我玩咗BDSM七年,講吓入以來嘅經歷,勿相認

387 回覆
67 Like 206 Dislike

喺Penana嘅閱讀人數終於超過一萬人!
為咗多謝各位支持,下次出文喺呢度同Penana都會一次過更新多於一篇章節!

希望大家繼續多多支持
今晚出文
希望大家今晚會幫手推一推post
今次一口氣出多啲
10點左右吧
「係嘅主人。」狗狗突然回覆我。

難得我已經準備咗任務,心諗唔好浪費,就問:「你而家安全做任務嗎?」

「狗狗屋企人喺度,但狗狗可以入房。」

「好!」我話:「你依家拎個衣夾入房啦!」

「知道主人。」

隔咗一陣,狗狗傳來訊息:「狗狗拎咗啦。」

「你尋日咪話好想自慰嘅,而家畀你啦。」我繼續講:「你而家好似隻狗咁趴喺度,用衣夾夾住條脷,之後對住塊鏡自慰啦。」

「咁條脷咪會好痛囉。」

「你試咗先,真係唔得再同我講。」我再補充:「你記得望實自己啲口水流落嚟,又唔知醜咁自慰嘅樣。」

我知道會痛,但令奴嘗試挑戰新嘅極限係主人嘅責任,況且我會全程睇實Telegram,如果她真係頂唔順,我會叫佢停。

「知道主人。」

「拍片畀我。」

我係試緊佢對我嘅信任,我過往嘅任務一定唔會要求佢露樣或者露出私處,始終喺一個未曾真正見面嘅「陌生人」面前露樣或者私處係一件危險嘅事。有咁多女M選擇隱藏自己,都係因為驚畀人呃,或者曾經畀人呃過,所以我依家嘅命令其實係考驗緊佢對我嘅信任。

「知道主人。」佢諗都唔諗就答。

我內心鬆咗一口氣。

「記得用Telegram嘅即時。」我擔心我眼前嘅係一個毫無防備嘅天真女孩,而唔係因為佢對我嘅信任。

「係,主人。」

15分鐘後,狗狗終於send咗一段計時影片畀我。

影片長3分鐘,一個黑色及胸長髮嘅女仔,佢喺塊鏡前,將手放喺胯下,一手撐起身體,一手自慰,手機放喺佢身後嘅門把上面,全身鏡啱啱好映照佢一絲不掛嘅身體。

包包臉嘅佢,眼大大,唔算係大美女,不過依然係可愛動人嘅女高中生。平陰劉海,眼神嬌柔咁望着鏡中嘅自己,佢伸出脷,脷上夾著紅色嘅衣夾,令佢唔可以收返舌頭,因為長期伸住脷,口水慢慢由佢嘅舌尖滴出嚟,拉成一條條纖幼嘅線。

我最鍾意就係呢種拉絲,極度羞恥。

狗狗稀疏嘅陰毛遮住佢小穴,只能見到佢手指喺下體不斷郁動,撫摸自己最私密嘅部位,依稀見到一絲絲水滴流落地板。

一隻發情嘅母狗。

狗狗一隻手放喺背脊後邊,冇我命令,佢另一隻手唔能夠撫摸身體其他部位。我知道佢想透過乳頭得到更大嘅滿足,但係我唔會畀佢咁做。

今日嘅目標係完成懲罰,用嘅影片來取悅我,唔係要滿足佢嘅性慾望。

「嗚…嗚…」佢不斷嬌喘,但因為屋企有人,加上脷上夾著衣夾,令佢只可以發出輕聲嘅呻吟,佢又望住自己流口水自慰嘅醜態,怕醜到佢面都紅曬。

一路喺度發情一路忍受住唔可以發出聲音,一定非常煎熬!

忍唔住口水滴落嚟,完全係一隻失去人性嘅原始動物。人類過咗口腔期,已經可以控制自己嘴部肌肉,唔會再流口水,一個簡單嘅塑膠夾,就可以將狗狗脫去人性。

而家佢真係一隻狗,一隻會流口水嘅狗。

狗狗嘅眼神非常怕羞,不過我命令之下必須望住鏡中嘅自己,接受自己嘅醜態,望住自己上下嘅嘴都流口水。

好淫蕩。

我知佢忍唔住要望,呢種羞恥心,佢最鍾意。

接受自己羞恥,忍受發出舒服嘅聲音,兩者絕對係最佳嘅配合。

「很好,狗狗叻女!」我滿意咁講。

「多謝主人!」佢附上心形表情符號,睇嚟佢對我嘅讚賞非常高興。

「條脷仲有冇痛啊?」我關心咁問。

「而家唔痛啦。」

「望住自己淫蕩自慰嘅樣有咩感覺呀?」

「狗狗怕羞。」

「你真係淫蕩。」我用語音恥笑她。

「狗狗係主人淫蕩嘅狗母。」佢嘅自覺令我嚇咗一跳。

「你以後只係准對主人發情。」

「知道主人。」

我同狗狗傾咗一陣,佢話要溫書,我都唔阻她,淨係叫佢專心溫習。冇幾耐,小蕎又打電話畀我傾咗陣,到咗12點,佢就要瞓。

我收線之後瞓喺床上,望一望個鬧鐘,依家先12點,習慣做夜貓嘅我又瞓唔着,無所事事,孤獨感又開始來襲。

我望一望手機,拎起手機,開啟 "Maychat" , 輸入標題:「經驗男主尋找女奴」

我決定咗!我要搵一個屬於自己嘅實調女奴。

我嗰陣仲未知道,呢個衝動嘅堅持將會影響我嘅一生。

當然,搵實調女奴唔係只改一個標題就能夠輕易搵到。實調女奴嘅身材同外貌係其次,更重要嘅係大家對SM調教項目嘅接受程度,尤其我呢啲重口味嘅男S,又鐘意肛調,唔係每位女M可以接受。

性格配合都好重要,奴就好似主人嘅另一半一樣,係主人嘅代表,所以唔可能淨係專注喺調教上面。興趣、年紀、話題相若都係非常重要,甚至比挑選女朋友仲要嚴謹十倍以上。

跟住落嚟嗰一個星期,我除咗日常生活會同狗狗網調之外,每晚我都會嘥四、五個鐘時間喺 "Maychat" 上面搵女奴,每個標題邀請要等15秒左右,我自己已經唔知究竟邀請咗幾多個人,仲未計個啲傾唔埋嘅人。

有啲就未入正題已被ban…

「你依家係做緊野定讀緊書啊?」

「我做緊野啦。」

「哦,我依家一路做野一路讀書。」

「嗯。」

「咁你幾大啊?」ps. 我問緊年紀。

「28。」

「我22。」

「sorry, 我接受唔到年紀細過我嘅。」

我仲諗住講一句「年紀唔代表一切」嘅時候,打都未打完,佢已經quit咗chat room。

有啲就係項目唔啱…

「我通常會玩打patpat、綑綁、放置、犬調、肛調、強制高潮個啲,你覺得點?」

「肛調我唔得。」

「你係試過所以驚定點?」

「唔係,但總之唔得啦。」

未等對方回覆,我就已經quit咗chat,項目不合講多無謂。

有啲就係交換咗telegram之後完全消失咗,浪費曬我啲時間。

慢慢,我已經開始掌握到咩嘅對話會產生咩結果,可以分辦到對方究竟真係女仔定係男扮女,你問我點解?因為我無聊個陣會扮下女M「釣狗公」,嗰一下排山倒海嘅邀請,依家仲歷歷在目。

過咗一個星期之後,我已經猖狂到兩部手機一齊用 "Maychat" ,甚至搭緊地鐵、學校上堂、出街行路一路係到invite。依家嘅我,就好似係大海入邊搵緊救命稻草咁,苦等咗足足廿二年嘅我,難得依家有返一絲希望,有乜理由咁快就放棄呢!

當然,我都冇冷落到狗狗嘅。為咗開發佢嘅肛門,我命令佢用薄荷牙膏搽喺手指,喺肛門度打圈。嗰種痕癢又清涼嘅感覺,佢每次都話好有快感。之後狗狗仲主動將手指塞入肛門入面,我叫佢只可以放入手指頭兩節,費事佢整親自己。

第12頁再出
慶祝突破10,000閱讀量
今晚一次過喺Penana更新咗兩篇
https://www.penana.com/story/149642
大家推多幾個post我12頁會立刻出文
快啲出文
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞