
即係會sad end?
到時你就知㗎啦
你都癡撚線,搵食過主啦
多謝支持
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞