我玩咗BDSM七年,講吓入以來嘅經歷,勿相認

403 回覆
68 Like 212 Dislike
今晚出
「係,依家塞畀我睇。」

夜夜無回應。唔知佢係塞緊定扭計。

過咗無耐,夜夜send咗條片嚟,係一條冇用限計(限時)嘅短片。我唔會貿貿然喺街到開嚟睇,費事路人用怪異嘅目光望住我。

我搵咗個空位,背脊貼住牆,確保四圍都冇人先打開短片。段片只有短短30秒,見到夜夜坐係廁所度,慢慢zoom近佢私處嘅特寫。冇陰毛嘅陰部已經見到有啲濕潤反光,夜夜纖幼修長嘅手指攞住粉紅色嘅塑膠聰明球,另一隻手撐開陰唇,慢慢咁放入佢嘅私處。

眼見佢嘅陰部被聰明球撐開,「唔…唔」,夜夜發出低聲嘅呻吟。𣊬間,成個聰明球已經沒入咗夜夜陰部,只係剩低一條長長嘅尾巴留喺體外,方便佢之後攞返個球出嚟。短片結束之前,佢仲用手指摸吓自己私處,冇諗到夜夜咁主動。

「收工問咗我先准除。」

「嘻,知道。」夜夜用調皮可愛嘅聲答我。

冇諗到喺三個鐘之後,夜夜竟然同我講佢已經除咗聰明球。

「我話要問咗我先準除㗎嘛!」我嬲嬲地咁講。

「我忍唔到嘛…」

我知道呢一刻一定唔可以就咁算數,唔係以夜夜貓奴嘅性格,一開始就放過佢,之後就好難將佢收得貼貼服服。

「我講咗要問咗我先!你唔聽話!」

「你又未係我主人。」

「唔得!我要罰你。」

夜夜竟然話:「好呀!幾時罰我。」呢隻小貓咪係到討緊我嘅懲罰。

「見面個陣一定會大大力打你pat pat。」

「你到底幾時先見我?」

我窒咗一窒,我想搵實調女奴,不過我仲未有心理準備。加上我係第一次搵實調女奴,又冇乜經驗,如果準備得唔好就會露出馬腳。

其實我都好糾結,依個係大好機會,難得夜夜主動要求要見面,我應該打蛇隨棍上!見面、收奴、實調,全部一take過上!

唔使心理準備架!約佢啦!

「依排忙啊!遲啲先,依家記住先。」我隨便推搪咗。

我最後都係拒絕咗。

約,係可以約。不過我始終係想有萬全準備,預備好晒,認識多啲先至約出街,至少成功率會高啲。

或者我只係淆底⋯⋯

「好啊!」夜夜又話:「我今晚上大人屋企啊。」大人係夜夜嘅SP。

我雖然早知道佢有一個固定SP,但嗰下個心都有啲不爽、妒忌。

「同其他人做愛都得,不過要戴套。」我知道其實阻止唔到夜夜,我只係想用安全套去分别我呢個「候任主人」同佢嘅SP。

「我之前完全唔用,真係要?」佢明顯係唔願意。

「係,一定要!唔用就唔理你。」我斬釘截鐵咁講。

「好啦!」

「乖!(摸頭)」

「嘻。」
今晚更新咗新嘢💛💛
https://www.penana.com/article/1379391
#37 鬧交
重複左?
Sorry
我沿住坐號行冇耐就搵到4017號枱,見到Tiffany坐咗喺到,4018號枱冇人坐,擺咗個粉藍色嘅書包,係Tiffany個書包。

「唔該曬。」我將個書包放咗係Tiffany個書包隔離,自己就坐低咗係4018號。

「阿凱冇嚟陪你咩?」我一邊講一邊係我書包入面攞notes出嚟放喺枱上面,唔使講,呢啲全部都係我喺Tiffany度借嘅手抄筆記。

「佢搞Soc啲嘢,唔得閒。」Tiffany語氣好唔滿意。

「叫佢接你返屋企囉。」

呀凱唔喺度反而我有啲開心,費事佢阻住我同Tiffany嘅溫習時間,做電燈膽真係好冇癮。我知道自己嘅溫習進度已經落後,當下就冇再同Tiffany傾偈,專心溫書。

突然手機Mon着咗,係夜夜傳send嘅訊息。

我內心雖然遲疑緊到底好唔好喺學校開嚟睇,但畢竟係夜夜嘅訊息,我又點可以抵擋得住誘惑呢?我即刻放低notes打開Telegram。

「我個主消失咗。」

吓?

我有啲意外,一啲都唔開心,反而仲有啲擔心。

「搞咩啊?點解呀?」我問。

「佢調完我兩日後直到而家我都搵佢唔到。」

「佢可能忙啫。」我雖然知道身為主人即使再忙都唔可以忽略咗奴,正如主人唔可以忽略咗寵物一樣,有養過貓狗嘅人應該會明白呢一個道理,盡唔到主人嘅責任就係失職,但我依然繼續安慰夜夜。

「忙極都冇可能失蹤。」

「係咪有咩意外啊?」

「佢上次調教已經好唔負責任。」

原來夜夜同佢「主人」嘅第一次,亦係唯一一次調教,根本就冇調教成份,只係打幾下patpat,鏈下夜夜條頸,鬧咗夜一餐。唯一令夜夜快樂嘅係佢令夜夜一晚潮吹咗3次。

我一聽就知道呢一個人係「呃閪屌」嘅狗公,年中有唔少狗公假扮男主呃女M上床,呢類型嘅故事我喺網上面聽過唔少。

「佢似係假主喎。」我直接咁講。

「所以我決定唔要佢啦。」夜夜決絕咁講。

咦?我即刻諗咁我咪有機可乘?不過諗諗吓又覺得依家最重要嘅係安慰同埋教育夜夜。一嚟加深我哋兩個之間嘅關係,二嚟佢隨便認主嘅觀念如果唔改正,將來就算佢正式認咗我呢一個主人,都會好危險。

我語重心長咁講「你以後唔好再隨便認主,未知對方為人就咁快約人哋出嚟,咁樣好危險㗎。」

「所以我唔會咁快再認主,我要認識下對方先。」

雖然唔知夜夜係咪真係明白,「你自己靜下先,你要知道自己想要啲咩。」

夜夜冇即刻答我,淨係見佢不斷「輸入中」,眼見隔咗幾分鐘仲未覆。我就諗住熄咗Telegram,費時佢知道我喺度等緊佢輸入。

突然間,夜夜send咗一段好大嘅message畀我……

「多謝你,雖然唔知我哋最後尾有冇機會做主奴,但多謝你付出過真心對我。我想你知道我嘅過去,畀你知道其實我係一個點樣嘅人,我初戀係個精神有問題嘅人,我第一次係畀佢強姦,佢會打我,一巴巴打落嚟問我愛唔愛佢。之前同你講玩窒息,其實佢好多次失控個時係真係想殺咗我,會割爆手指迫我飲佢啲血話要同我融為一體,我好驚同時又覺得佢好慘,更加唔識拒絕,每次佢跳完掣都會係咁打自己講佢唔想咁。直至佢成家移民走咗之後對人完全失去咗信心。

之後我19歲因為幫一個好姐妹還錢,同佢去做咗幾次援交,當自己係物件咁賣,賺咗五萬蚊幫佢還咗債就冇做,呢個經歷都令到我覺得自己好嘔心。直至到我識咗我之後嗰位男朋友,佢禁錮我,虐打我,我同佢分手嗰時佢唔肯,做愛個陣又係好鐘意捏我條頸,我鐘意玩窒息可能因為咁,最後我終於都同佢分咗手。然後情緒出現問題,開始躁鬱同厭食,好討厭自己,甚至已經唔想自己為自己做決定,所以比一年時間自己,搵個所謂嘅主人去帶自己行。」
唔好意思🙇🏻‍♂️
出錯咗重複嘅文
聽日會出多篇補返數🙏🏻🙏🏻
我睇完夜夜嘅訊息之後霎時講唔出啲咩,淨係知道大部份女M內心都會有啲傷痛,夜夜一直面對嘅係一個接一個刻骨銘心嘅傷痛,咁深刻嘅痛楚唔係我呢一刻一兩句安慰嘅說話可以安撫到佢,但係唔可以連半句安慰說話都唔講,所以嗰下有啲為難。

「放低先可以有更好,每個人都有自己嘅故事,多謝你話我知你嘅故事,我希望同你分享返我嘅故事,希望日後有我陪你渡過之前嘅傷口。」我知道嗰刻講咩都安慰唔到佢,只可以令夜夜將希望放係我身上,日後慢慢修補佢嘅內心。

我之前成日話畀自己聽,做主人需要陪伴奴成長、安撫對方情緒、解決對方傷痛。但面對夜夜呢段說話,我覺得自己好渺小,以我而家嘅能力真係可以處理到?坦白講,我唔得。相比之下,我分分鐘連聆聽夜夜過去嘅能力都冇。

我必須更努力去增值自己,否則好難成為夜夜主人。

「嗯,我會好好諗吓自己想要啲咩。」

「咁就好,我唔想見到你再受傷。」

雖然我知係廢話。

「係喎,星期五你打算點樣?」諗唔到夜夜咁快就轉咗話題。

「Book酒店。」星期五我哋約好咗係我哋第一次嘅調教日。

「你話事啦。」

大鑊!因為我從來冇「爆房」嘅經驗,唔知道點樣應付佢嘅問題,不過要上網搵地方過夜唔係問題。

「咁就去港島。」我隨口一講,其實我唔知道港島邊度有時鐘酒店,但我選擇港島唔係九龍係因為驚遇到小蕎。

「好啊,你話事。」

「我book咗同你講。」

反正仲有幾日先到星期五,而家都係專心溫書啦,加上Tiffany喺隔離,唔通我光明正大喺佢隔離搵時鐘酒店咩。

實在太期待第一次實調。實調喎!係另一個層次。到時入到房,冇任何時間同機會畀我猶豫出錯,冇咗部電話隔住,我所有表情反應係即時,冇得畀我扮野,一定要做好作為一個S嘅威嚴!

星期五下晝我同小蕎請咗假,話我今晚要見客,我平時成日要見客,所以佢冇懷疑我。

我將我調教嘅道具擺咗喺床上面整理,選擇合適嘅工具去應付今晚嘅第一次實調,第一次先測試對方嘅底細,我淨係帶咗手扣、電動轉珠棒、肛門拉珠、繩同震蛋。第一次冇理由嚇親人㗎嘛。我仲特登打扮咗,gel咗個頭,着咗深藍色牛仔褸赴約。

突然間夜夜send咗message嚟「對唔住呀,今晚老細突然間要我OT,唔知道要O到幾點。」再加一個跪拜嘅emoji。夜夜嘅工作,唔定時係家常便飯,有一次佢試過連續通宵兩晚。

⋯⋯即係最後都見唔到?

「唯有改另外一日啦。」我正諗住換返睡衣。

「可以一齊食晚飯嘅。」

正當我失望之際,佢咁樣講一講,我就即刻覆「好啊,幾點邊度?」

「依家就可以,荔枝角D2 place。」

其實當我知道今晚淨係食夜晚嘅時候,當堂鬆咗一口氣,如釋重負。可能係因為我仲未準備好,又可能係因為我覺得太急進,或者其實係我細膽,不過食一餐晚飯認識見吓面不失係一件好事。

當我仲思考緊嘅時候,已經到咗荔枝角。

「D2 place 2期…」面前呢一座灰色嘅建築物就係我同夜夜相約嘅地方。

「我依家落嚟,我哋喺停車場等啦。」夜夜send message畀我。

D2 Place嘅停車場喺後門,我兜過正門行入停車場入口附近,嗰陣距離放工時間已經過咗一大段時間,加上周圍係工廠大廈林立嘅內街, 所以非常冷清。

「你喺邊呀?」我問。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞