我玩咗BDSM七年,講吓入以來嘅經歷,勿相認

806 回覆
89 Like 363 Dislike
更新咗新一集😆
#71 訓練姿勢
https://www.penana.com/article/1461407
更新咗新一集🥳
#72 絕望的輪迴
https://www.penana.com/article/1463666
多數都係FF怪黎
更新咗新一集😎
#73 必須言之有信
https://www.penana.com/article/1464327
做完野我送完小蕎返屋企,因為佢要忙住趕功課,冇再回覆我嘅message,然後狗狗好早就瞓咗,夜夜又忙緊工作,所以未有回覆。我send咗安慰佢哋辛苦做嘢嘅短訊畀佢哋之後,百無聊賴,又回復返夜裹一個人嘅孤獨。

因為覺得好悶,就拎起手機,登入"maychat”,諗住搵人吹水傾吓計。我唔係專心搵對象,只係見到有啲咩有趣嘅標題都會撳落去睇吓。

突然間,有一個叫「20歲女m」嘅戶口邀請我。我已經有夜夜,不過喺好奇心嘅驅使之下,我最後接受咗佢嘅邀請。

「你搵主人?」我單刀直入問佢。

「我有啲關於主奴嘅問題。」原來係個好奇少女,反正無聊,當陪佢玩下問答遊戲。

「你問啦。」

「你有冇奴呀?」呢個係咩問題嚟。

「我有啊。」

「你平時同你個奴係點樣相處?」

呢條問題真係考起我,我同夜夜正式相處嘅時間只有三個星期左右,一時間唔知點覆佢。我一個新手男主用三個星期嘅經歷教人,只怕教壞人。

有啲主奴係跪地為奴,起身為友,平時唔係調教就可以唔洗守規矩;有啲就24/7主奴相稱嘅關係,我同夜夜就比較似後者。

「一直都係以主奴相稱,不過平時會好似朋友咁傾偈嘅。

「真係幸福。」

家家有本難念嘅經,唔通我又會隨街同人講我有幾慘咩?

「你同你主人鬧咗交?」我問。

「主人話我唔夠忠誠,唔鍾意我有男朋友,我男朋友又管得我好嚴,唔畀我同其他男仔出街。」

真係一個典型嘅主奴之間會遇到嘅問題。

「我讀asso炸。」我又話「我23歲,我隻奴大過我,我仲係努力學習同改善下點樣同佢相處。」

「我都係讀asso炸。」

「我覺得主奴係兩方嘅責任,既然佢收得你,就要接受你有男朋友呢個事實

。我隻奴都有sp,我畀佢出去玩,不過就要有規矩。」

「你唔會呷醋咩?」

「會啊,不過收得就預咗。」我又同佢講「我就瞓啦,你鍾意就加我Tg:pput07,當識個朋友。」

隔咗一陣,我Tg就彈咗一個「hi」嘅訊息,果然佢真係加咗我。

「hi,我叫尚木,你可以加我twitter支持下,hkmmter。」我唔知醜仲好積極推廣我嘅新Twitter帳戶。

「好啊,我平時都有睇吓twitter。」

「我叫 Tiffany。」佢又講。

WTF!真係 Tiffany,遠在天邊近在眼前,原來身邊一直有一個女m,佢喺圈內竟然用真名,雖然而家未可以絕對肯定同我傾偈嘅「 Tiffany」,就係我所認識嘅『 Tiffany』。如果有機會,我一定會教訓佢改名保障自己私隱。

「不如你同你男朋友傾吓呢個問題先,咁搞法遲早分手。」可惡嘅呀凱,有一個可愛嘅女m女朋友竟然唔識得珍惜。

「我哋傾過啦,佢話覺得好變態。」呢一刻我下意識閃過無數個想教訓呀凱嘅念頭。

「再試下傾吓囉,佢係你男朋友應該會就你嘅。」雖然我咁樣講,但係其實我內心希望佢哋分手。

「唯有係咁啦,我瞓啦,早唞。」

「你有問題再搵我啦。」

竟然畀我發現呢個從天而降嘅「玩具」!我當然唔會放過,內心十分期待佢哋嘅發展,不過下次遇到 Tiffany就要扮咩都唔知啦。

我一直唔知點搵奴同M,所以先上交友app,係網上搵,點估到現實生活真係畀我遇到,女m唔係傳說嚟架!如果Tiffany係女M,會唔會喺我身邊其實有好多女M,只係我未有能力去發掘。如果我有能力發掘到佢哋,我可以唔靠交友app收奴。

呢幾日我好期待星期二同夜夜嘅約會,亦沉醉緊係經營twitter嘅帳戶,我維持每三日就post一次文,定期follow一啲出名嘅主奴帳號,再係佢哋嘅post度留言。
🤭🤭🤭
各位朋友唔好意思🙏🏻
呢排趕住開舖比較忙
會開始出得密返少少
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞