我玩咗BDSM七年,講吓入以來嘅經歷,勿相認

806 回覆
89 Like 363 Dislike
出咗新一集😆
#83 金屋藏嬌
https://www.penana.com/article/1492144
潮文?
出咗新一集🖤
#84 四個鐘頭嘅放置
https://www.penana.com/article/1507201
夜夜直接喺座位上發情,旁邊四周係觀眾,如果佢繼續發情,一定會騷擾到其他人。先唔講會引起其他人嘅注意同懷疑。

我右手環抱着夜夜嘅膊頭,將佢嘅身體微微傾斜係我嘅身上,等佢嘅屁股可以輕輕離開張凳,唔會接觸到肛塞。

「咁樣會唔會好啲啊?」我喺夜夜既耳邊講。

呢個時候夜夜已經發緊情,佢嘅私處一定淫水氾濫,再加上我攬住夜夜,採佢耳邊說話,呼氣吹喺佢耳邊,我已經feel到夜夜身體一震。

「嗯。」夜夜細聲呻吟。

見到話劇完咗第一幕,一眾演員退場,黑幕拉上,本來辦工室嘅佈景都已末入黑暗之中,舞台後傳出輕輕移動物件嘅聲音,應該係一眾幕後工作人員換緊新嘅佈景。

「係喎,你有份但點解唔使去幫手嘅?」我好奇問。

「今日已經夠人….」夜夜講講下突然收聲,咬住嘴唇,眉頭緊皺,「所以畀啲師弟妹自己試吓。」聽得出佢努力壓抑着自己嘅嬌喘。

「啲演員係你啲朋友?」我問。

「係呀,陣間可以去say個hi。」

其實我好鍾情於嗰啲喺人群中閃閃發亮嘅角色,所以我先會認為Cosplay或者跳舞嘅女仔特別吸引,特別靚。可能因為我係一個收藏控,如果可以將一個鑽石般耀眼嘅女仔據為己有,嗰種佔有慾實在會令我有好大滿足感。

之前學校舞蹈學會邀請一班學生會成員睇佢哋嘅公開表演,見到嗰啲喺舞台上跳舞,婀娜多姿嘅女仔,真係好吸引。

當然,而家畀我攬住嘅夜夜亦唔例外,絕對係一粒動人嘅新星。

「你依家喺學校咁出名,你唔怕喺度撞到friend咩?」我問。

「撞到又點喎。」夜夜一啲都唔在乎。

「好多都識?」

「頭先喺門口收票嗰個男仔之前追過我。」夜夜講。「我哋好似一個大家庭咁,成日一齊做嘢,來來去去都係嗰啲人。」

真係幸福,其實我加入學生會都係希望可以喺大專嘅生涯入面,搵到一班親到好似家人,又為咗同一個目標奮鬥努力嘅好朋友。

不過,我同佢哋眼中嘅學會文化總係格格不入,我又只係專注喺公司嘅事務,令我同一班莊員始終唔可以做到好似家人咁親。

我知道唔係我莊員嘅錯,始終係我唔願意100%投入係學園活動,可能由中學開始,我已經唔中意留喺學校,從來冇歸屬感,或者,我一直對任何事都冇歸屬感,所以先加入咁多唔同嘅團體,發起唔同嘅活動,只係希望搵到自己嘅歸屬感。

話劇繼續上映,講男主角因為忙碌過度而過咗身,靈魂喺墓園入邊撞返幾個朋友。燈光暗紅色,同頭先白燈一片嘅客廳佈景唔同,更令人有劇場嘅氣氛。

++++++++++++++++++++++++++++

正當我專心觀欣,突然,夜夜捉住我嘅左手,將手慢慢探入佢條裙入面,我望一望四圍嘅觀眾,冇人發覺,我就更加大膽將手伸入夜夜嘅雙腳之間。

夜夜冇着底褲。

既然夜夜主動,身主人嘅我冇可能放過依個機會,我嘅手係夜夜雙腿之間遊走,挑逗佢嘅私處,我嘅手指全部係佢嘅淫水。

「嗯~」夜夜嬌喘嘅聲音冇因為喺公眾地方而壓底。

夜夜用帶有挑逗嘅眼神望咗我一眼。

我即刻偷偷地四圍望,好彩大家好專注睇話劇,冇發現異樣,或者發現咗都唔敢望過嚟。

夜夜比我想像中大膽,好似天生缺少羞恥感一樣。

接下來我嘅手指就不斷刺激住夜夜嘅私處,我表面上一路專心睇話劇,其實隻手冇放過刺激夜夜。手指輕輕翻開夜夜嘅陰唇,細探佢嘅小豆豆。夜夜身體一震,我知道我摸中咗。

非常好!隨住我嘅撫摸,夜夜開始意識到自己嘅喘氣聲越嚟越大聲,危急關頭,夜夜用右手捂住個嘴,如果唔係,呢度應該有3分1聽到夜夜嘅淫叫。

++++++++++++++++++++++++++

話劇歷時兩個鐘頭,結尾主角去咗極樂世界追尋人生嘅意義,話劇完結後,一班演員同幕後工作人員喺舞台上面謝幕,話劇喺掌聲下結束。

至於夜夜,喺我呢兩個鐘頭無間斷嘅挑逗之下,明顯已經完全發情,塊面同耳仔已經紅晒,呼吸急促。我隻手畀夜夜啲淫水整到好似洗完手一樣。

散場之後,我等夜夜喺座位休息一陣,等佢回復狀態先離開劇場。費事夜夜行行吓腳軟跌低。

夜夜話要去後台出入口搵朋友,我同佢行去後台出口,入到後台企滿好多人喺度,眼前全部係人群,應該係過嚟祝賀嘅親友。

成個場會真係好似明星岀嚟咁,平時電視睇得多,真實就第一次見。

我哋走入人群之中,夜夜要搵朋友,我自覺不便,自動退開,費事夜夜嘅朋友問起我嗰陣會尷尬。

突然,我嘅手機響,係小蕎嘅打嚟。
學術性問,edge係咩意思
控射
高潮控制
幾時完?
有排未完
連載幾多年?
差唔多
3年內完得唔得?
可能得掛😂
依家有
更新咗最新一集😍
#85 最後一日圈養
https://www.penana.com/article/1507215
唔出呢度?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞